14 Hairstyles, για να Δοκιμάσεις Τώρα

Please Add Photos <br> to your Gallery

εισαγωγη (640x360)

Η έμπνευση και η ανάγκη για δημιουργία πρέπει πάντα να υπάρχει στο τσεπάκι της ποδιάς σας! Είναι γεγονός ότι τα ανδρικά hairstyles έχουν εξελιχθεί κατά πολύ και τα γούστα είναι πολλά, επομένως σας προτείνουμε 14 απόλυτα κουλ χτενίσματα για να δοκιμάσετε, ή ακόμα και να προτείνετε στους πελάτες σας.

1 (549x640)1: BOY’S CUT: Η μόδα θέλει έντονο πειραματισμό στο ανδρικό hairstyling και έτσι διαρκώς εμφανίζονται καινούργιες μόδες και ιδέες. Ένα undercut συνδυάζεται με κοντές αφέλειες στο πάνω μέρος, δημιουργώντας ένα power look, το οποίο ξεχωρίζει ανάμεσα στα Pompadour και τα συνηθισμένα κουρέματα που προτιμούν οι άντρες.

2 (480x640)2: THE FRINGE: Το έντονο fringe αποτελεί μια καινούργια μόδα και ο όγκος του pompadour στο πάνω μέρος, είναι το κύριο χαρακτηριστικό του. H κορυφή του fringe είναι το ψηλότερο σημείο και το ύψος μειώνεται σταδιακά, προς τα πίσω. Το κούρεμα ολοκληρώνεται με τα αχνά ξυρισμένα πλαϊνά.

 

3 (469x640)3: TEXTURED CURLS: Οι μπούκλες πλέον μπορούν να επιλέγονται άφοβα από τους άντρες, αφού υπάρχουν τρόποι να αναδειχθούν και να δείχνουν απόλυτα κομψές. Οι γραφικές αυτές μπούκλες, κυριαρχούν κυρίως στο πάνω μέρος, ενώ τα πλάγια του κεφαλιού είναι κοντοκουρεμένα.

 

4 (427x640)4: DYNAMIC MOHAWK:  Ένα δυναμικό λουκ μπορεί να αποδωθεί πολύ εύκολα σε ένα hairstyle, αρκεί να υπάρχει ο όγκος στο πάνω μέρος και έντονα fades. Το συγκεκριμένο λουκ συνδυάζει την αχνή εμφάνιση των ξυρισμένων πλαγίων, με το δυνατό ύψος της μοϊκάνας και τη λεπτή ξυρισμένη γραμμή, που διαχωρίζει στα δύο στοιχεία του κουρέματος.

5 (429x640)5: TRIBAL TATTOO: Η νέα μόδα στο ανδρικό hairstyling, λέγεται tribal tattoo. Tribal σχέδια δίνονται στα πλάγια και στο πίσω μέρος, με αφηρημένες, καλοσχεδιασμένες γραμμές. Οι γραμμές γίνονται με ξυριστική μηχανή και εκτός από το tribal, μπορούν να δημιουργηθούν και σχέδια, αρκεί να υπάρχει καλλιτεχνική διάθεση. Ένα τατουάζ, για το κεφάλι!

6 (535x640)6: TRIBAL & FRINGE: Το tribal μπορεί να συνδυαστεί πολύ πετυχημένα με τον έντονο όγκο μαλλιών στο πάνω μέρος. Τα λουκ είναι πολλά και το συγκεκριμένο στιλ φέρει τις tribal γραμμές στο πλάι, ενώ στο πάνω μέρος πέφτει σε έντονο fringe μπροστά στο πρόσωπο, δομώντας με αυτόν τον τρόπο ένα πολύ δυνατό λουκ.

7 (423x640)7: POMPADOUR & BEARD: Η γενειάδα είναι το νέο trend, που συνδυάζεται άψογα με πολλά κουρέματα. Το ανδρικό πρόσωπο ‘’γεμίζει’’ και έτσι δημιουργείται ένα πλήρες στιλ, που απευθύνεται σε κάθε τύπο άντρα. Το Pompadour είναι από τα κοινά κουρέματα που συνδυάζονται με τα έντονα γένια και αποτελεί την μόνιμη, κουλ τάση.

8 (542x640)8: SOFT WAVES: Δώστε μια άλλη αίγλη στο κλασσικό Pompadour, δομώντας τούφες με έντονο μήκος στο πάνω μέρους, σε ανάγλυφα κύμματα. Το στιλ γίνεται δυνατό, με την ύπαρξη των έντονων ξυρισμένων πλαϊνών και ολοκληρώνεται με ομοιόμορφα κουρεμένη γενειάδα.

9 (453x640)9: SLEEK POWER: H sleek υφή, είναι η πιο κουλ τάση που μπορεί να δοκιμάσει ένας άντρας, αφού είναι δεδομένο να τον κάνει να νιώσει σαν κύριος. Το Pompadour αποτελεί το πιο κατάλληλο κούρεμα, μιας που προσφέρει τον έντονο όγκο, ο οποίος μπορεί να γίνει slicked-back, αλλά και slicked στο πλάϊ.

10 (542x640)10: SLEEK FRINGE: Οι οίκοι μόδας στα runways έχουν παρουσιάσει τα δικά τους στιλ, τα οποία είναι ανατρεπτικά και στόχος τους είναι να εμπνεύσουν. Το συγκεκριμένο runway look, συνδυάζει έντονο sleek fringe, το οποίο πέφτει μπροστά στο πρόσωπο και συνοδεύεται από τα faded πλάγια.

11 (427x640)11: ΑΝΕΜΕΛΗ ΥΦΗ: Ένα λουκ το οποίο είναι αρκετά ήπιο οπτικά και συνδυάζει μεσαίο μήκος στο πάνω μέρος και κουρεμένα πλάγια. Οι τούφες είναι ατημέλητα δομημένες και το πρόσωπο απόλυτα καθαρό, μια νέα τάση που θέλει τους άντρες να ξεκινήσουν να αναδεικνύουν το αληθινό τους πρόσωπο, αφήνοντας πίσω τα έντονα γένια.

12 (427x640)12: THE UNDERCUT: Ένα κομψό undercut, με faded undercut και slicked-back στιλ. Τα μαλλιά στο πάνω μέρος πρέπει να έχουν αρκετό μήκος, έτσι ώστε να μπορούν να χτενιστούν προς τα πίσω, χωρίς να χαθεί η δομημένη εμφάνιση. Όλη τη δουλειά τη κάνουν τα sleek matte προϊόντα, επομένως χρησιμοποιήστε τα σωστά.

13 (427x640)13: LONG WAVES: Το έντονο μήκος στο ανδρικό hairstyle έχει επιστρέφει δυναμικά και πλέον συνδυάζεται με τα κομψά, περιποιημένα γένια. Τα φυσικά, ατημέλητα κύματα και οι μπούκλες είναι ένα μέρος ενός μεγάλου trend, το οποίο θέλει να αναδείξει την φυσικότητα των μαλλιών. Αφήστε τα να μακρύνουν!

14 (427x640)14: ΜΑΚΡΙΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ: Για τους τύπους που θέλουν πάντα να δείχνουν προσεγμένοι, αλλά παράλληλα επιθυμούν να αναδείξουν το μάκρος τους και την φυσική υφή των μαλλιών τους, αυτό είναι το ιδανικό λουκ. Ένα hairstyle μεσαίου μήκους, κομμένο σε σκάλες, συνδυάζεται με μια μεσαίου μήκους γενειάδα. Δώστε βάση στο συχνό κούρεμα και δομήστε το δικό σας ατημέλητο look.

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION