21 λόγοι για να είναι το 2021 η χρονιά σου!

Έχουμε την εντύπωση ότι η νέα χρονιά θα είναι μια υπέροχη χρονιά για όλους τους ανθρώπους του κομμωτηριακού χώρου. Η αλήθεια είναι ότι αρκετά ταλαιπωρηθήκατε το 2020. Υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να πάνε όλα όχι απλώς καλύτερα, αλλά λαμπρά.

 

 

1. Επιβιώσαμε από μια πανδημία ή όλα δείχνουν πως θα καταφέρουμε να επιβιώσουμε απ’ αυτή. Λίγο πράγμα το έχεις; Έχουμε ήδη συμμετοχή σε ένα μεγάλο κεφάλαιο της Ιστορίας.

2. Έμαθες να δουλεύεις το Internet καλύτερα από τα ψαλίδια σου. Για να καταφέρεις να διατηρήσεις την επικοινωνία σου με τους πελάτες, μεταμορφώθηκες σε social media expert. Εκμεταλλεύσου το.

3. Είχες τον χρόνο που χρειαζόσουν για να κάνεις αλλαγές στον χώρο του κομμωτηρίου σου και να οργανώσεις την δουλειά σου. Τώρα, ποιος σε πιάνει!

4. Βρήκες επιτέλους τον χρόνο που ονειρευόσουν για να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Γέμισες τις μπαταρίες σου και είσαι έτοιμος να δημιουργήσεις με κέφι και καλύτερη διάθεση.

5. Συμμετείχες σε πολλά σεμινάρια μέσω web και τώρα ξέρεις καλά πως υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να διευρύνεις τις γνώσεις σου.

6. Παρακολούθησες πολλές εταιρίες του χώρου να δημιουργούν νέες προϋποθέσεις επικοινωνίας και κατάλαβες πως υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν σοβαρά την δουλειά σου.

7. Είχες τον χρόνο να ενημερωθείς για τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν έτσι ώστε να είσαι καθόλα έτοιμος να ανταπεξέλθεις σε όποια ανάγκη έχουν οι πελάτες σου.

8. Βρέθηκες σε chat room και zoom call στα οποία γνώρισες σημαντικούς ανθρώπους και συναδέρφους με τους οποίους κράτησες επικοινωνία.

9. Έμαθες να κρατάς το κομμωτήριό σου ακόμα πιο καθαρό και να εξασφαλίζεις ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια στους καλεσμένους σου.

10. Έμεινες μακριά από την καθημερινότητά σου και αυτό ήταν αρκετό για να σε κάνει να την εκτιμήσεις πολύ και να μην θέλεις με τίποτα να την χάσεις.

11. Έμαθες να οργανώνεις καλύτερα τα ραντεβού σου έτσι ώστε όλοι να εξυπηρετούνται χωρίς να αναγκάζονται να περιμένουν άδικα στον χώρο υποδοχής.

12. Εκπαίδευσες τους πελάτες σου στο να τηρούν με ευλάβεια τις ώρες προσέλευσης και να σέβονται τον χρόνο σου.

13. Είναι γεγονός ότι μετά από καταιγίδα, βγαίνει πάντα ο ήλιος. Αυτό είναι ο κανόνας και αυτό θα συμβεί.

14. Ενημερώθηκες για τις νέες δράσεις των εταιριών που αφορούν στην πράσινη φιλοσοφία και έχουν σκοπό να συνεισφέρουν με τον δικό τους τρόπο στην διάσωση του πλανήτη. Είσαι έτοιμος να ενώσεις τις δυνάμεις σου με τις δικές τους.

15. Οι πελάτες περισσότερο από ποτέ έχουν ανάγκη την φροντίδα σου. Μπορείς να τους προτείνεις διάφορες θεραπείες λουτήρα και να δημιουργήσεις μια πιο στενή σχέση μαζί τους.

16. Ξέρεις τι να κάνεις, τι να σκεφτείς και τι να περιμένεις αν είναι να ξανασυμβεί το lockdown. Τώρα πια δεν υπάρχει τίποτα να αιφνιδιάζει ή να σε τρομάζει.

17. Είδες συμπεριφορές, μέτρησες φίλους, κατάλαβες ποιος είναι διατεθειμένος να μείνει κοντά σου και να σε υποστηρίξει. Αυτές οι συγκυρίες δίνουν την δυνατότητα να κάνεις ένα γενναίο ξεκαθάρισμα. Ξεκίνα από σήμερα κιόλας.

18. Σου έχουν λείψει οι έξοδοι και η διασκέδαση, όπως αυτό έχει συμβεί σε όλους. Φέτος, καλό θα ήταν να έχεις ισορροπία ανάμεσα στην δουλειά σου και την προσωπική ζωή και να μην ξεχνάς να προσφέρεις χαλάρωση στον εαυτό σου.

19. Έχεις σαστίσει, έχεις φοβηθεί, έχεις θυμώσει. Καιρός είναι να ενθουσιαστείς, να πεισμώσεις και να αρχίσεις να ζεις την πραγματική ζωή.

20. Έμαθες πως ό,τι φροντίζεις και προσέχεις αποδίδει και στο ανταποδίδει, οπότε ήρθε η στιγμή να προσθέσεις μερικά πράσινα φυτά στον χώρο σου και να τα αφήσεις να καθαρίζουν το περιβάλλον σου από την τοξικότητα.

21. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η χρονιά να μην είναι η χρονιά σου γιατί αυτό θέλεις και το μπορείς και ήρθε η στιγμή να πάρεις τη ρεβάνς. Έφυγες!

 

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION