weDo: Αλλάζουμε συνήθειες, σώζουμε το περιβάλλον – Το μαγικό σαμπουάν σε μπάρα

Υπάρχει ένας τρόπος για να ξεκινήσουμε όμορφα τη νέα χρονιά και αυτός είναι να πιστέψουμε πως είναι δυνατό να αλλάξουμε τον κόσμο γύρω μας. Aυτό μπορεί να συμβεί αλλάζοντας μερικές από τις δικές μας συνήθειες με άλλες που σέβονται και αγαπούν το περιβάλλον.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και το πρώτο βήμα είναι το πιο καθοριστικό απ’ όλα τα άλλα. Είναι γεγονός ότι με μικρή αλλαγή στη ρουτίνα ομορφιάς μας, μπορούμε να κάνουμε πιο βιώσιμη τη ζωή μας και εμείς σας προτείνουμε να ξεκινήσετε αντικαθιστώντας το υγρό σας σαμπουάν με το σαμπουάν weDo σε μπάρα.

 

Γιατί το weDo σε μπάρα;

Kάθε προϊόν της weDo, καθαρίζει τα μαλλιά με πιο βιώσιμο και ηθικό τρόπο, ενώ παράλληλα:
1. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και διατίθεται σε συσκευασία από 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο χαρτόνι. Συνεπώς, χρησιμοποιώντας το μειώνουμε τα απορρίμματα πλαστικών μπουκαλιών.
2.Περιέχει συστατικά φυσικής προέλευσης σε μεγάλο ποσοστό, είναι απαλό και προστατευτικό με τα μαλλιά και το τριχωτό, ξεπλένεται εύκολα και αφήνει τα μαλλιά πεντακάθαρα και με ένα ωραίο άρωμα.
3.Διαρκεί έως και 80 λουσίματα, κάτι που ισοδυναμεί με περίπου 2-3 μπουκάλια υγρού σαμπουάν, ανάλογα φυσικά με την ποσότητα που χρησιμοποιεί κάποιος και το μήκος των μαλλιών. Αυτό συμβαίνει γιατί έχει σχεδιαστεί χωρίς νερό, σε αντίθεση με το υγρό σαμπουάν, οπότε η εφαρμογή του δεν απαιτεί πολύ προϊόν.
4.Είναι απαλό με το δέρμα, ήπιο και δερματολογικά ελεγμένο. Επιπλέον, έχει άρωμα που ονομάζουμε «καθαρό άρωμα ετικέτας». Αυτό το άρωμα είναι ειδικά σχεδιασμένο με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα αλλεργιογόνων.

 

Πως χρησιμοποιείται
• Βρέξτε την μπάρα κάτω από το νερό και τρίψτε την ανάμεσα στα χέρια σας μέχρι να δημιουργηθεί απαλός αφρός.
• Περάστε τα χέρια σας μέσα από τα μαλλιά σας, κάνοντας μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής για να πάει ο αφρός στις ρίζες και τα μήκη των μαλλιών σας. Μπορείτε επίσης να τρίψετε την μπάρα απευθείας στα μαλλιά για να δημιουργηθεί αφρός, απολαμβάνοντας συγχρόνως ένα ωραίο μασάζ.
• Ξεβγάλτε και επαναλάβετε εάν κάνετε δύο χέρια στο λούσιμο.
• Στεγνώστε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα μέχρι να είναι νωπά και μετά μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε κατάλληλο weDo conditioner ή προϊόν χωρίς ξέβγαλμα.

 

Υπάρχει μεταβατική περίοδος;
Τα μαλλιά μπορεί να χρειαστούν λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν σε αυτόν τον νέο τύπο σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα. Μετά τα πρώτα λουσίματα μπορεί να φαίνονται ελαφρώς διαφορετικά, αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα.

 

@wedo_act #togetherwedo

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION