Η KYANA στην 50η Cosmoprof Bologna

View Gallery 6 Photos

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της ΚΥΑΝΑ, Επαγγελματικά Προϊόντα Μαλλιών, στην Επετειακή 50η Cosmoprof Bologna, την κορυφαία παγκόσμια έκθεση επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς και καλλυντικών, που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία από τις 17 ως τις 20 Μαρτίου 2017.

Η ΚΥΑΝΑ συμμετείχε για ακόμη μια φορά στην παγκόσμια αυτή έκθεση, και εντυπωσίασε με τα προϊόντα και την εκθεσιακή της παρουσία. Ο αριθμός των επισκεπτών του stand της εταιρίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία ενώ παράλληλα, αρκετοί ήταν οι υπάρχοντες πελάτες της που βρέθηκαν εκεί για να πληροφορηθούν για τις νέες της προτάσεις.

Παράλληλα, η εταιρία ενημέρωσε τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο για τα καινοτόμα προϊόντα της που την έχουν καταστήσει πρωτοπόρο στην Ελληνική αγορά και ήδη εξάγονται σε 15 χώρες του εξωτερικού, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον όλων μέχρι και την τελευταία μέρα της έκθεσης.

Η ΚΥΑΝΑ ευχαριστεί θερμά όσους εμπράκτως στήριξαν το εγχείρημά της αυτό και ήδη έχει ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στην προετοιμασία επόμενων projects!

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION