30 Απριλίου: Το γνωρίζατε ότι σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Εκτίμησης των Κομμωτών; Χρόνια Πολλά!

Λίγο πριν τη λυτρωτική επαναλειτουργία των καταστημάτων, μια Παγκόσμια Ημέρα σεβασμού και εκτίμησης προς τον κομμωτικό κλάδο έρχεται να προσθέσει περισσότερα χαμόγελα στα πρόσωπά μας.

Μπορεί να μην είναι η πιο γνωστή Παγκόσμια Ημέρα, αλλά στο χέρι μας είναι να την κάνουμε να μαθευτεί παντού. Την 30η Απριλίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Εκτίμησης των Κομμωτών. Το σημαντικό για τον κλάδο μας αυτό ορόσημο θεσμοθετήθηκε στις ΗΠΑ το 2012, ενώ η επίσημη ονομασία της εν λόγω Ημέρας πέρα από τον Ατλαντικό είναι «National Hairdresser Appreciation Day».

Φυσικά, η ανάγκη των κοινωνιών να τιμήσουν και να προσφέρουν την εκτίμησή τους στην κοινότητα των κομμωτών, έκανε την Παγκόσμια αυτή Ημέρα να ξεφύγει από τα όρια των ΗΠΑ και να γιορτάζεται σχεδόν παντού στον κόσμο.

Ειδικά φέτος, έχοντας περάσει τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας και της παύσης των εργασιών στα κομμωτήρια και τα κουρεία, η διάθεση να τιμήσουμε τους ανθρώπους που μας κάνουν να φαινόμαστε, αλλά και να αισθανόμαστε, όμορφοι και όμορφες, είναι πολλαπλάσια.

Ας γιορτάσουμε αυτήν την ημέρα σαν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς τους hair stylists που πέρασαν μέσα από τις συμπληγάδες του lockdown και τώρα έχουν ανάγκη να είμαστε δίπλα τους για να συνεχίσουν δυναμικά το δύσκολο έργο τους από τις 4 Μαΐου και ύστερα…

Χρόνια Πολλά. Να ξέρετε ότι όλοι μας στην NDM publications και στα περιοδικά @MyExtension, @TheB.Mag και @MyWedding, σας ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ και σας ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ αφάνταστα!

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION