COVER STORY: French Glossing για επαγγελματική κάλυψη των λευκών!

Η LOréal Professionnel επαναπροσδιορίζει το glossing, λανσάροντας μια νέα τεχνική για κάλυψη των λευκών στο κομμωτήριο, για ντεγκραντέ αποτέλεσμα και περιποίηση των μαλλιών σε βάθος.

Επιμέλεια: Τίνα Παππά


Πιστή στην παράδοση του Ομίλου L’Oréal, που ίδρυσε το 1909 στο Παρίσι ο χημικός Eugène Schueller, όταν ανέπτυξε το πρώτο αβλαβές χρώμα μαλλιών-πρόγονο της σημερινής βαφής που όλοι γνωρίζουμε, η  L’Oréal Professionnel Paris καινοτομεί διαρκώς, πάντα με τη σφραγίδα της γαλλικής κομψότητας.
Η νέα τεχνική glossing που λανσάρει αυτή τη φορά, το French Glossing, αποτελεί μια πρωτοποριακή υπηρεσία για κάλυψη των λευκών στο κομμωτήριο, και ολοκληρώθηκε σε συνεργασία με κομμωτές.

French Glossing: Μια υπηρεσία 2 βημάτων στο κομμωτήριο
Τους τελευταίους 18 περίπου μήνες, που η καθημερινότητά μας σφραγίστηκε από την πανδημία, ο ρόλος των κομμωτών αναδείχθηκε, αφού έγινε σαφές ότι μόνο ο επαγγελματίας μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες και τις λύσεις που χρειάζεται κάθε πελάτισσα, με την ποιότητα και την εξειδικευμένη γνώση που εγγυώνται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η μακρόχρονη στέρηση αυτής της φροντίδας δεν επηρέασε μόνο την εικόνα και την υγεία των μαλλιών μας, αλλά και την ψυχολογία μας.
Κάθε νέα επαγγελματική λύση που προκύπτει λοιπόν, προσθέτει πόντους ανακούφισης στη διάθεσή μας κι ένα έξτρα όπλο στη φαρέτρα των κομμωτών. Πόσο μάλλον όταν αυτή είναι εμπνευσμένη από το γαλλικό savoir-faire!

Το French Glossing συνδυάζει 2 τεχνολογίες & αποχρώσεις, για  το ιδανικό ντεγκραντέ αποτέλεσμα που φαίνεται φυσικό και πολυδιάστατο, με 1 θεραπεία glossing.

  • Βήμα 1: μόνιμη βαφή, για τέλεια κάλυψη της ρίζας, με τη Majirel ή την iNOA.
  • Βήμα 2: όξινο gloss Dia light, με εφαρμογή στα μήκη, για αναζωογόνηση του χρώματος, φανερή βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών και θρέψη της τρίχας σε βάθος, με ανάλαφρο, λαμπερό αποτέλεσμα.

 

Το «μυστικό» πίσω από την εμβληματική σύνθεση της υπηρεσίας
Δεν είναι άλλο από την Dia light, ή αλλιώς την τεχνολογία που επιλέγουν οι ειδικοί του balayage για toning. Η αποκλειστική, επαγγελματική τεχνολογία της Dia light είναι ιδανική για την υγεία της τρίχας, αφού δεν περιέχει αμμωνία και εξασφαλίζει 30% περισσότερη θρέψη. Το όξινο pH της προσφέρει 2 φορές λαμπερότερο φινίρισμα, εξασθενεί τους ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους, και διαρκεί μέχρι και 6 εβδομάδες, ενώ η τζελ υφή της κάνει εύκολη την εφαρμογή, προσφέροντας παράλληλα περισσότερη περιποίηση, σε σύγκριση με τις υγρές συνθέσεις.Η καινοτομία της νέας υπηρεσίας
Η εμβληματική Dia light είναι πλέον ιδανική τόσο για χρώμα όσο και για κάλυψη των λευκών:

  • Νέο Clear, σε νέο οικονομικό μέγεθος 250ml. Αραιώνει το χρώμα και, σε συνδυασμό με το μείγμα Dia light, δίνει μεγαλύτερη ρευστότητα για πιο εύκολη εφαρμογή, και περισσότερα καλλυντικά οφέλη στα βαμμένα μαλλιά.
  • Νέες συσκευασίες και ένα πλήρως ανανεωμένο δειγματολόγιο, όπου οι αποχρώσεις της Dia light παρουσιάζονται σε αρμονία με τις αντίστοιχες της Majirel.
  • 8 νέες αποχρώσεις, από την πιο σκούρα προς την πιο ανοιχτή, που ολοκληρώνουν τη χρωματική παλέτα: 3 / 5.11 / 5.20 / 6.35 / 7,3 / 8,43 / 9 / 9,2.


Γιατί έχουν ήδη αγαπήσει το
French Glossing επαγγελματίες και γυναίκες
Προσφέρει αψεγάδιαστη εξουδετέρωση σε κάθε χρωματικό look, αλλά και βαθιά θρέψη της τρίχας, αποτέλεσμα που είναι εφικτό μόνο στο κομμωτήριο. Οι πελάτισσες το διαπιστώνουν στην πράξη και επιστρέφουν στο κομμωτήριο.

«Η κάλυψη των λευκών είναι η υπηρεσία που μου ζητούν συχνότερα στο κομμωτήριό μου. Είναι υπέροχο να υπάρχει μια τεχνική που κάνει τη διαφορά χωρίς να απαιτεί επιπλέον χρόνο: είναι πιο κερδοφόρα, αλλά και πιο γρήγορη & εύκολη στην εφαρμογή αφού η σύνθεση είναι πιο ρευστή. Προτείνω την υπηρεσία Dia light στις πελάτισσές μου για 10€ επιπλέον», λέει ο Mike Julliard, Γάλλος κομμωτής που συμμετείχε στο development της υπηρεσίας.


Είναι και βιώσιμο!
Το French Glossing έχει εξαρχής σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμβάλλει στην εξοικονόμηση νερού και ενέργειας.

  • Η σύνθεση του Clear ξεβγάζεται ευκολότερα και καλύτερα, εξοικονομώντας μέχρι και 1/3 νερού μετά από κάθε υπηρεσία.
  • Το σωληνάριο κατασκευάζεται από 95% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και είναι ανακυκλώσιμο.
  • Τα καπάκια (με εξαίρεση τις χρωστικές και τα πρόσθετα) & τα κουτιά από χαρτόνι φτιάχνονται από ανακυκλωμένα υλικά και είναι πλήρως ανακυκλώσιμα.

 


Για περισσότερες πληροφορίες: www.lorealprofessionnel.gr
Follow @lorealpro #lorealprogr

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION