COVER STORY – Aveda Botanical Repair: Άμεση επανόρθωση μετά το καλοκαίρι!

Η σειρά BOTANICAL REPAIR™ STRENGTHENING LEAVE-IN της Aveda, υπόσχεται εντατική περιποίηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών, με ένα μόλις βήμα!

Επιμέλεια: Τίνα Παππά

 

Ναι, το καλοκαίρι είναι αναμφισβήτητα η αγαπημένη μας εποχή, αλλά η ανεμελιά και το φλερτ με τον ήλιο, η παρατεταμένη υγρασία, ο αέρας και το αλάτι της θάλασσας αφήνουν τα μαλλιά μας ταλαιπωρημένα και ξηρά. Η σειρά της Aveda, Βotanical Repair™ Strengthening Leave-In, σχεδιάστηκε ακριβώς για να είναι ο σύμμαχός μας απέναντι σε όλα τα παραπάνω, βοηθώντας μας να επαναφέρουμε την τρίχα στην φυσική της κατάσταση.

Η εντατική περιποίηση που προσφέρει, με τη δύναμη των φυσικών συστατικών, είναι ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών, καθώς επανορθώνει και προστατεύει από τη φθορά, δημιουργώντας ταυτόχρονα νέους ισχυρούς δεσμούς στον πυρήνα της τρίχας, για άμεση αποκατάσταση της υγείας των μαλλιών, με μόλις ένα βήμα, όπως μόνο η Φύση μπορεί.

Με προϊόντα που έχουν 99% φυσική σύνθεση, χωρίς σιλικόνη, parabens, ορυκτέλαια ή συνθετικά αρώματα, η σειρά Βotanical Repair™ της πάντα ευαισθητοποιημένης περιβαλλοντικά, Aveda, είναι vegan, από αγνά λουλούδια και βότανα, cruelty free και κατασκευάζεται μέσω 100% ανανεώσιμης αιολικής και ηλιακής ενέργειας.

Η Δρ. Camille Sasik, Διευθύντρια των Εργαστηρίων Έρευνας και Ανάπτυξης της AVEDA, δήλωσε σχετικά: «Η επανόρθωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών είναι από τις πιο περιζήτητες θεραπείες για τους πελάτες μας. Η ομάδα μας κάνει μονίμως έρευνες και μελέτες για νέες τεχνολογίες και φυσικά συστατικά για να ανταποκριθεί σε αυτή τη σημαντική ανάγκη. Μας πήρε 6 χρόνια να αναπτύξουμε τη σειρά Botanical Repair™ ακριβώς επειδή έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε το μέγιστο όφελος χρησιμοποιώντας συστατικά από τη φύση. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά περιποίησης που περιλαμβάνει έως και 94% φυσικά συστατικά και χρησιμοποιεί την ισχυρή δράση φυτών, όπως το sacha inchi, το αβοκάντο και το πράσινο τσάι. Επιπρόσθετα, η σειρά Botanical Repair™ αξιοποιεί την μοριακή σύνθεση των φυτών για να ενισχύσει την τρίχα στον πυρήνα της.»

Οι γυναίκες που συμμετείχαν σε πρόσφατη μελέτη της μάρκας, το επιβεβαιώνουν: To 91% δήλωσαν ότι τα μαλλιά τους ήταν λιγότερο ταλαιπωρημένα, πιο υγιή και λαμπερά μετά από 1 μόλις χρήση, ενώ το 94% αναφέρουν πιο απαλή υφή, και άμεση επανόρθωση, μετά από 4 εβδομάδες εφαρμογής.

Για ακόμη εντυπωσιακότερα αποτελέσματα, η Botanical Repair™ Strengthening Leave-In εντατική περιποίηση μπορεί να συνδυαστεί με την ολοκληρωμένη Botanical Repair™ σειρά της Aveda για το σπίτι που περιλαμβάνει: shampoo, conditioner, μάσκες για βαθιά ενδυνάμωση της τρίχας, συμπεριλαμβανομένης της πολυβραβευμένης rich μάσκας μαλλιών και leave-in θεραπεία.

 


ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ BOTANICAL REPAIR

ΒΗΜΑ 1: Botanical Repair™ Strengthening Shampoo
Εφαρμόστε το σε νωπά μαλλιά και κάντε μασάζ, στη συνέχεια ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Ολοκληρώστε την περιποίηση με το botanical repair™ strengthening conditioner.

ΒΗΜΑ 2: Botanical Repair™ Strengthening Conditioner
Εφαρμόστε το σε νωπά μαλλιά και κάντε μασάζ, στη συνέχεια ξεβγάλτε με άφθονο νερό.
Για βαθιά επανόρθωση των μαλλιών χρησιμοποιήστε τη Botanical Repair™ intensive strengthening masque: rich/light. Μετά τη χρήση του shampoo, απλώστε ομοιόμορφα σε νωπά μαλλιά. Αφήστε τη να δράσει για 2-5 λεπτά. Ξεπλύνετε σχολαστικά.

ΒΗΜΑ 3: Botanical Repair™ Strengthening Leave-In Treatment
Μετά το λούσιμο στεγνώστε τα μαλλιά με πετσέτα και εφαρμόστε ομοιόμορφα το προϊόν σε νωπά μαλλιά από τη ρίζα προς τις άκρες, μην ξεβγάλετε.

Τip: Για όσες ζείτε σε κλίμα διαρκώς ζεστό, συνίσταται να παίρνετε πάντα μαζί σας στη θάλασσα το προϊόν Botanical Repair™ Strengthening Leave-In Treatment, και να το εφαρμόζετε στα μαλλιά μετά από κάθε βουτιά, με στόχο την προστασία από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία.

 

Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ, VEGAN ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΟΥΤΗΡΑ ΤΗΣ BOTANICAL REPAIR™, ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 10’.

Mε τεχνολογία εμπνευσμένη από τη φύση, για 5 φορές πιο δυνατά μαλλιά.

Θεραπεία βαφής botanical repair™
Ενδυνάμωση και επανόρθωση κατά την τεχνική εργασία χρώματος.
Χρόνος: 10 λεπτά + χρόνος εργασίας χρώματος

Θεραπεία express botanical repair™
Άμεση μεταμόρφωση των μαλλιών με μία εφαρμογή.
Χρόνος: 10 λεπτά

Θεραπεία τριχωτού και μαλλιών botanical repair™
Συνδυαστική θεραπεία τριχωτού pramasana™ με θεραπεία επανόρθωσης.
Χρόνος: 35 λεπτά

 

Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ BOTANICAL REPAIR™ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

botanical repair™ professional equalizing primer: Προετοιμασία των μαλλιών πριν από την τεχνική εργασία της βαφής.

botanical repair™ professional strengthening additive: Επανόρθωση, ενδυνάμωση και μείωση της καταστροφής των μαλλιών κατά την διάρκεια της βαφής.

botanical repair™ professional bond activator – light: Ενδυνάμωση και πολλαπλασιασμός δεσμών για βαθύτερη και εντατική επανόρθωση και στα 3 επίπεδα της δομής της τρίχας.

botanical repair™ professional bond activator – rich: Ενδυνάμωση και πολλαπλασιασμός δεσμών για βαθύτερη και εντατική επανόρθωση και στα 3 επίπεδα της δομής της τρίχας. Με 5X περισσότερα βούτυρα και έλαια από τη light.

 

Η σειρά BOTANICAL REPAIR™ πήρε το Silver Award στα Green Awards 2020.

 

 

Ακολουθήστε την Aveda:
@AVEDAGREECE
www.aveda.gr
#AVEDAGREECE

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION