3D PROTEIN SYSTEM: ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Μέχρι και σήμερα οι θεραπείες λείανσης με κερατίνη λειτουργούσαν μονοδιάστατα, αποκλειστικά και μόνο στην εξωτερική στιβάδα των μαλλιών. Αυτό σαν συνέπεια έθετε περιορισμούς ως προς το αποτέλεσμα αλλά και ως προς την ελευθερία κινήσεων του κομμωτή κατόπιν της εφαρμογής. Πλέον ο όρος κερατίνη αντηχεί ως συνήθης και ρηχός στα αυτιά ενός ανήσυχου, δημιουργικού, απαιτητικού κομμωτή που θεωρεί καθήκον να ξεπερνά τις προσδοκίες του πελάτη του.

Το 3D Protein System είναι μια θεραπεία που ήρθε για να καταστήσει οτιδήποτε γνωρίζαμε μέχρι τώρα, ως απολύτως ξεπερασμένο. Προσφέρει στο μέγιστο τα οφέλη πάνω από 10 διαφορετικών ειδών κερατίνης και πρωτεΐνης συνδυαστικά, εξατομικεύοντας τις ανάγκες κάθε γυναίκας, με στόχο να δημιουργήσει μια προσωπική φόρμουλα.

Το 3D SYSTEM ήρθε να δώσει σε αυτούς τους ανήσυχους δημιουργούς τη δυνατότητα να καλύψουν όλες τις ανάγκες των μαλλιών, δημιουργώντας κάθε, μα κάθε φορά, ένα διαφορετικής σύστασης και ισορροπίας cocktail προσαρμοσμένο στις ανάγκες των μαλλιών του εκάστοτε πελάτη.

 

 

3D PROTEIN SYSTEM – MULTI-DIMENSIONAL HAIR MAKEOVER

Το επαναστατικό 3D Protein System προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για τον πελάτη, η οποία ολοκληρώνεται μετά την εφαρμογή της θεραπείας. Πρόκειται για μια υπηρεσία η οποία εγγυάται πλήρη ανανέωση και αναδόμηση των μαλλιών. Πως λειτουργεί;

 

 1. Δρα σε όλες τις διαστάσεις της τρίχας, ξεκινώντας από τον πυρήνα με την εφαρμογή του First Shampoo.
 2. Συνεχίζει με την θρέψη των μεσαίων στιβάδων με τη Milk Protein Supreme.
 3. Κατόπιν ενισχύει τον φλοιό και δίνει κατεύθυνση στις αποχρώσεις με ένα cocktail επικαλυπτικών θεραπειών λείανσης.

 

3 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ COCKTAIL ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

NANOCURE STRAIGHTHENING SHAMPOO

Πρόκειται για μία επαναστατική μέθοδο λείανσης της τρίχας, η οποία δρα στον πυρήνα αυτής χαλαρώνοντας τους δισουλφιδικόυς δεσμούς της με τεχνολογία οξέων.

 • Διεισδύει στον πυρήνα της τρίχας και παρέχει ανθεκτικότητα στις τεχνικές χρώματος ή αποχρωματισμού, μετά το πρώτο λούσιμο από την εφαρμογή της θεραπείας.
 • Χωρίς ίχνος φορμαλδεΰδης, συνιστάται ακόμα και για εγκύους θηλάζουσες καθώς και παιδιά άνω των 6 ετών.
 • Εγγυάται υψηλότατο ποσοστό ισιώματος, αναδόμησης καθώς και βαθύτατης ενυδάτωσης χάρη στο υαλουρονικό οξύ, το οποίο συγκαταλέγεται στα δραστικά του συστατικά.

MILK PROTEIN SUPREME

Πρόκειται για την πιο θρεπτική, ενυδατική μαλακτική καθώς και επιδιορθωτική θεραπεία λείανσης που έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα.

 • Διεισδύει στις μεσαίες στοιβάδες των μαλλιών, παρέχοντας τους θρέψη.
 • Το σύμπλεγμα πρωτεϊνών και αμινοξέων από ορό γάλακτος μεγιστοποιεί την αντοχή των μαλλιών σε τεχνικές εργασίες, οι οποίες εμπεριέχουν αμμωνία, οξυζενέ καθώς και υψηλή θερμοκρασία.
 • Δημιουργεί μια πρωτεϊνική επίστρωση που βοηθάει στην χρήση ενός κοκτέιλ με επικαλυπτικές θεραπείες. Οι θεραπείες αυτές χτίζουν μια λεία επιφάνεια, η οποία συμβάλλει στην δημιουργία μιας ακόμη πιο απαλής υφής στα μαλλιά.

 

NANOCURE BRAZILIAN KERATIN COMPLEX

Πρόκειται για τη βασική σειρά προϊόντων Nanocure Keratin. Συνιστάται σε πιο φυσικά και υγιή μαλλιά.

 • Χαρίζει υψηλό ποσοστό ισιώματος, ενώ εξαλείφει το φριζάρισμα και εμπλουτίζει τα μαλλιά με ποσοστά ενυδάτωσης.
 • Ανήκει στις επικαλυπτικές θεραπείες λείανσης, καθώς διαμορφώνει ένα ανθεκτικό φιλμ κερατίνης στον εξωτερικό φλοιό των μαλλιών. Αυτό το φίλμ «τεντώνει» και σκληραίνει με την θερμότητα, χαρίζοντας ίσιωμα και προστασία ενάντια στην καθημερινή καταπόνηση από θερμοκρασία, περιβαλλοντικούς ρύπους και λανθασμένη μεταχείριση.

 

NANOCURE KERATIN GOLD 24K

Ακόμη μια επικαλυπτική θεραπεία λείανσης, εμπλουτισμένη με ρινίσματα χρυσού 24 καρατίων.

 • Συνιστάται για μαλλιά σε ζεστούς τόνους, προσδίδοντας τους την ιριδίζουσα λάμψη του χρυσού.
 • Περιέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, χαρίζει βάρος στην τρίχα, καθώς και ισχυρή προστασία με UV φίλτρα.
 • Εγγυάται υψηλότατο ποσοστό ισιώματος, εξάλειψη του φριζαρίσματος και ντύνει τα μαλλιά με την πολυτέλεια της λάμψης του χρυσού.

 

NANOCURE KERATIN PURE COLLAGEN

Θεραπεία λείανσης με βάση την κερατίνη, εμπλουτισμένη σε μεγάλο ποσοστό με κολλαγόνο. Συνιστάται σε μαλλιά με τεχνικές αποχρωματισμού και ιδιαίτερα σε ψυχρές αποχρώσεις.

 • Καταπολεμά το σπάσιμο και την επιδείνωση της υγείας των μαλλιών.
 • Η μπλε απόχρωση του προϊόντος τα προφυλάσσει από ανεπιθύμητο κιτρίνισμα κατά το στάδιο του πολυμερισμού με την πρέσα.

 

NANOCURE KERATIN ANGEL DUST

Diamonds are a girl’s best friend. Θεραπεία λείανσης με κερατίνη, ενισχυμένη με κολλαγόνο και ρινίσματα διαμαντιών.

 • Προσδίδει το μάξιμουμ της αντοχής στον εξωτερικό φλοιό της τρίχας, καθώς και υψηλό ποσοστό αντανάκλασης ακόμα και στα πιο θαμπά μαλλιά.
 • Τα ρινίσματα διαμαντιών διεισδύουν κάτω από τα λέπια του εξωτερικού φλοιού των μαλλιών και κατά το στάδιο του πολυμερισμού με τη θερμοκρασία, σταθεροποιούνται θωρακίζοντας ακόμα και τα πιο ευαίσθητα μαλλιά.
 • Η ουδέτερη απόχρωση του προϊόντος και οι ευεργετικές ιδιότητές του το καθιστούν ευέλικτο και για αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους μαλλιών.

 

KERRIN X

Πρόκειται για μία υβριδική φόρμουλα θεραπείας λείανσης με πολλαπλή δράση.

 • Παρέχει στα μαλλιά βιταμίνες, οι οποίες προέρχονται προερχόμενες από φρούτα και βότανα με υψηλά ποσοστά κερατίνης και ισορροπημένα ποσοστά ενυδάτωσης.
 • Το KERRIN X δρα ακόμη και στα ενδότερα στρώματα των μαλλιών καθώς και επικαλυπτικά. Αποτελεί μια ιδιαίτερα ανθεκτική και προστατευτική θεραπεία μαλλιών, ιδανική για τις μετέπειτα εφαρμογές τεχνικών χρώματος ή ντεκαπάζ, ενώ λειτουργεί και σαν θεραπεία Plex.

 

 

KERATIN NANOCURE STEAM STYLER

Βιώστε την επανάσταση στον τρόπο ισιώματος των μαλλιών, μέσω της νέας πρέσας Keratin Nanocure Steam Styler και της ανατρεπτικής τεχνολογίας Nanocure 3D Vapor Fuel, η οποία εισχωρεί στα μαλλιά κερατίνη εν ώρα ισιώματος.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες πρέσες, είναι η προηγμένη τεχνολογία της. Φέρει ένα ειδικό δοχείο στη βάση της, το οποίο γεμίζει με το Nanocure 3D Vapor Fuel, ένα ειδικό έλαιο με υψηλή περιεκτικότητα κερατίνης που βασίζεται στην λειτουργία του ατμού. Στη συνέχεια, η κερατίνη διοχετεύεται στα μαλλιά μέσω 5 μπεκ, τα οποία είναι χωνευτά μέσα στην πλάκα της πρέσας και ενώ ανοίγουν τα λέπια της τρίχας από την θερμότητα των πλακών, το έλαιο εισχωρεί σε αυτά γεμίζοντας τα με κερατίνη.

Το Nanocure 3D Vapor Fuel είναι απόλυτα αφομοιώσιμο από τα μαλλιά και προσδίδει διάρκεια στο ίσιωμα, ενυδάτωση και θρέψη καθώς και την πολυτέλεια για συχνή χρήση χωρίς να ταλαιπωρεί τα μαλλιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον πολυμερισμό θεραπείας λείανσης με επακόλουθο τη βαθύτερη διείσδυση των προϊόντων αλλά και για απλό ίσιωμα ή φορμάρισμα μπούκλας στο κομμωτήριο, ή στο σπίτι.

 

ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ, ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ

Οι προηγμένες, κεραμικές του πλάκες εγγυώνται απαλότητα και όμορφα μαλλιά. Η θερμοκρασία ρυθμίζεται από τους 150οC μέχρι και τους 230οC, έτσι ώστε να προσαρμόζεται πάντα σε κάθε διαφορετικό τύπο μαλλιών. Μετά από 60 λεπτά το σίδερο μπαίνει αυτόματα σε λειτουργία αναμονής και οι πλάκες κρυώνουν, επομένως είναι πλήρως αξιόπιστο αφού ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος υπερθέρμανσης.

 

ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ

Οι κεραμικές πλάκες προσφέρουν τριπλή προστασία μέσω της τεχνολογίας ιονισμού και της υπέρυθρης, και κλειδώνουν τη φυσική υγρασία καθώς και όλα τα υπόλοιπα φυσικά συστατικά της τρίχας. Με αυτόν τον τρόπο η τρίχα παραμένει ασφαλής και υγιής.

 

ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Οι ειδικά σχεδιασμένες πλάκες από την Keratin Nanocure εξασφαλίζουν την ιδανική επαφή με την τρίχα, ανεξάρτητα από την γωνία εφαρμογής. Επιπλέον, το περιστρεφόμενο καλώδιο 360ο και με μήκος 3 μέτρα, θα σας χαρίσει τον τέλειο χειρισμό της συσκευής.

 

ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Με μόλις μόνο ένα πέρασμα, θα δείτε τα μαλλιά να μεταμορφώνονται και να γίνονται απαλά. Επιπλέον, το ίσιωμα, αλλά και το styling σε μπούκλες, αποκτούν διάρκεια.

 

 

ΤΑΤΟΪΟΥ 75 & ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ,
Κηφισιά 14564, 2108070187
www.angelopouloshair.gr, info@angelopouloshair.gr

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION