ARTIST SPOTLIGHT: Q&A με την Τίνα Στεργιοπούλου

Η Τίνα είναι η ιδιοκτήτρια του Hairway Salon στον Άλιμο έχοντας μια μεγάλη επαγγελματική πορεία 24 ετών η οποία ξεκίνησε το 1998, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλά λαμπερά event δημιουργώντας στα παρασκήνια, όπως το Madwalk και τα Mad Video Music Awards.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΝΑ ΠΑΠΠΑ

 

 

Τίνα, πώς και πότε αποφάσισες να ασχοληθείς με την κομμωτική;
Αποφάσισα να ασχοληθώ με την κομμωτική όταν σπούδαζα στη Δραματική Σχολή Βεάκη. Λίγους μήνες μετά την εγγραφή μου, συνειδητοποίησα ότι αυτό που με συναρπάζει είναι η προετοιμασία πίσω, στα καμαρίνια! ‘Ετσι ξεκίνησε η πορεία μου στο χώρο της κομμωτικής.

Ποια ήταν τα πρότυπά σου στα πρώτα σου βήματα;
Στα πρώτα μου βήματα μπορώ να πω ότι περισσότερο επηρεαζόμουν από ανθρώπους όλων των ηλικιών και status, χωρίς να έχω συγκεκριμένα πρότυπα. Βεβαίως στην πορεία της καριέρας μου, θαύμασα και συνεχίζω να θαυμάζω πολλούς συναδέλφους, τόσο για την καλλιτεχνικότητα όσο και για την επιχειρηματικότητά τους.

Πότε η κομμωτική γίνεται τέχνη και ποιο είναι το κομμάτι της δουλειάς που προσωπικά σε ενθουσιάζει περισσότερο;
Για εμένα η κομμωτική έγινε τέχνη όταν αισθάνθηκα ασφάλεια σε σχέση με τις γνώσεις μου. Η γνώση είναι δύναμη και η δύναμη εξελίσσεται σε αυτοπεποίθηση. ‘Ενας μαγικός συνδυασμός που σε οδηγεί σε ωραίες εμπειρίες.

Ανήκεις στη λαμπερή κοινότητα των L’ Oréal Pro Artists. Η σχέση σου με τη L’Oréal Professionnel Paris πότε ξεκίνησε;
Τα πρώτα μου βήματα με τη L’Oréal Professionnel Paris ξεκίνησαν το 1998. Μαθητριούλα, τότε, στα κλειδιά βαφής νούμερο 1. Χρόνια αργότερα βρίσκομαι να είμαι συνοδοιπόρος τους μέσω των L’Oréal Pro Artists και είναι μεγάλη μου τιμή.


Με ποια προϊόντα / σειρές της μάρκας δουλεύεις περισσότερο αυτήν την εποχή;
Αυτήν την εποχή μας οδηγεί ως τάση η ανάγκη της πελάτισσας για πιο απαλά, φιλικά προϊόντα. ‘Ετσι δεν θα μπορούσα να μην έχω ως σύμμαχό μου την iNOA και το Dia light.

Ως Master Color Specialist, ποιες είναι οι τάσεις που βλέπεις να καθιερώνονται στη βαφή μαλλιών για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022;
Νομίζω ότι φέτος, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, είναι η χρονιά των πολ[1]λών χρωμάτων. Ιδιαίτερες αποχρώσεις, σε οποιαδήποτε τεχνική υπηρεσία, με τα babylights να κάνουν δυναμικό comeback. Πλέον, σε κάθε πελάτισσα βάζουμε μια προσωπική νότα, το δικό της χρώμα!

Είσαι ιδιοκτήτρια του Hairway Salon στον Άλιμο. Τι πιστεύεις ότι κάνει ένα κομμωτήριο να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, στις μέρες μας;
Τα κομμωτήρια έχουν πλέον εξελιχθεί σε χώρους που γεμίζουν τις γυναίκες εμπειρίες και συναισθήματα, εκτός από το να τους προσφέρουν όμορφα και υγιή μαλλιά. Για μένα, το κλειδί της επιτυχίας είναι η εκπαίδευση και η ομαδικότητα. Γιατί μόνοι μας πάμε γρήγορα, αλλά μαζί πάμε μακριά…

Περίγραψέ μου το ιδανικό στυλ για τη γυναίκα σήμερα.
Η γυναίκα σήμερα οφείλει να έχει την ταυτότητα που η ίδια επιλέγει. Ιδανικό στυλ δεν υπάρχει… Η κάθε μία είναι ξεχωριστή, ακριβώς γιατί έχει το δικό της, μοναδικό στυλ.

Πώς ή και πού φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια από σήμερα;
Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις οπότε λέω να κρατήσω το όραμά μου και απλώς να σας εκπλήξω σε δέκα χρόνια από τώρα!

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION