COVER STORY – weDo/ Professional: Προϊόντα φυσικά με συνείδηση οικολογική!

Η weDo/ Professional είναι ένα brand περιποίησης μαλλιών με οικολογική συνείδηση και θετική δράση, που προσφέρει υψηλής απόδοσης φυσικά προϊόντα μαλλιών τα οποία βελτιώνουν όχι μόνο την κατάσταση των μαλλιών, αλλά και του πλανήτη μας.

 

Πέρα από την ιδέα των «φυσικών» προϊόντων, η weDo θέλει να έχει όσο το δυνατόν πιο υπεύθυνη και ολιστική προσέγγιση. Τα προϊόντα της weDo έχουν αναπτυχθεί από πολύ έμπειρους επιστήμονες σε συνεργασία με κομμωτές, ώστε να σας προσφέρουν απόλυτα οικολογικά προϊόντα που εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση.

 

H weDo/ Professional δεσμεύεται να βοηθήσει στη μείωση των απορριμμάτων στις ρουτίνες ομορφιάς

Όλοι γνωρίζουμε πως, τα προϊόντα ξεβγάλματος είναι τα πιο αγορασμένα από όλα τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών και μία από τις κύριες πηγές απορριμμάτων στις ρουτίνες ομορφιάς.
Η weDo/ συνεχίζει να ανακαλύπτει νέους τρόπους για να μειώσει τη χρήση πλαστικών στις συσκευασίες της σειράς, καθώς και τη συνολική σπατάλη στις ρουτίνες ομορφιάς.

Με υπερηφάνεια λοιπόν παρουσιάζει τη νέα μπάρα Light & Soft No Plastic Solid Shampoo bar ειδικά σχεδιασμένη για λεπτά έως κανονικά μαλλιά αλλά και τις νέες weDo/ Ανταλλακτικές Συσκευασίες χρησιμοποιώντας 80% λιγότερο πλαστικό ανά ml2.

Light & Soft No Plastic Solid Shampoo


Απαντώντας στην αυξανόμενη επιθυμία των καταναλωτών για προϊόντα που αποδίδουν, ενώ έχουν μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον, το νέο weDo/ solid shampoo προσφέρει σαφή και απτά οφέλη. Ένα πρακτικό, βιώσιμο σαμπουάν σε μορφή μπάρας, χωρίς πλαστικό, που προσφέρει περισσότερες χρήσεις με λιγότερη κατανάλωση νερού σε σύγκριση με τα σαμπουάν σε υγρή μορφή.
• Με σύνθεση από συστατικά φυσικής προέλευσης όπως πράσινο ορυκτό πηλό Γαλλίας και οργανικό ελαιόλαδο καλλιεργημένο στην Ευρώπη, το νέο Light & Soft No Plastic Solid Shampoo καθαρίζει τα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά χωρίς να τα βαραίνει.
• Είναι ιδανικό για λεπτά έως κανονικά μαλλιά.
• Δερματολογικά ελεγμένη με 99.8% βιοδιασπώμενα συστατικά1, η νέα μινιμαλιστική σύνθεση ευθυγραμμίζεται με τη φιλοσοφία της weDo/ χρησιμοποιώντας συστατικά εγκεκριμένα από τις Vegan Society και Cruelty-Free International, σε ανακυκλώσιμη συσκευασία.
• Λιγότερο πλαστικό και λιγότερο νερό στη σύνθεση διαρκεί έως και 80 λουσίματα. Ένα Solid Shampoo σε μορφή μπάρας διαρκεί έως και 3 φορές περισσότερο σε σύγκριση με τα weDo/ σαμπουάν σε υγρή μορφή σε μπουκάλι.
• Κατάλληλο για μαλλιά και σώμα!

 

weDo/ Ανταλλακτικές Συσκευασίες

Οι weDo/ Ανταλλακτικές Συσκευασίες χρησιμοποιούν λιγότερο πλαστικό ως πρώτη ύλη, το οποίο ως συνέπεια οδηγεί στην απόρριψη λιγότερης ποσότητας πλαστικού σε σύγκριση με τα weDo/ μπουκάλια σαμπουάν. Οι νέες weDo/ Ανταλλακτικές Συσκευασίες είναι μεταξύ των πρώτων στην αγορά που είναι ανακυκλώσιμες και κατασκευασμένες με 25% ανακυκλωμένη πλαστική ύλη, χρησιμοποιώντας 80% λιγότερο πλαστικό ανά ml2. μάσκας μπορούν να επαναγεμίσουν το περιεχόμενο στο βαζάκι της μάσκας περιποίησης.

Σύστημα Επαναπλήρωσης Αποκλειστικά στο κομμωτήριο
Η weDo/ προσφέρει ένα Σύστημα Επαναπλήρωσης Αποκλειστικά στο κομμωτήριο, με σκοπό να βοηθήσει τους επαγγελματίες κομμωτές να μεταβούν σε μία πιο βιώσιμη καθημερινότητα και να μειώσουν την κατανάλωση πλαστικού στα προϊόντα χρήσης προσφερόμενων υπηρεσιών περιποίησης στον λουτήρα.
Με κομψό σχεδιασμό για πρακτική χρήση, το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα επαναπλήρωσης διαθέτει ανακυκλώσιμο πλαίσιο κατασκευασμένο από 92% ανακυκλωμένο πλαστικό. Είναι εύκολο στη χρήση ενώ επιτρέπει την αλλαγή της νέας συσκευασίας χωρίς διαρροές στη βάση.

 

«Εμείς υπάρχουμε για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους και τους επαγγελματίες να μεταβούν σε έναν πιο ευτυχισμένο, υγιεινό και πιο βιώσιμο τρόπο ζωής. Θα δουλέψουμε ακατάπαυστα για την επίτευξη αυτού του στόχου. Η ενίσχυση της σειράς solid shampoos και της νέας συσκευασίας σε σακουλάκι είναι ένα σημαντικό βήμα στο ταξίδι μας προς έναν καθαρότερο και πιο πράσινο πλανήτη», λέει η Cecile Jolly, Global Vice President της weDo/ Professional. «Η ιδέα είναι να προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις όπως προϊόντα σε μορφή μπάρας και λύσεις επαναπλήρωσης που επιτρέπουν στους καταναλωτές και τους κομμωτές να κάνουν την επιλογή ενός πιο οικολογικά ηθικού μέλλοντος. Μια επιλογή που μας αρέσει να ονομάζουμε πράξη, μια πράξη που – αν γίνει συλλογικά – μπορεί πραγματικά να έχει θετικό αντίκτυπο».

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ PLASTIC BANK
Ενισχύοντας περαιτέρω το προφίλ οικολογικής συνείδησής της, η weDo/ Professional συνεχίζει τη συνεργασία της με την Plastic Bank για την απομάκρυνση των πλαστικών από το περιβάλλον. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, για κάθε προϊόν weDo/ που πωλείται, 8 πλαστικά μπουκάλια απομακρύνονται από το περιβάλλον.

 

 

Ακολουθήστε το brand στο Instagram στη διεύθυνση @wedo_act και στο hashtag #TogetherWeDo.

 

 

 

 

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION