COVER STORY: SILVER GLOW BY TRUE GREY

If you love your Silver, let it Glow!
Η νέα σειρά
Silver Glow by True Grey της Wella Professionals είναι η 1η παγκοσμίως αναζωογονητική επαγγελματική θεραπεία για πελάτες με φυσικά γκρίζα μαλλιά, χωρίς δέσμευση και φθορά!

Επιμέλεια: Τίνα Παππά

 

 

Η Wella Professionals παρουσιάζει τη νέα, πλήρη σειρά θεραπείας στο κομμωτήριο για πελάτες με φυσικά γκρίζα μαλλιά, Silver Glow by True Grey. Τα προϊόντα της νέας σειράς δεν περιέχουν άρωμα και αλκαλικούς παράγοντες αλλά οξειδωτικές γκρι χρωστικές για φυσικό αποτέλεσμα, pH7 απαλό για τα μαλλιά και, επιπλέον, την πατενταρισμένη τεχνολογία AquaTone* που τα αναζωογονεί, προσθέτοντας ασημένιους τόνους και λάμψη. Μετά την εφαρμογή της θεραπείας, τα μαλλιά είναι απαλά και ευκολοχτένιστα, με λιγότερο κίτρινο, και δείχνουν πιο φυσικά από ποτέ.

Μέσα από την παρατήρηση και τις έρευνες που έκαναν οι ειδικοί της Wella Professionals, προέκυψε το εξής συμπέρασμα: όλοι αγαπούν τα «ασημένια» τους μαλλιά και τα διατηρούν με περηφάνεια, ωστόσο θα προτιμούσαν να απαλλαγούν από κάποιες ατέλειες.

 

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ:

Θα ήθελα περισσότερη λάμψη. Μαλλιά που πραγματικά λάμπουν. Και θα ήθελα να «εξαφανίσω» τους κίτρινους τόνους. – Teruko

Τα γκρίζα μαλλιά μου προσθέτουν λίγο περισσότερο χαρακτήρα στην προσωπικότητά μου. Αλλά μου λείπει περισσότερη δομή, καθώς  όλα φαίνονται το ίδιο γκρι. Anton

 

Πετυχαίνοντας να διορθώσει αυτές τις ατέλειες, η νέα, πατενταρισμένη τεχνολογία AquaTone* συνδυάζει ουδέτερο pH 7, με μια διακριτική & απαλή οξειδωτική βάση χρωστικών True Grey, που μιμείται τις φυσικές χροιές και τη ζωντάνια των όμορφων γκρίζων μαλλιών, ‘σβήνοντας’ φυσικά, χωρίς γραμμή αναγέννησης.

Το ουδέτερο pH 7, τόσο απαλό όσο το καθαρό νερό, διατηρεί την αρχική δομή της τρίχας και του κεράτινου περιβλήματος, χωρίς να ξανοίγει ούτε τη φυσική μελανίνη. Επιπλέον, η νέα σειρά Silver Glow έχει σχεδιαστεί με σεβασμό στο περιβάλλον, χωρίς αμμωνία, ΜΕΑ, συστατικά ζωικής προέλευσης και άρωμα, ενώ είναι και δερματολογικά ελεγμένη.

 

ΤΙ ΕΙΠΑΝ META ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ SILVER GLOW

Είναι απλά ένα υπέροχο συναίσθημα! Είναι όμορφα και απαλά. Δεν έχω λόγια! Teruko

Το αγαπώ! Είμαι ακόμα εγώ, αλλά λίγο πιο ανανεωμένος. Ίσως να «κρύβω» τουλάχιστον δύο χρόνια! – Anton

Με τη Silver Glow οι επαγγελματίες κομμωτές εφοδιάζονται μοναδικά ώστε να μπορούν να μεταμορφώσουν το φυσικό γκρίζο των πελατών τους σε όμορφα silver μαλλιά, με εκπληκτικά αποτελέσματα διαρκείας.

Σε τι ακριβώς συνίσταται, όμως, η Silver Glow; Η Wella Professionals σχεδίασε δύο πρωτοποριακές θεραπείες κομμωτηρίου, για άνδρες και γυναίκες,  που μπορούν εύκολα να συμπληρώσουν και να συνδυαστούν με το κούρεμα ή το styling, και ταυτόχρονα να ανανεώνονται, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Για εξατομικευμένες, τμηματικές ή συνολικές εφαρμογές, οι θεραπείες Silver Glow προσθέτουν ασημένιους τόνους και διάσταση, ενισχύοντας ή προσθέτοντας εφέ σκίασης σε 30’ και αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα. Η θεραπεία Express Silver Glow αναζωογονεί τα φυσικά γκρίζα, προσθέτει λάμψη και δημιουργεί ένα συνολικό ασημένιο φινίρισμα, μειώνοντας ταυτόχρονα το ανεπιθύμητο κιτρίνισμα, σε μόλις 15’.

 

 

Η σειρά Silver Glow by True Grey περιλαμβάνει 7 Toners, 1 Activator και 1 Clear Conditioning Perfector, ενώ εφαρμόζεται σε 2 βήματα:

 

Βήμα 1
7 οξειδωτικά toners με βάση το γκρι μιμούνται τους φυσικούς τόνους των όμορφων γκρίζων μαλλιών, σε 3 διαφορετικά επίπεδα του ανοιχτού, μεσαίου και σκούρου, για να βοηθήσουν στον έλεγχο της διάστασης και της σκίασης. Κατάλληλο για διαφορετικά ποσοστά λευκών μαλλιών, από 50%-100% λευκά. Τόνοι που όχι μόνο αναζωογονούν τα φυσικά γκρίζα μαλλιά, αλλά βελτιώνουν και αναδεικνύουν και το χρώμα των ματιών και τον τόνο του δέρματος. Δεν χρειάζεται να αναμείξετε τα toners – κάθε τόνος είναι ελκυστικός και έχει δημιουργηθεί για να χρησιμοποιείται ατόφιος, σε ανάμειξη με το Activator.
Τέλος, ένα εξειδικευμένο activator χαμηλής ισχύος, που εγγυάται αποτέλεσμα χωρίς ξάνοιγμα και φθορά. Έχει αναπτυχθεί με ελάχιστη συγκέντρωση υπεροξειδίου του υδρογόνου.

Βήμα 2
Clear Conditioning Perfector: Μια διάφανη θεραπεία περιποίησης που αφήνει τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα. Με 3 επιλογές χρήσης: θεραπεία μετά τη βαφή, αραίωση του toner και για γρήγορες θεραπείες.

 

TONERS

ACTIVATOR

 

 

CLEAR CONDITIONING PERFECTOR

 

 

«Βλέπουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να αγκαλιάζουν το φυσικό τους γκρι, με την κοινότητα των “Silver Sisters”, που αγαπούν το αληθινό τους χρώμα, να μεγαλώνει διαρκώς. Δημιουργείται η εντύπωση ότι ο κόσμος συνειδητοποιεί επιτέλους πόσο όμορφο, αυθεντικό και δυναμικό μπορεί να είναι το γκρι. Είμαι ενθουσιασμένος με την κυκλοφορία των νέων θεραπειών Wella Professionals Silver Glow και την σειρά True Grey, καθώς οι πελάτες θα δουν βελτιωμένα, φυσικά και υγιή αποτελέσματα. Η τεχνολογία τους διαθέτει μια τεράστια γκάμα πλεονεκτημάτων που δεν μπορείτε να αποκτήσετε με χρωμο-σαμπουάν χρώματος ή silver σαμπουάν – είναι εντελώς επαναστατική. Η συμβουλευτική θα είναι το κλειδί για να αποκτήσετε ένα look που αναδεικνύει το κούρεμα και αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα των πελατών.»  Rossano Ferretti, Silver Glow by True Grey Ambassador

Η Wella Professionals, με τη νέα σειρά SILVER GLOW BY TRUE GREY, γιορτάζει τα φυσικά γκρίζα, μαλλιά γεμάτα χαρακτήρα και ζωή, χαρίζοντάς τους νέες δυνατότητες.
If you love your silver, let it glow!

#SilverGlow #TrueGrey #AskForWella #makechange

 

 

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION