COVER STORY: Smooth your hair & live your life with Kerrin Vega

Η κερατίνη είναι η βασική πρωτεΐνη από την οποία αποτελείται η τρίχα και η Kerrin Vega είναι μία πολύτιμη θεραπεία λείανσης, η οποία ενδυναμώνει το στέλεχος της τρίχας προσφέροντας της τα χαμένα, για διάφορους λόγους, ποσοστά κερατίνης. Ξεχάστε ότι είναι μια διαδικασία ισιώματος και δώστε την ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες να απολαύσουν υγιή, δυνατά μαλλιά.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ

 

Η Kerrin Vega είναι μια θεραπεία λείανσης που έχει, ήδη, δοκιμαστεί σε διάφορες περιπτώσεις και διαφορετικούς τύπους μαλλιών, αποσπώντας πάντα τις καλύτερες αξιολογήσεις. Πριν αναφέρουμε τα δυνατά της πλεονεκτήματα, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως πρόκειται για μια θεραπεία υψηλής αποτελεσματικότητας που αφήνει τα μαλλιά απαλά, δυνατά, ελαστικά και στιλπνά.

Είναι ιδανική για ταλαιπωρημένα μαλλιά από χημικές διεργασίες και εξίσου κατάλληλη για όλες τις γυναίκες που έχουν δύσκολα μαλλιά που φριζάρουν ή εκείνες που έχουν κάποιο σπάσιμο της τρίχας που θέλουν να περιορίσουν ή να αποφύγουν. Η Kerrin Vega, λοιπόν, είναι μια θεραπεία για όλους τους τύπους μαλλιών και ένα πραγματικό εργαλείο στα χέρια κάθε επαγγελματία κομμωτή.

Τα πλεονεκτήματα της Kerrin Vega

Με καινοτόμα μελετημένη σύνθεση, η Kerrrin Vega ξεχωρίζει γιατί:

• Δεν περιέχει ισχυρά επιβλαβή προϊόντα όπως αλκαλικά συστατικά, φορμαλδεΰδη ή άλλη αλδεΰδη, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε σπάσιμο την τρίχα ή να προκαλέσουν σοβαρές φθορές και αλλοιώσεις.

• Είναι φιλική προς το περιβάλλον και δεν απελευθερώνει χημικά αέρια στον χώρο.

• Δεν περιέχει τοξικά συστατικά.

• Είναι εμπλουτισμένη από ένα μοναδικό μίγμα αμινοξέων που δημιουργείται αποκλειστικά από την Kerrin, αντιδρώντας απευθείας με τους δισουλφιδικούς δεσμούς, μεταμορφώνοντάς την τρίχα σε ίσια, μαλακή και εύκολα διαχειρίσιμη.

 

Εφαρμογή στο μόνιμο αποτέλεσμα

Τα μόνιμα αποτελέσματα μπορούν να εφαρμοστούν σε μαλλιά που είναι σχετικά υγιή, ακόμη και αν είναι βαμμένα, αλλά αρκετά δυνατά για να χειριστούν τη θεραπεία.

Διαδικασία
• Αφήνουμε πάντα περίπου το 20-30% του προϊόντος στα μαλλιά όταν ξεβγάζουμε με νερό. Αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, αλλά είναι πολύ εύκολο να το εξηγήσω – οι ίνες τρίχας πρέπει να είναι λαμπερές, μαλακές και στεγνές κατά το ίσιωμα με σίδερο μαλλιών. Μερικές φορές τα μαλλιά μπορεί να αφήνουν μια κολλώδη αίσθηση και αυτό απαιτεί ξέβγαλμα με λίγο περισσότερο νερό.

• Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ στρογγυλή βούρτσα όταν στεγνώνουμε τα μαλλιά μετά το ξέβγαλμα.

• Αφήνουμε τα μαλλιά με θερμότητα για 60 λεπτά.

• Χρησιμοποιούμε επίπεδο σίδερο 230 μοιρών. Ο κομμωτής πρέπει να καταλάβει πότε είναι έτοιμη η ίνα. • Η ελαφριά αλλαγή χρώματος είναι μια καλή ένδειξη για μόνιμα αποτελέσματα. Εφαρμογή στο ημι-μόνιμα αποτελέσμα

• Αφήνουμε πάντα περίπου το 5-10% του προϊόντος στα μαλλιά όταν ξεβγάζουμε με νερό.

• Μετά το ξέβγαλμα, τα μαλλιά πρέπει να τεντωθούν όσο το δυνατόν πιο πολύ προκειμένου να ισιώσουν όσο πιο πολύ γίνεται με μια στρογγυλή βούρτσα και ένα πιστολάκι μαλλιών.

• Η πολύ ελαφριά αλλαγή χρώματος είναι μια καλή ένδειξη.


Εφαρμογή στο ημι-μόνιμ
ο αποτελέσμα

Αφήνουμε πάντα περίπου το 5-10% του προϊόντος στα μαλλιά όταν ξεβγάζουμε με νερό.

Μετά το ξέβγαλμα, τα μαλλιά πρέπει να τεντωθούν όσο το δυνατόν πιο πολύ προκειμένου να ισιώσουν όσο πιο πολύ γίνεται με μια στρογγυλή βούρτσα και ένα πιστολάκι μαλλιών.

Η πολύ ελαφριά αλλαγή χρώματος είναι μια καλή ένδειξη.

 

 

MAGIC THREE

Τα προϊόντα Kerrin Vega συνθέτουν μια φιλική προς το περιβάλλον, υψηλής αποτελεσματικότητας ισιωτική θεραπεία που ισιώνει τα μαλλιά χωρίς σκληρές χημικές ουσίες και λειτουργεί είτε μόνιμα (ανανέωση όταν οι ρίζες μεγαλώνουν) είτε ήμι-μόνιμα (μέχρι 4 μήνες). Αποκτήστε φυσικά, ίσια, δυνατά, μαλακά και εύκολα διαχειρίσιμα μαλλιά.

KERRIN VEGA HAIR THIN & DAMAGED STRAIGHTENING TREATMENT

 

KERRIN VEGA HAIR WAVE & CURLY STRAIGHTENING

 

KERRIN VEGA HAIR TOUGH & AFRO STRAIGHTENING TREATMENT

Q+A

Το Kerrin Vega λειτουργεί σε όλους τους τύπους μαλλιών;
Ναι, γι’ αυτό δημιουργήσαμε τρεις διαφορετικές εκδοχές για διαφορετικές συνθήκες μαλλιών.

Οι θεραπείες Kerrin Vega αλλάζουν τη δομή των μαλλιών;
Το Kerrin Vega αλλάζει τη δομή της τρίχας σε ίσια και απαλή, αντιδρώντας απευθείας με δισουλφιδικούς δεσμούς, ενώ την τρέφει παράλληλα με υψηλής απόδοσης, φυσικά, μαλακτικά συστατικά.

Είναι τα αποτελέσματα για τις θεραπείες Kerrin Vega μόνιμα;
Ναι, και όχι. Το Kerrin Vega μπορεί να αλλάξει μόνιμα τη δομή των μαλλιών, αρκεί η τρίχα να είναι αρκετά υγιής για να δεχθεί τη θεραπεία. Εάν τα μαλλιά του πελάτη σας είναι ως ένα βαθμό κατεστραμμένα, τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν έως και 4 μήνες. Σε μη βαμμένα μαλλιά τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και ανανεώνονται όταν οι ρίζες μεγαλώνουν. Επίσης, το Kerrin Vega είναι μια πολυλειτουργική θεραπεία που μπορεί να επιτύχει ημιμόνιμo (3–4 μήνες) ή μόνιμo αποτέλεσμα (μέχρι να αναπτυχθούν οι ρίζες) χρησιμοποιώντας διαφορετική τεχνική στην εφαρμογή.

Το Kerrin Vega αλλάζει το χρώμα των μαλλιών;
Το Kerrin Vega μπορεί να ανοίξει τα μαλλιά σε οποιοδήποτε σημείο κατά μισό ή ένα τόνο. Αυτό τείνει να συμβαίνει σε πολλές μη επαγγελματικές μάρκες βαφών, σε έντονα κόκκινα μαλλιά ή μαλλιά με ντεκαπάζ και χρωματικά διορθωμένα μαλλιά. Το άνοιγμα του χρώματος των μη βαμμένων μαλλιών εξαφανίζεται μετά από 2–3 πλύσεις και τα μαλλιά επανέρχονται στο κανονικό τους χρώμα.

Είναι αποδεκτό να βάψουμε τα μαλλιά την ίδια μέρα με την εφαρμογή του Kerrin Vega;
Ναι, μπορείτε να βάψετε τα μαλλιά του πελάτη σας μετά τη θεραπεία. Θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 λεπτά μετά τη θεραπεία. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ντεκαπάζ για τουλάχιστον 20 ημέρες μετά τη θεραπεία. Είναι σημαντικό να κάνετε μία δοκιμή πριν το επόμενο ξάνοιγμα.

Εάν το Kerrin Vega δεν περιέχει φορμαλδεΰδη και δεν είναι αλκαλικό, τότε πώς λειτουργεί;
Το Kerrin Vega δεν περιέχει φορμαλδεΰδη ή κανένα από τα παράγωγά της και δεν είναι αλκαλικό (υψηλό pH). Το Kerrin Vega είναι ένα
ειδικό μείγμα αμινοξέων που αναπτύσσονται αποκλειστικά από την Kerrin. Αυτό το μίγμα διεισδύει στον φλοιό και ανασχηματίζει τη δομή του με τον πιο φιλικό τρόπο που μπορούν να απορροφήσουν τα μαλλιά. Το αποτέλεσμα είναι μαλλιά ίσια, διαχειρίσιμα και δυνατά.

Πώς πρέπει να γίνει η εφαρμογή ανανέωσης;
Το Kerrin Vega μπορεί να εφαρμοστεί στα τμήματα όπου τα μαλλιά είναι σγουρά και δεν χρειάζεται να το εφαρμόσετε στα μαλλιά που είναι ίσια. Ωστόσο, 5 λεπτά πριν το ξέβγαλμα του Kerrin Vega, σας συνιστούμε να απλώσετε τη θεραπεία σε όλο τον άξονα των μαλλιών χρησιμοποιώντας μια χτένα με δόντια. Ξεβγάζοντας τα μαλλιά, ξεβγάλτε πλήρως τα ισιωμένα τμήματα και αφήστε ένα λεπτό στρώμα προϊόντος στις νέες ρίζες.

Μπορούν οι θεραπείες Kerrin Vega να γίνουν σε έγκυες/θηλάζουσες γυναίκες;
Το Kerrin Vega μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έγκυες/θηλάζουσες γυναίκες, εφόσον δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες. Είναι πάντα χρήσιμο να συμβουλεύεστε τον ιατρό πριν από οποιαδήποτε θεραπεία μαλλιών.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Kerrin Vega και άλλων θεραπειών ισιώματος διαθέσιμων στην αγορά;
Το Kerrin Vega είναι ένα μοναδικό σύστημα με δυνατότητες ισιώματος που αντιδρούν φυσικά με δισουλφιδικούς δεσμούς χωρίς σκληρές χημικές ουσίες. Η θεραπεία βασίζεται σε οργανικά αμινοξέα που μπορούν να παραμείνουν στα μαλλιά για έως και 24 ώρες χωρίς να προκαλέσουν οποιαδήποτε βλάβη, σε αντίθεση με την Ιαπωνική τεχνική ισιώματος που είναι αλκαλική και έχει όριο χρόνου παραμονής στα μαλλιά και μπορεί να προκαλέσει θραύση των μαλλιών.

Η διαδικασία ισιώματος με σίδερο έχει μία κολλώδη αίσθηση, είναι φυσιολογικό;
Όχι, δεν είναι φυσιολογικό να υπάρχει κολλώδης αίσθηση κατά τη διάρκεια του σιδερώματος. Προφανώς τα μαλλιά δεν ξεβγάλθηκαν αποτελεσματικά. Μπορείτε να ξεβγάλετε τα μαλλιά για άλλα 5 δευτερόλεπτα και να τα στεγνώσετε ξανά μέχρι να παραμείνει ένα λεπτό στρώμα προϊόντος πάνω.

 

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΑΛΛΙΩΝ KERRIN PH PURIFYING SHAMPOO 500ml

Βαθιά καθαριστική φόρμουλα, αφαιρεί τη βρωμιά και αφήνει τα μαλλιά καθαρά και φρέσκα. Σχεδιασμένο για να «ανοίξει» την επιδερμίδα των μαλλιών, προετοιμάζει τα μαλλιά για θεραπείες Kerrin. Παρέχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για μακροχρόνια λείανση και απαλότητα. Αφαιρεί υπολείμματα styling και τις ολισθηρές σιλικόνες όπως κεριά, κρέμες, μους, σπρέι μαλλιών και ξηρά σαμπουάν και αφήνει τα μαλλιά καθαρά και εντελώς ανανεωμένα. Παρέχει ένα βαθύτερο και λιγότερο ενυδατικό καθαρισμό στα λιπαρά μαλλιά και συνίσταται να χρησιμοποιείται δύο φορές την εβδομάδα.

 

KERRIN KEEPING SMOOTH SHAMPOO 500ml


Σαμπουάν λείανσης χωρίς θειικές ενώσεις που χαρίζει στους δεσμούς πρωτεΐνης των μαλλιών λεία υφή, εξασφαλίζοντας τέλεια συντήρηση στα μαλλιά με θεραπείες κερατίνης. Παρατείνει τη διάρκεια των θεραπειών Kerrin, διατηρώντας τις βασικές πρωτεΐνες και την ενυδάτωση που απαιτείται για εξαιρετικά λεία και λαμπερά μαλλιά. Όταν λούζετε τα μαλλιά σας, το σαμπουάν Keepin’ Smooth βοηθά στη διατήρηση της λείανσης καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής της θεραπείας. Περιέχει το Herbal Complex 7 που είναι ένα υδρογλυκολικό εκχύλισμα από φυτά πλούσια σε φλαβονοειδείς γλυκοζίτες και τανίνες:

 

KERRIN KEEPING SMOOTH CONDITIONER 500ml


Πολυβιταμινούχο conditioner μαλλιών εμπλουτισμένο με το Herbal Complex 7 από εκχύλισμα φυσικών φυτών που παρέχει μέγιστη αποτελεσματικότητα στις θεραπείες μαλλιών. Λειτουργεί ως φροντίδα μετά την θεραπεία κερατίνης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί, επίσης, ως μια βαθιά θεραπεία προετοιμασίας για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, κάνοντάς τα ευκολοχτένιστα.

 

KERRIN KEEPING SMOOTH MASQUE 250ml


Μάσκα μαλλιών εμπλουτισμένη με Herbal Complex 7 που περιέχει υψηλή συγκέντρωση ενεργών πρωτεϊνών και παρέχει εξαιρετική περιποίηση στα μαλλιά. Μαλακώνει κάθε ίνα ξεχωριστά καλύπτοντας την επιδερμίδα με ένα προστατευτικό στρώμα λάμψης και UV προστασία. Η απόλυτη θεραπεία που διατηρεί τα μαλλιά σας ίσια, λαμπερά και λεία για μακροχρόνια αποτελέσματα. Επιπλέον, είναι κατάλληλη για τα μαλλιά που έχουν υποστεί ζημιά ή φριζάρισμα.

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ KERRIN X


Κάνει τα μαλλιά εξαιρετικά ίσια και απαλά ενώ βοηθάει στην αποκατάστασή τους καθώς και στο να έχουν μαλακή υφή μετά τη θεραπεία. Η αποκλειστική φόρμουλα του υψηλών επιδόσεων του προϊόντος έχει αναπτυχθεί από ειδικούς και έχει δοκιμαστεί από εξειδικευμένους επαγγελματίες κομμωτές, εξασφαλίζοντας άριστα αποτελέσματα για τους απαιτητικούς τεχνίτες. Το προϊόν παρέχει φυσικό αποτέλεσμα απαλότητας, απόλυτο ίσιωμα και λουκ χωρίς φριζάρισμα. Αυτή η φόρμουλα είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών συμπεριλαμβανομένων των βαμμένων ή των μαλλιών που έχουν υποβληθεί σε χημική διεργασία, με μια σύντομη διαδικασία 70 λεπτών που δίνει ίσια μαλλιά για 3–5 μήνες. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών ακόμη για τα εξαιρετικά φριζαρισμένα. Ειδικά για βαμμένα μαλλιά και μαλλιά με ντεκαπάζ.

 

Kerrin Vega & B3 Brazilian bond builder

Όντας ανήσυχα πνεύματα και μόνιμα περιπλανώμενοι στο δρόμο της έρευνας και της βελτίωσης αποφασίσαμε να συνδυάσουμε δύο κορυφαία προϊόντα τα οποία έχουν κοινή δράση σε αρκετά πεδία. Kerrin Vega & B3 Brazilian bond builder Ενισχύοντας την φυτική,προηγμένης σύνθεσης Formula της kerrin Vega με το b3 Brazilian bond builder έκπληκτοι διαπιστώσαμε τα εξής:

• Διπλή αναδομητική δράση ικανή να αποκαταστήσει τη φθορά και των πιο ταλαιπωρημένων μαλλιών.

• Ενισχύει τους μαλακτικούς παράγοντες της Kerrin Vega με ενυδατικά στοιχεία ικανά να δώσουν σώμα αλλά και πιο λεία υφή στο περιτρίχιο.

• Λειτουργεί θερμοπροστατευτικα για να μπορέσει ο τεχνίτης να δουλέψει στη σωστή θερμοκρασία αλλά και με το σωστό αργό τέμπο ούτως ώστε και να ενεργοποιηθεί σωστά η θεραπεία αλλά και να επέλθει υψηλότατο ποσοστό λείανσης και λάμψης.

• Συμβάλλει στη βελτίωση της υφής του προϊόντος κατά το πέρασμα αποτρέποντας το «γάτζωμα»των μωβ χρωστικών της Vega (απαραίτητα για να αποτρέψουν το κιτρίνισμα από τον συνδυασμό αμινοξέων θερμοκρασίας)στα πιο πορώδη σημεία των μαλλιών.

• Καθιστούν τα μαλλιά δεκτικότερα στη θεραπεία καθώς παρατηρούμε μεγαλύτερη απορροφητικότητα του προϊόντος λόγω των πιο υγιών και πιο δομημένων δισουλφιδικων δεσμών( οι οποίοι με τη σειρά τους θα μετουσιωθούν μόνιμα από την Vega με γνώμονα την απόδοση των μαλλιών στην πιο ίσια και λαμπερή τους μορφή)

• Μαλλιά ικανά να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα τα μη εξειδικευμένα προϊόντα και τη UV ακτινοβολία,προετοιμασμένα να δεχτούν την τεχνική χρώματος του αγαπημένου σας κομμωτή συμβάλλοντας στο μέγιστο της διάρκειας αυτής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: www.angelopouloshair.gr, Τατοϊού 75 & Χαριλάου Τρικούπη, Κηφισιά 14564 Τηλ.: 2106200830 info@angelopouloshair.gr

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION