CBD 3D: GREAT LAUNCH!

View Gallery 29 Photos

Δεν είναι μια απλή βαφή αλλά η πρώτη ελληνική βαφή με θεραπευτικές ιδιότητες και σύνθεση με κάνναβη. Γι’ αυτό και το show που πραγματοποιήθηκε στο λανσάρισμά της δεν ήταν ένα απλό show αλλά μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουν μεγάλοι κομμωτές, να βρεθούν επώνυμοι και να διασκεδάσουν δεκάδες φίλοι του κομμωτηριακού χώρου και όχι μόνο. Εμείς, ευχόμαστε από την καρδιά μας να είναι καλοτάξιδη η CBD3D. Χαιρόμαστε που αισθανόμαστε συνεργάτες και συμπορευτές της.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ PAPADAKIS PRESS

Στα backstage

Ζητήθηκε από μεγάλους κομμωτές να δοκιμάσουν τη νέα βαφή και να εκφραστούν μέσω αυτής. Η πρόκληση ήταν μεγάλη αλλά οι 78 αποχρώσεις της βαφής προσφέρουν, πάντα, την ευκαιρία για μεγάλες και ξεχωριστές δημιουργίες. Στα Backstage, πριν το show, επικρατούσε αναβρασμός. Τα μοντέλα έχοντας, ήδη, αποκτήσει υπέροχες αποχρώσεις στα μαλλιά τους, περίμεναν να αναδειχτεί το look τους με το ανάλογο styling και makeup. Η αρμονική συνεργασία όλων αλλά και η χαρά που συμμετείχαν σε ένα τόσο μεγάλο λανσάρισμα, έκανε το κλίμα υπέροχο. Οι κομμωτές με τις ομάδες τους έκαναν τις τελευταίες διορθώσεις. Όταν η Ειρήνη Κεβεζέ, υπεύθυνη επικοινωνίας της CBD3D, έδωσε το πρόσταγμα, οι κομμωτές ξεκίνησαν το show. Λίγο πιο πριν, είχαμε καταφέρει να ξεκλέψουμε εντυπώσεις και απόψεις για τη βαφή. Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι. Όλοι μας έκαναν να πιστέψουμε πως πρόκειται για μια βαφή που ήρθε για να μείνει και να αλλάξει όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.


Δυνατή μουσική, χαρούμενα πρόσωπα, εμπνευσμένα χτενίσματα και χρώματα γεμάτα ένταση και παλμό.

Η CBD3D αποτέλεσε μια ιδανική αφορμή για να δούμε τις τάσεις της νέας σεζόν, να σκεφτούμε πως τα μαλλιά πρέπει, πρώτα απ’ όλα, να είναι υγιή, να εξερευνήσουμε τις δυνατότητες που δίνουν οι τολμηρές αποχρώσεις, να κάνουμε τις αλλαγές που θέλουμε στα μαλλιά μας. Οι Ιωάννης και Νικόλας Αγγελόπουλοι, ο Garos Sekertzis, ο Νίκος Ζούμας και ο Χρήστος Φόντας βγήκαν στη σκηνή με τα μοντέλα τους και το stage ξεχείλισε μόδα και ομορφιά.

Δεν καταφέραμε και δεν θέλαμε να ξεχωρίσουμε καμιά δημιουργία. Όλες ήταν μοναδικές και ιδιαίτερες. Όλες μαρτυρούσαν την δυναμική του ελληνικού, κομμωτηριακού χώρου. Μόλις ολοκληρώθηκε το show, τα μοντέλα κατέβηκαν στους υπόλοιπους χώρους του Acro για να απολαύσουν όλοι και από κοντά το χρώμα των μαλλιών τους. Η αρχή είχε γίνει ήδη. Η πορεία της βαφής είναι βέβαιο ότι θα είναι λαμπρή.

 

Πίσω από την μεγάλη βαφή, βρίσκονται τρεις υπέροχοι άνθρωποι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι αδερφοί Ιωάννης και Νικόλας Αγγελόπουλοι.

Στεφανία Γεωργίου – Ιωάννης Αγγελόπουλος – Δημήτρης Γιαννακόπουλος – Ειρήνη Κεβεζέ – Πέτρος Καταπόδης

Οραματιστές, τολμηροί και δημιουργικοί αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια βαφή που θα είναι ένα ιδανικό εργαλείο για κάθε colorist αλλά και ένας μεγάλος σύμμαχος ομορφιάς για κάθε γυναίκα που αγαπά τις χρωματικές αλλαγές αλλά ταυτόχρονα θέλει να διασφαλίζει με κάθε τρόπο την υγεία και την φυσική ομορφιά των μαλλιών της.

Στο κάλεσμα της CBD3D βρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι της show biz.

Όλοι χαρούμενοι, λαμπεροί, όμορφοι και ενθουσιασμένοι, ευχήθηκαν τα καλύτερα στη νέα βαφή και υποσχέθηκαν ότι θα την δοκιμάσουν και θα μας πουν τη γνώμη τους. Μαζί με τους ιδρυτές της νέας εταιρίας KERATIN PRO S.A., βρέθηκε και ο Πέτρος Καταπόδης, γνωστός μας από την ColorBrand, o οποίος έχει αναλάβει τη διανομή της βαφής και είναι, πραγματικά, ένα δυνατό χαρτί σε όλη τη συνεργασία.

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION