GLYNT SHADOWS: 7 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Με τις GLYNT SHADOWS η δημιουργικότητά γίνεται ξανά το μέτρο της μοναδικότητας των έργων κάθε colorist.

Λίγο περισσότερο από μια δεκαετία πριν η GLYNT παρουσίασε το σύστημα χρωματισμού GLYNT SHADOWS, ένα εξαιρετικά καινοτόμο φάσμα εντόνων αποχρώσεων και χρωμάτων. Από τότε έχει καταστεί μια αξιόλογη ιστορία επιτυχίας. Σήμερα, με τη χρήση των GLYNT SHADOWS πραγματοποιούνται εκατομμύρια βαφές μαλλιών στον κόσμο και ο αριθμός των ευχαριστημένων χρηστών ολοένα και αυξάνεται. Αν ακόμα δεν τις έχετε δοκιμάσει, σας παραθέτουμε 7 λόγους για να ξεκινήσετε να το κάνετε.

  1. Λάμψη και μακράς διάρκειας χρώμα

Οι σύγχρονες φόρμουλές θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τη μέγιστη επιθυμία ενός colorist: το εντυπωσιακά λαμπερό χρώμα των μαλλιών που είναι μακράς διαρκείας. Οι εξαιρετικά ήπιες και θρεπτικές φόρμουλες που βασίζονται σε πολύτιμα λιπίδια επιτρέπουν ιδιαίτερα ξεχωριστές αποχρώσεις.

 

  1. Εξατομικευμένο αποτέλεσμα

Όσο προσωπικό είναι ένα ρούχο που είναι ραμμένο επάνω μας (tailormade), έτσι ακριβώς πρέπει να είναι οι GLYNT SHADOWS. Το μοναδικό και καινοτόμο σύστημα με 71 αποχρώσεις και mixtone επιτρέπει την εξατομίκευση χρωμάτων με απεριόριστη ποικιλία. Τα αποτελέσματα χρωματισμού δεν περιορίζονται από τα προδιαγεγραμμένα πρότυπα. Η δημιουργικότητα του colorist είναι το όριο. Το σύστημα είναι συναρπαστικά απλό. Τώρα δεν θα χάσετε καμία από τις 250 αποχρώσεις που μπορεί να έχετε στο ράφι σας.

  1. Απλό και ειλικρινές

Μια έτοιμη βαφή για κάθε χρώμα της τάσης – αυτό είναι παρελθόν. Το χρωματολόγιο GLYNT SHADOWS περιέχει περισσότερες χρωματικές επιλογές με συναρπαστικές αποχρώσεις από όλα σχεδόν τα άλλα χρωματολόγια. Πολλές από τις αποχρώσεις που φαίνονται δεν είναι έτοιμες, αλλά μπορούν να δημιουργηθούν εύκολα κάνοντας κάποια απλή ανάμειξη. Αυτό επιτρέπει μια μοναδική σειρά που είναι επίσης εύκολη στη διδασκαλία. Επιπλέον, οι αποχρώσεις καθώς και τα mixtones βρίσκονται στο ίδιο χρωματολόγιο.

 

  1. Ασυναγώνιστη απόδοση

Η GLYNT είναι ένα brand μόνο για τα κομμωτήρια. Η επιτυχία σας είναι η επιτυχία μας. Η επίτευξη μεγάλων πωλήσεων μέσω υπηρεσιών βαφής μαλλιών δεν αρκεί. Είναι επίσης σημαντικό να επωφεληθείτε από αυτές τις υπηρεσίες.

 

  1. Μαθήματα κατάρτισης & σεμινάρια

Η απλή εφαρμογή του χρώματος είναι τελείως διαφορετική από την βαφή των μαλλιών. Στις εκπαιδευτικές συνεδρίες και τα σεμινάρια χρώματος, διασφαλίζουμε ότι τα χρώματα είναι πραγματικά κατανοητά. Θα παρατηρήσετε γρήγορα ότι είναι πολύ απλό να χρησιμοποιείτε τις GLYNT SHADOWS για να χρωματίσετε τα μαλλιά με σιγουριά και ακρίβεια.

Πάντα ξεκινάμε με τη διεξαγωγή εκπαιδευτικής συνεδρίας με τους ενδιαφερόμενους για τις GLYNT SHADOWS στο κομμωτήριο. Οι περιφερειακές διοργανώσεις GLYNT SHADOWS διοργανώνονται σε τακτική βάση για να βοηθήσουν τους χρήστες να ανανεώσουν τις γνώσεις τους. Και τα δύο μαθήματα κατάρτισης είναι δωρεάν για εσάς.

Προσφέρουμε επίσης μια σειρά από ειδικά σεμινάρια για το χρωματισμό των μαλλιών: το σεμινάριο COLOR LICENSE για τους επαγγελματίες colorist, το εξειδικευμένο σεμινάριο BLOND EXPERT, το σεμινάριο PARIS BALAYAGE για τις σεμινάρια highlighting techniques και τα COLOR TREND & TECHNIQUE που καλύπτουν τις τελευταίες τάσεις. Όπως μπορείτε να δείτε, είμαστε πάντα εκεί για σας.

  1. Οι μάσκες ανανέωσης χρώματος MANGALA

Οι θεραπείες χρωμάτων MANGALA συμπληρώνουν τη σειρά GLYNT SHADOWS με πολλούς διαφορετικούς τρόπους: από την προκαταρτική πιγμεντοποίηση για ταλαιπωρημένα μαλλιά μήκους και άκρων, την εξισορρόπηση των μεσαίων τμημάτων και των άκρων κατά τη διάρκεια της επίδρασης των ριζών, την άμβλυνση του χρώματος των μαλλιών και τη δημιουργία ήπιων αποχρώσεων. Το MANGALA και οι SHADOWS είναι ο τέλειος συνδυασμός.

Τι μοναδική ιδέα: όχι μόνο να έχετε όμορφο χρώμα μαλλιών την ημέρα του ραντεβού στο σαλόνι, αλλά για 6-8 εβδομάδες μέχρι την επόμενη επίσκεψη. Το MANGALA σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα μίγμα χρωμάτων που να ταιριάζει με τον τόνο των μαλλιών κάθε πελάτη.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και τα σκούρα χάλκινα μαλλιά μπορούν να παραμείνουν ακτινοβόλα όμορφα μετά από τέσσερις εβδομάδες διακοπών στην Καραϊβική! Υπάρχει ένας συγκεκριμένος τύπος μίξης επεξεργασίας MANGALA για κάθε βαφή στο χρωματολόγιο GLYNT SHADOWS. Η νέα σας υπηρεσία: το λαμπρό χρώμα των μαλλιών είναι εγγυημένο ότι θα διαρκέσει.

 

  1. Η GLYNT παρέχει ένα ελκυστικό πακέτο προσφοράς

Δείτε πώς λειτουργεί η εναλλαγή σε GLYNT SHADOWS: Εσείς ενημερώστε μας πότε θέλετε να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια θα συνεργαστούμε μαζί σας για να βρούμε την ιδανική ημερομηνία για την εκπαίδευση των χρηστών του GLYNT SHADOWS στο σαλόνι σας. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας 3 ½ ωρών, ένας υψηλής ειδίκευσης GLYNT εκπαιδευτής θα διδάξει, σε εσάς και την ομάδα σας όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να εργάζεστε με αυτοπεποίθηση!

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ Lagekon – D. L Georgatsona
Λ. Ποσειδώνος 81 & Δούσμανη, Γλυφάδα 166 75
Τηλ.+30 213 014 4204,
E-mail: sales@lagekon.cominfo@lagekon.com

 Glynt-Lagekon  / Graham Hill Cosmetics Hellas

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION