10 ΧΡΟΝΙΑ ΙΝΟΑ, 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ

Το 1909, ο Eugène Schueller φέρνει την επανάσταση στο χρώμα με την πρώτη βαφή μαλλιών. Δέκα χρόνια αργότερα, το 2009, η L’Oréal Professionnel λανσάρει την INOA, την πρώτη μόνιμη βαφή χωρίς αμμωνία που βασίζεται στη δύναμη των ελαίων και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία βαφής. Σήμερα, η INOA γιορτάζει τη 10η επέτειό της και παραμένει τόσο μοναδική όσο πάντα.

Η ΙΝΟΑ είναι πρώτη στο είδος της. Δεν είναι απλώς μια ακόμη καινοτομία στις μόνιμες βαφές, αλλά ένα πραγματικά πρωτοποριακό, τεχνολογικό επίτευγμα που έχει φέρει την επανάσταση στη βαφή των μαλλιών. Σαν βάση της έχει το έλαιο, δεν περιέχει καθόλου αμμωνία, χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα και δημιουργήθηκε από τη L’Oréal Professionnel για μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς.

Η επανάσταση στο χρώμα ξεκινάει με την ΙΝΟΑ. Ξεφύγετε από την πεπατημένη, ξεχάστε τις συμβάσεις, απελευθερωθείτε από το κατεστημένο, αλλάξτε τους κανόνες του παιχνιδιού. Αυτό ήταν το όραμα που το 2009 οδήγησε στη δημιουργία της INOA, όταν το Τμήμα Έρευνας της L’Oréal ανέπτυξε μια νέα διαδικασία –το Oil Delivery System–, η οποία βελτιστοποιεί τη βαθιά διείσδυση των ενεργών συστατικών στην τρίχα και μεγιστοποιεί τη δύναμη του χρώματος για φυσικό αποτέλεσμα γεμάτο ζωντάνια, εκθαμβωτική λάμψη και πλήρη κάλυψη.

Σήμερα, η ΙΝΟΑ γιορτάζει την 10η επέτειο της, όμως δεν επαναπαύεται. Μέσα στο 2019 θα λανσάρει μια κορυφαία υπηρεσία, το INOA Amber Balayage, επανεφευρίσκοντας έτσι την εμβληματική τεχνική του balayage και δίνοντάς της διαφορετική διάσταση με τον νέο χρωματικό κόσμο του Amber:

 • 4 κεχριμπαρένιες αποχρώσεις με ιριδίζοντα ρεφλέ, για τέλεια ισορροπία ψυχρών και θερμών τόνων.
 • 3 εξατομικευμένες υπηρεσίες Amber Balayage.
 • 1 εξειδικευμένη τεχνική βαφής, για μαλλιά με βάθος και διάσταση.

 

ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΙΝΟΑ;

Γιατί η INOA είναι η απόδειξη ότι μια μόνιμη βαφή χωρίς αμμωνία μπορεί να είναι τόσο αποτελεσματική όσο και οποιαδήποτε άλλη βαφή.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ 60% ΕΛΑΙΑ

Το μυστικό της ΙΝΟΑ κρύβεται στην αποκλειστική σύνθεσή της, η οποία περιέχει 60% έλαια: ODS (Oil Delivery System). Η τεχνολογία ODS είναι ειδικά σχεδιασμένη για να βελτιστοποιεί τη διείσδυση των ενεργών συστατικών της βαφής μέχρι τον πυρήνα της τρίχας και ενισχύει σε απίστευτο βαθμό τη δύναμή τους, εξασφαλίζοντας φυσικά ρεφλέ, εκθαμβωτική λάμψη και τέλεια κάλυψη.

ΕΝΑ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΞΑΝΟΙΓΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΜΜΩΝΙΑ

Για πρώτη φορά, με την ΙΝΟΑ, οι κομμωτές θα μπορούν να προσφέρουν ξάνοιγμα μέχρι και 3 τόνους και κάλυψη έως και 100% των λευκών μαλλιών, χάρη στο οξειδωτικό σύστημα με βάση τα έλαια. Επιπλέον, η ΙΝΟΑ δεν περιέχει αμμωνία, έχει ευχάριστο άρωμα ενώ βελτιώνει ορατά την ποιότητα των μαλλιών μετά από κάθε βαφή, χαρίζοντας χρώμα εξαιρετικής ποιότητας.

ΤΕΛΕΙΟ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η INOA είναι η βαφή που εγγυάται βέλτιστη αίσθηση άνεσης στο τριχωτό. Το έλαιο είναι το βασικό συστατικό της σύνθεσης της INOA και το μυστικό πίσω από το τέλειο χρωματικό αποτέλεσμά της. Γιατί; Γιατί οι χρωστικοί παράγοντες που αγαπούν το νερό και απεχθάνονται τα έλαια δεν έχουν άλλον τρόπο διαφυγής παρά να διεισδύσουν στον πυρήνα της τρίχας.

ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

Σήμερα, η INOA γίνεται πρότυπο. Σχεδιασμένη να δημιουργεί χρωματικό αποτέλεσμα όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών, η INOA έχει κερδίσει την καρδιά των απανταχού Hair Artists και καταναλωτών.

Χάρη στην γκάμα των αποχρώσεών της που καλύπτουν όλα τα επίπεδα τόνου, η INOA σημειώνει σταθερή επιτυχία. Ολοένα και περισσότεροι Hair Artists δηλώνουν: «Πλέον χρησιμοποιώ INOA» και ότι «Δεν θα την άλλαζαν με τίποτα».

 • 95% των επαγγελματιών είναι πλήρως ικανοποιημένοι με την INOA.*
 • 96% των γυναικών που τη δοκίμασαν συμφωνούν.*
 • 30 εκατομμύρια εφαρμογές INOA τον χρόνο, παγκοσμίως.*
*CallBack 4 χώρες (Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, ΗΒ), 488 γυναίκες, Φεβρουάριος/Απρίλιος 2012

10 REASONS

TO LOVE

 

 1. ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΒΑΦΗ

Η INOA είναι η πρώτη μόνιμη βαφή χωρίς αμμωνία που βασίζεται στη δύναμη των ελαίων και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία βαφής.

 1. ΒΑΦΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΕ ΛΑΔΙ 60%

Η τεχνολογία Oil Delivery System βελτιστοποιεί τη διείσδυση των ενεργών συστατικών της βαφής μέχρι τον πυρήνα της τρίχας, εξασφαλίζοντας φυσικά ρεφλέ, εκθαμβωτική λάμψη και τέλεια κάλυψη.

 1. ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ

Η ΙΝΟΑ, με όλες τις πλούσιες και απαλές ιδιότητες μιας κρέμας, αφήνει τα μαλλιά λεία, λαμπερά και μεταξένια.

 1. ΧΩΡΙΣ ΑΜΜΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΡΩΜΑ

Οι γυναίκες απολαμβάνουν μια μοναδική, υπέροχη εμπειρία ομορφιάς: χωρίς αμμωνία και χωρίς οσμές.

 1. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Οι επαγγελματίες ανακαλύπτουν μια παλέτα φυσικών & πολυδιάστατων αποχρώσεων που προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες δημιουργίας πολλών χρωμάτων.

 1. Η ΒΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ

Σύμφωνα με καταναλωτική δοκιμή της βαφής ΙΝΟΑ σε Γαλλία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία, η ΙΝΟΑ εφαρμόζεται περίπου 30 εκατομμύρια φορές μέσα σε 1 χρόνο.

 1. #1 ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΒΑΦΗ

Η Μούσα της L’Oreal Professionnel, Alexa Chung, αγαπάει την ΙΝΟΑ, διότι της χαρίζει αυθεντικό, ανεπιτήδευτο και φυσικό χρώμα, το οποίο ταιριάζει με την μοντέρνα αισθητική της.

 1. #1 ΝΕΑΝΙΚΗ ΒΑΦΗ

Η ΙΝΟΑ απευθύνεται και στις νεαρές γυναίκες, οι οποίες αγαπούν το φυσικό χρώμα. Χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα από τη ρίζα ως τις άκρες που ανταποκρίνεται στον επιθυμητό τόνο, καλύπτει πλήρως τα λευκά, και δίνει τέλεια λάμψη στα μαλλιά.

 1. ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ

Η ΙΝΟΑ δεν επιβαρύνει τη τρίχα. Το μυστικό βρίσκεται στην συγκέντρωση του ελαίου, το οποίο περιποιείται τα μαλλιά, τους χαρίζει λάμψη και λεία υφή, ενώ αναδεικνύει και το χρώμα.

 1. ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

Βελτιώνει ορατά την ποιότητα των μαλλιών μετά από κάθε βαφή, χαρίζοντας χρώμα εξαιρετικής ποιότητας.

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION