Η ροζ limited edition της GHD και το μήνυμα ζωής που συμβολίζει

TAKE CONTROL NOW – ΑΥΤΟΕΞΕΤΑΣΗ. ΚΑΘΕ. ΜΗΝΑ

Η  ghd, εδώ και 18 συναπτά χρόνια στηρίζει τους κοινωφελείς οργανισμούς παγκοσμίως που ασχολούνται με τον καρκίνο του μαστού, έχοντας ως σήμερα συγκεντρώσει ποσά άνω των 22 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Εδώ και δύο χρόνια, έχει αναλάβει την αποστολή να ενθαρρύνει τις νέες γυναίκες ανά τον κόσμο να μην αμελούν την προληπτική εξέταση μαστών ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Γιατί έχει σημασία αυτή η αποστολή; 

Γιατί, σε πρόσφατη έρευνα, το 40% των γυναικών ηλικίας 18-24 που ρωτήθηκαν δεν υποβάλλονται σε τακτική αυτοεξέταση μαστού!

Δύο από τα χαρακτηριστικά που έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το πως βλέπει μια γυναίκα τον εαυτό της – το στήθος και τα μαλλιά της – μπορούν να επηρεαστούν από τον καρκίνο του μαστού. 

Ως φυσική συνέχεια και εξέλιξη της περσινής επιτυχημένης καμπάνιας, η κολεξιόν της ghd για το 2022 περιλαμβάνει το μήνυμα Take Control Now σε όλα τα limited edition εργαλεία styling της, υπενθυμίζοντας σε όλες τις γυναίκες να αυτοεξετάζονται ΚΑΘΕ. ΜΗΝΑ.

BODY & BREAST POSITIVITY

Η καμπάνια ευαισθητοποίησης για την ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο του μαστού έχει ως κεντρικό μήνυμα το breast positivity, ή αλλιώς την θετική αποδοχή απέναντι στο στήθος αλλά και πιο γενικά στο σώμα κάθε γυναίκας. Η αυτοπεποίθηση να υποβάλλεται μια γυναίκα σε τακτικούς προληπτικούς αυτοελέγχους όσο νωρίτερα και συχνότερα γίνεται, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μια γυναίκα στην οποία δεν έχει καλλιεργηθεί αυτό το αίσθημα αυτοπεποίθησης, απ την άλλη, είναι λιγότερο πιθανό να αυτοεξετάζεται, ενώ αν αισθάνεται άβολα ή αμήχανα να ελέγχει το στήθος της, ενδέχεται να καθυστερήσει να συμβουλευτεί τον γιατρό της αν παρατηρήσει κάποια ασ

υνήθιστη αλλαγή σε αυτό.

Μεγάλο στήθος; Χαλαρό; Μικροσκοπικό; Καθόλου στήθος; Δεν έχει σημασία! Πάντα απαιτείται έλεγχος! 

Σκοπός της GHD είναι να παρακινήσεις τις γυναίκες να ξεκινήσουν να συζητάνε περισσότερο για την υγεία, παρά για το μέγεθος, του στήθους τους, ώστε να αποκτήσουν τόσο την αυτοπεποίθηση όσο και την εκπαίδευση για ΑΥΤΟΕΞΕΤΑΣΗ. ΚΑΘΕ. ΜΗΝΑ. 

Για κάθε αγορά από την ροζ limited edition κολεξιόν, έως 10€ πηγαίνουν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής.

#ghdpink #takecontrolnow

Η κολεξιόν αποτελείται από το ghd helios™ επαγγελματικό σεσουάρ μαλλιών, το βραβευμένο ghd platinum+™ styler, το ghd gold® styler και, για πρώτη φορά, το limited edition glide hot brush. Κάθε αγορά limited edition pink styler ή hot brush, συνοδεύεται από μια μικρή και βολική θήκη. 

Όλη η limited edition pink κολεξιόν για το 2022 έχει σχεδιαστεί ώστε να συμπεριλαμβάνει την υπενθύμιση αυτοελέγχου – έτσι, κάθε φορά που φτιάχνουμε τα μαλλιά μας, θυμόμαστε: Take Control Now. Και ελέγχουμε το στήθος μας.

Για κάθε αγορά από την ροζ limited edition κολεξιόν, έως 10€ πηγαίνουν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής

#ghdpink #takecontrolnow

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION