ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΥΤΑ PIXIE CUTS

Please Add Photos <br> to your Gallery

Το pixie cut είναι ένα ιδιαίτερο κούρεμα με πολλές παραλλαγές. Ταιριάζει σε όλους τους τύπου μαλλιών και μπορεί να αναδείξει οποιοδήποτε πρόσωπο, αρκεί οι γραμμές να είναι σωστές. Είτε θέλετε να ανανεώσετε το pixie σας, είτε θέλετε κάτι να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, ρίξτε μια ματιά σε 5 pixie cuts που σας προτείνουμε.

1 (821x1024)WITH FADES: Ένα pixie cut με κοντοκουρεμένα fades στο πλάι, τα οποία αναδεικνύουν το περιμετρικό κούρεμα. Τα μαλλιά στο πάνω μέρος έχουν όγκο και καταλήγουν σε ένα ήπιο fringe. Τα ίσια μαλλιά αναδεικνύουν απόλυτα τα κοψίματα, ενώ το λευκό χρώμα απογειώνει το λουκ.

2 (819x1024)ROCK STYLE: Ένα διαφορετικό Pixie με έντονες γραμμές και ασυμμετρικότητα. Η μαύρη ρίζα είναι αυτή που προκαλεί έντονη αντίθεση και δίνει τον χώρο στο λευκό χρώμα να προβάλλει πλήρως τις υφές του. Τα πλάγια του κεφαλιού είναι κουρεμένα πολύ κοντά, ενώ το μπροστινό μέρος καταλήγει σε ένα spiked λουκ.

3 (683x1024)SOFT WAVES: Ένα ρομαντικό στιλ, το οποίο θέλει περιποίηση και ομοιομορφία. Τα μαλλιά είναι κουρεμένα σε σκάλες και σχηματίζουν ελαφριά κύματα. Ο όγκος στο hairstyle είναι σωστός και προβάλλει πλήρως το κούρεμα, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τις χαριτωμένες τούφες.

4 (784x1024)FRINGE CURLS: Όταν το pixie cut ξεκινάει να μεγαλώνει σε bob: Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την εναλλαγή, καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να πειραματιστείτε. Το συγκεκριμένο στιλ συνδυάζει πετυχημένα την φράντζα που σχηματίζεται από μπούκλες και τον έντονο όγκο, ο οποίος είναι κατανεμημένος με σωστό τρόπο.

5 (743x1024)GRAPHIC CURLS: Ένα pixie cut, που συνδυάζει το κούρεμα σε σκάλες με το ατημέλητο στιλ. Τα μαλλιά έχουν δομηθεί σε μπούκλες με τον όγκο να βρίσκεται κυρίως στο πάνω μέρος. Οι μπούκλες πέφτουν αρμονικά στο πρόσωπο και το καλύπτουν. Το συνολικό αποτέλεσμα δίνει ένα pixie με ρομαντικό χαρακτήρα και κουλ εμφάνιση.

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION