EXPERTS: Summer loaded!

Εάν φλερτάρετε με την ιδέα να αλλάξετε το χτένισμα σας, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνετε.

Από τον Nestor Yannakis

 

Σε τελική ανάλυση, μια νέα σεζόν πλησιάζει γρήγορα, αναδύονται φρέσκες εμφανίσεις και άφθονη έμπνευση και δεν έχουμε καν ξεκινήσει να μιλάμε για τα δημοφιλή χτενίσματα για το φθινόπωρο / χειμώνα 2020! Άρα, αν θέλετε ένα νέο look, δείτε πιο κάτω για να βρείτε την πιο ‘’it’’ εμφάνιση της σεζόν. Ό,τι κι αν διαλέξετε, και έχετε πολλές επιλογές, το καλοκαίρι είναι εδώ και περιμένει να το απολαύσετε! Enjoy!

 

BRONDE


Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε εάν θα βγείτε με φωτεινό ξανθό ή καστανό στην παραλία, τότε το «bronde» είναι για εσάς. Το πάντρεμα του blonde και του brown δίνει μια ζεστή και γυαλιστερή εμφάνιση, σε συνδυασμό με ελάχιστη δυνατή συντήρηση του χρώματος. Διατηρεί τα μαλλιά εξαιρετικά υγιή, ενώ προσφέρει φως και σκιά. Προσοχή στον κίνδυνο να φανείτε ‘’κακοβαμμένη’’!

 

ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ ΚΑΡΕ

Καρέ Καρέ Καρέ! Είναι το απόλυτο στυλ για τη νέα χρονιά και κάτι μας λέει πως θα μείνει ολόκληρη τη δεκαετία. Ένα ασύμμετρο καρέ για το καλοκαίρι, με γεμάτη γραμμή βάσης και υγιή άκρα μπορείτε να το ‘’φορέσετε’’ είτε ολόισιο είτε κυματιστό. Δοκιμάστε να αλλάξετε τη φορά της χωρίστρας σας και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα. Ακόμα και η αυστηρή χωρίστρα στη μέση γίνεται πιο καλοκαιρινή στο ασύμμετρο καρέ.

 

ΝΕΥΡΙΚΑ ΚΑΡΕ

Δώστε στο καρέ σας μια νευρική δόση δροσερού με ασταθή στρώματα και στρώσεις. Θα κάνουν το απλό συντηρητικό καρέ να μείνει στη ντουλάπα για πολύ καιρό. Αυτό το μήκος δεν πρέπει να αγνοηθεί. Είναι αρκετά κοντό ώστε να έχει όγκο αλλά και αρκετά μακρύ για να κάνει μία εντυπωσιακή δήλωση.

 

ATΙΘΑΣΟ ΣΓΟΥΡΟ

Θυμάστε το κούρεμα της Jennifer Beals στο Flashdansh της δεκαετίας του ’80; Τίποτα δεν κολακεύει περισσότερο ένα κεφάλι γεμάτο μπούκλες από αυτό το στυλ.

 

HIGH-SHINE BEACH HAIR


Μία προσέγγιση της αθάνατης δεκαετίας του ‘70. Πρόκειται για τη δημιουργία των ίδιων κινήσεων στα μεσαία μήκη και τα άκρα, αλλά αντί για πιο ξηρό φινίρισμα, χρησιμοποιούμε πιο μαλακά προϊόντα για να πετύχουμε το γυαλιστερό φινίρισμα. Η Poppy Delevingne και η Margot Robbie είναι δύο παραδείγματα, με ακανόνιστες ανατροπές που προσθέτουν ενδιαφέρον. Είναι σίγουρα το δροσερό κορίτσι του καλοκαιριού που κάνει αίσθηση.

 

THE WET LOOK

Μία νέα ερωτική σχέση με το τζελ ξεκίνησε στην αρχή της χρονιάς και το καλοκαίρι είναι η εποχή που ανθίζει. Αυτό είναι καταπληκτικό για το φιξάρισμα κομψών, χαμηλών ponytails για μία μινιμαλιστική εμφάνιση. Υπόδειξη: υγρή εμφάνιση, φινίρισμα στην πλάτη με προσέγγιση «more is more» στο τζελ.

 

 

Ο Νέστωρ Βαρσάμης (Nestor Yannakis) είναι κομμωτής, βραβευμένος με δεκάδες τίτλους και διακρίσεις στον εθνικό και διεθνή χώρο της κομμωτικής τέχνης και εκπαιδευτής πάνω στην κομμωτική τέχνη και το styling στην ακαδημία του NYA στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Για επικοινωνία μαζί του θα τον βρείτε στο email: nestorvarsamis@gmail.com

 

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION