AURA: WHITE, VEGAN & BIO

Με τη δύναμη της λευκής φύσης, της προηγμένης βιοτεχνολογίας και με την
vegan φιλοσοφία της, η θεραπεία ισιωτικής AURA χωρίς φορμαλδεΰδη από την Lakmé, αποτελεί μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς μέσα στο σύγχρονο κομμωτήριο.

 

H AURA προέρχεται από την έννοια της αναλογικής, υποβλητικής και σαγηνευτικής ομορφιάς και στηρίζεται στην άποψη ότι τα μαλλιά είναι η αντανάκλαση της ομορφιάς και της έλξης που εμπνέουμε στο περιβάλλον μας. Για αυτό και για την AURA, η φροντίδα των μαλλιών είναι συνώνυμη με την υγεία, δηλαδή την πραγματική ομορφιά.
Τα εργαστήρια της Lakmé προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, καθώς επικεντρώθηκαν στις συνεργίες μεταξύ των φυσικών πόρων του πλανήτη και των καινοτόμων τεχνολογιών που στοχεύουν στην αντικατάσταση των ρυπογόνων βιομηχανικών διαδικασιών με βιώσιμες. Αυτό ως αποτέλεσμα έχει η Lakmé να δεσμεύεται για τη βιωσιμότητα της βιομηχανικής παραγωγής, μέσω της λευκής βιοτεχνολογίας.

ΛΕΥΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα φυσικά συστατικά μπορούν να προέρχονται από τρεις πηγές. Την πράσινη φύση, την μπλε φύση και την λευκή φύση. Τα δυο πρώτα γνωρίζουμε τι είναι, αναφέρονται στα φυτά και στο νερό. Η λευκή φύση όμως, δεν είναι ορατή με το γυμνό μάτι. Λειτουργεί κάτω από το ορατό στρώμα των φυσικών στοιχείων και εξάγει την αναγεννητική ενέργεια από τα ζωντανά κύτταρα όπως είναι οι μικροοργανισμοί και τα ένζυμα. Αυτή την τεχνολογία, σε συνδυασμό με τη δύναμη της φύσης και του νερού, χρησιμοποιεί η AURA. Η λευκή βιοτεχνολογία καθιστά δυνατή τη δημιουργία βιώσιμων προϊόντων, δεδομένου ότι είναι εύκολα αποικοδομήσιμα, απαιτούν λιγότερη ενέργεια, δημιουργούν λιγότερα απόβλητα παραγωγής και λειτουργούν καλύτερα από τα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί με παραδοσιακές χημικές διεργασίες.

 

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ


Όλοι έχουμε ακούσει για τα θαυματουργά οφέλη του υαλουρονικού οξέως. Τι είναι όμως; Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα βασικό στοιχείο που βρίσκεται στο ανθρώπινο σώμα και λειτουργεί σαν σφουγγάρι, ενώ το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ενυδατική δύναμη του. Τα μόρια του είναι υδρόφιλοι, δηλαδή αγαπούν το νερό και αυτό σημαίνει ότι είναι σε θέση να το αποθηκεύσουν στα κύτταρα και στον ιστό τους.
Όταν, λοιπόν, το υαλουρονικό εφαρμόζεται στα μαλλιά, δημιουργεί ένα ενυδατικό στρώμα πάνω από τις ίνες τους, το οποίο προσφέρει έντονη ενυδάτωση και προστασία των μαλλιών. Η AURA παρασκευάζεται με ένα ιδανικό σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος που παράγεται από τη φυσική ζύμωση του μικροοργανισμού Bacillus subtilis. Η διαδικασία ζύμωσης είναι ασφαλής και περιβαλλοντικά σεβαστή. Το υψηλής ποιότητας υαλουρονικό οξύ λαμβάνεται μέσω μιας υψηλής απόδοσης βιοτεχνολογικής μεθόδου που χρησιμοποιεί φυσικούς και ανανεώσιμους πόρους και βιοαιθανόλη ως καθαρό διαλύτη. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για μια 100% βιώσιμη διαδικασία παραγωγής, καθώς δεν περιέχει καθόλου πρώτες ύλες που προέρχονται από ζώα και οργανικούς διαλύτες.

 

Η ΠΡΩΤΗ VEGAN ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΙΣΙΩΤΙΚΗΣ 

Η vegan φιλοσοφία προσπαθεί να μειώσει, όσο το δυνατόν περισσότερο, οποιαδήποτε μορφή εκμετάλλευσης ή σκληρότητας στα ζώα, στα τρόφιμα, στα είδη ένδυσης και στα καλλυντικά. Vegan ονομάζονται τα προϊόντα τα οποία δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα και που δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης καθώς και παραγόμενα συστατικά από ζώα (γάλα, μέλι). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Lakmé να προσφέρει την πρώτη vegan θεραπεία ισιωτικής στην αγορά, την AURA.

Με τη δύναμη της λευκής βιοτεχνολογίας, το πολύτιμο υαλουρονικό οξύ ως βασικό συστατικό και την vegan φιλοσοφία στη παρασκευή της, η AURA είναι η πρώτη βιοτεχνολογική θεραπεία μαλλιών με οργανικά συστατικά που ισιώνει και μαλακώνει τις ίνες των μαλλιών και εξαλείφει το φριζάρισμα. Μετά από μια θεραπεία AURA, τα μαλλιά γίνονται πιο λαμπερά, πιο υγιή και τελικά πιο όμορφα. Τα οφέλη της είναι άμεσα και ορατά από την πρώτη κιόλας μέρα.
Η AURA είναι το κλειδί για την επίτευξη πιο εύχρηστων μαλλιών, με ταχύτερο και ευκολότερο στέγνωμα και με πολύ λιγότερο χρόνο στο styling κάθε μέρα, ενώ τα εκπληκτικά της αποτελέσματα διαρκούν για 4 έως 6 μήνες.
Πρόκειται για μια πολυτελή και ασφαλή* θεραπεία, διότι δεν περιέχει φορμαλδεΰδη, δεν παράγει καπνούς ή μυρωδιές και δεν προκαλεί καμία φαγούρα. Επιπλέον είναι δερματολογικά ελεγμένη, paraben free και φυσικά, vegan. Γνωρίστε τη.

ACTIVE TREATMENT
Η Ενεργός Θεραπεία παρασκευάζεται με ένα ιδανικό σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος και οργανικά οξέα με ρΗ 2. Είναι εμπλουτισμένο με ένα εκχύλισμα οργανικής ζάχαρης που αυξάνει την ενυδάτωση των ινών μαλλιών. Αυτή η θεραπεία προσφέρει έντονη μείωση των κυμάτων στις μπούκλες με μία εξαιρετική ισορροπία και δράση κατά του φριζαρίσματος για όλους τους τύπους μαλλιών. Με εκχύλισμα από macadamia.

MICELLAR SHAMPOO
Το Micellar Shampoo περιέχει υψηλής ποιότητας υαλουρονικό οξύ και μικκυλιακή τεχνολογία, δραστικά επιφανειακά μόρια που δρουν ως μαγνήτες για να συλλαμβάνουν τα απόβλητα και να απομακρύνουν τις ακαθαρσίες που προκαλούνται από ρύπανση και προσκολλώνται στα μαλλιά. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και ευγενής στις ίνες των μαλλιών και στο τριχωτό της κεφαλής. Με αλκαλικό pH για να ανοίγει τα λέπια της τρίχας και φρέσκο άρωμα λουλουδιών.

HYALURONIC MASK
Η Υαλουρονική Μάσκα περιέχει το ιδανικό σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος και οργανικά έλαια babassu και monoi. Προσφέρει έντονη ενυδάτωση, αντοχή στη θραύση, λάμψη και αποτέλεσμα φραγμού κατά της μόλυνσης του περιβάλλοντος. Παρέχει μια εξαιρετική αέρινη επίδραση και ευελιξία, καθώς και θερμική προστασία. Σφραγίζει τα λέπια της τρίχας για να εγγυηθεί μακροχρόνια, προστατευτικά αποτελέσματα. Με φρουτώδες άρωμα.


BIOARGAN SERIES


Η απόλυτη θεραπεία ενυδάτωσης και αναδόμησης, με κύριο συστατικό το ευεργετικό argan oil. Το λινελαϊκό οξύ του argan oil και τα ωμέγα 6 που περιέχει η σειρά, χαρίζουν εντατική ενυδάτωση και περιποίηση, χωρίς να λαδώνουν τα μαλλιά. Επιπλέον, τα μαλλιά ανακτούν την ελαστικότητα τους και μειώνεται το σπάσιμο της τρίχας. Το αποτέλεσμα είναι μαλλιά γεμάτα απαλότητα, λάμψη και μεταξένια υφή.

 

BIOARGAN HYDRATING SHAMPOO
Ενυδατικό σαμπουάν με 100% οργανικό λάδι argan. Προλαμβάνει την ξηρότητα, ενώ περιέχει φυσική βεταΐνη, η οποία αυξάνει την λάμψη και την ενυδάτωση. Προστατεύει το τριχωτό της κεφαλής από ερεθισμούς και περιβαντολογικούς ρύπους. Χαρίζει λάμψη και αυξημένη ελαστικότητα.
• Προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά
• Αφήνει τα μαλλιά απαλά και διαχειρίσιμα για το επερχόμενο styling
• Sulfate-free
• Για όλους τους τύπους των μαλλιών

 

BIOARGAN OIL
Ξηρό, ελαφρύ έλαιο μαλλιών το οποίο απορροφάται γρήγορα δίχως να βαραίνει τα μαλλιά. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Περιέχει βιταμίνη Ε η οποία εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και έχει αντιοξειδωτικές δράσεις.
• Αληθινή αίσθηση φυσικής λάμψη και απαλότητα
• Βελούδινη υφή
• Πλήρης ενυδάτωση
• Καταπολεμά την ψαλίδα και προσφέρει απαλότητα
• Καταπολεμά το φριζάρισμα

BIOARGAN HYDRATING MASK
Ενυδατική μάσκα μαλλιών με 100% οργανικό λάδι argan. Περιέχει μόρια λιπιδίων III, τα οποία χαρίζουν αντιγηραντικές ιδιότητες και προστατεύουν τα μαλλιά από εξωτερικούς παράγοντες. Επιπλέον, θρέφουν τα κατεστραμμένα μαλλιά και την ψαλίδα. Το αποτέλεσμα είναι μαλλιά γεμάτα λάμψη και δύναμη, με μεγαλύτερη αντοχή στο σπάσιμο.
• Βαθιά ενυδάτωση και θρέψη
• Αποκαθιστά τη λάμψη, την απαλότητα και την ελαστικότητα των μαλλιών
• Προστατεύει από ρύπους και εξωτερικούς παράγοντες
• Προσφέρει αυξημένη αντοχή στο σπάσιμο
• Sulphate-free
• Για όλους τους τύπους μαλλιών

 

G & J Esthetics
Εταιρεία διανομής προϊόντων μόνο σε κομμωτήρια
ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ 4, 14232, 2102779520, www.lakme.gr
Facebook & Instagram: Lakme Greece

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION