Επαγγελματίας της Ομορφιάς: Πως θα κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα

Θες να ασχοληθείς με τα επαγγέλματα της ομορφιάς; Θες να κάνεις πραγματικότητα τα nail art λουκς που φαντάζεσαι και να δημιουργείς καινούργια σχέδια; Να γίνεις επαγγελματίας colorist που φτιάχνει τις καλύτερες αποχρώσεις, ή ο κομμωτής που θα δομεί τα καλύτερα χτενίσματα; Να είσαι το “καλλιτεχνικό χέρι» πίσω από το μακιγιάζ που θα μαζεύει τις καλύτερες εντυπώσεις; Αν ναι, τότε η απάντηση βρίσκεται στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Νίκος Αμάραντος, την σχολή που θα κάνει το όνειρο σου πραγματικότητα.

 

Στα επαγγέλματα της ομορφιάς η δημιουργικότητα και οι απαιτήσεις του επαγγέλματος βρίσκονται στην ίδια κλίμακα. Πρόκειται για επαγγέλματα τα οποία απαιτούν συνεχή ενημέρωση, διάθεση για  εξέλιξη και προσήλωση. Οι τάσεις διαρκώς αλλάζουν και νέες τεχνικές δημιουργούνται καθημερινά. Ο σωστός επαγγελματίας, είτε είναι κομμωτής, είτε αισθητικός, οφείλει να ενημερώνεται έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις του σήμερα. Προτού όμως ξεκινήσει το επαγγελματικό του ταξίδι, οφείλει να έχει χτίσει μια γερή βάση μέσω της άρτιας εκπαίδευσης.

Ο Νίκος Αμάραντος ίδρυσε την συγκροτημένη Σχολή Κομμωτικής προς τα τέλη της δεκαετίας του ’50. Ήταν ο πρώτος που δημιούργησε σχολή κομμωτικής στην Ελλάδα και μετέπειτα σχολή για μανικιούρ πεντικιούρ.

Σήμερα είναι πολλές οι σχολές που υπόσχονται πολλά, όμως καταλήγουν να δίνουν λίγα. Ακόμη λιγότερες είναι εκείνες που καταφέρνουν να βγάλουν σωστούς επαγγελματίες και μόνο μια είναι εκείνη που διαθέτει εμπειρία 58 ετών στον χώρο της ομορφιάς και έχει καταφέρει να ταυτίσει το όνομα της με το αντικείμενο εργασίας της: Στην Ελλάδα, όταν λέμε «Κομμωτική Παιδεία», αυτόματα η σκέψη μας πηγαίνει στο όνομα Νίκος Αμάραντος!

 

Στην σχολή Νίκος Αμάραντος μπορείς να εκπαιδευτείς πάνω σε:

ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ

  • Γενική Κομμωτική
  • Ανδρικές κομμώσεις
  • Γυναικείες κομμώσεις
  • Προσθετική μαλλιών

ΝΥΧΙΑ

  • Γενικό νυχιών
  • Πεντικιούρ – Μανικιούρ
  • Ονυχοπλαστική

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ


ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ


7 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΝΙΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ

  1. Εκτός από την καθημερινή πρακτική εξάσκηση, η οποία γίνεται σε όλα τα τμήματα της σχολής, για τους τελειόφοιτους υπάρχει και το εκπαιδευτικό κομμωτήριο το οποίο βρίσκεται απέναντι από την σχολή. Εκεί οι τελειόφοιτοι σπουδαστές μπορούν να κάνουν πράξη τις γνώσεις τους πάντα με την συνεχή επίβλεψη των εκπαιδευτικών. Επιπλέον, όλες οι τεχνικές εργασίες και οι βαφές γίνονται με κορυφαία και επώνυμα προϊόντα.

2. Υπάρχει μετεκπαίδευση για τους σπουδαστές κομμωτικής και περιποίηση άκρων. Το τμήμα αυτό απευθύνεται σε αποφοίτους σχολών, οι οποίοι δεν έχουν την απαραίτητη θεωρητική και κυρίως πρακτική κατάρτιση ή έχουν αρκετό χρόνο να ασχοληθούν με το επάγγελμα, έτσι ώστε να το εξελίξουν περισσότερο.

3. Σεμινάρια Μακιγιάζ φρυδιών – Microblading, Hair Tattoo, Hair Extensions, Ρεφλεξολογίας και Παραδοσιακού Ξυρίσματος. Πρόκειται για σύγχρονες υπηρεσίες, οι οποίες έχουν γίνει τάση ανάμεσα στους επαγγελματίες και στην σχολή Νίκος Αμάραντος μπορείτε να τις διδαχθείτε.

4. Σε όλα τα τμήματα εκπαίδευσης της σχολής και παράλληλα με την φοίτηση, διοργανώνονται επισκέψεις σε events, σεμινάρια και διοργανώσεις. Σε αυτά οι μαθητές δοκιμάζουν τις γνώσεις τους πάνω σε hairstyling, μακιγιάζ και nail art. Πρόσφατα οι μαθητές της σχολής επιμελήθηκαν το μακιγιάζ και τα μαλλιά για την θεατρική παράσταση ”Κόκκινα Φανάρια”, αλλά και την ελληνική ταινία ”King of Wolves”. Απλά ακολουθήστε την σχολή Νίκος Αμάραντος στο facebook!

5. Δυνατότητα εναλλασσόμενου προγράμματος για εργαζόμενους σπουδαστές. Όσοι εργαζόμενοι επιθυμούν να φοιτήσουν μπορούν να το κάνουν, αφού η σχολή παρέχει ειδικές ώρες για τους εργαζόμενους.

6. Βγαίνεις σωστός επαγγελματίας, καθώς με την φοίτηση σου παίρνεις το χαρτί για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος!

7. Ο πιο σημαντικός λόγος για να φοιτήσετε ΤΩΡΑ στην σχολή Νίκος Αμάραντος, είναι οι καλοκαιρινές εκπτώσεις της σχολής για όλους όλους θέλουν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα! Πιο συγκεκριμένα:

Κάντε την εγγραφή σας έως 20 Ιουλίου 2018 και κερδίστε

 

 

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο Κέντρο Εγγραφών:

Κέντρο Εγγραφών / Γραμματεία:  Ακαδημίας 78 – 1ος όροφος, Αθήνα 
Τηλεφωνικό κέντρο: 2103800237 – 210317433

-ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!-

www.amarantos.gr – www.facebook.com/NikosAmarantos

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION