H Aveda γίνεται 100% Vegan – Τώρα και για πάντα

Η Aveda νοιάζεται για σένα γιατί νοιάζεται για τον πλανήτη. Η Aveda σέβεται την ομορφιά σου γιατί σέβεται την φύση. Η Aveda είναι πρότυπο περιβαλλοντικής ηγεσίας και ευθύνης, όχι μόνο για τον κομμωτηριακό κόσμο, αλλά για τον καθένα από εμάς που ελπίζει και ονειρεύεται ένα καλύτερο μέλλον.

Επιμέλεια: Δώρα Μάστορα

 

Η Aveda έγινε η 1η μάρκα επιλεκτικής διανομής με 100% Vegan σύνθεση. Και αυτό είναι ένα υπέροχο νέο, αλλά και ένα τέλειο παράδειγμα που μπορεί ο καθένας μας να μιμηθεί για βοηθήσει με τον τρόπο του τον πλανήτη. Και αν σου φαίνεται δύσκολο αυτή την στιγμή να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες και να ασπαστείς τον βιγκανισμό, η Aveda σου προτείνει να γίνεις vegan μόλις για ένα μήνα, να κάνεις join στο πρόγραμμα διατροφής που προτείνει η Μ.Κ.Ο. VEGANUARY, να γίνεις μέλος στο: veganuary.com/en-us/partner/aveda/ και να προσφέρεις από τη μεριά σου σημαντικά οφέλη στον πλανήτη που ούτε καν θα μπορούσες να φανταστείς. Για να ξέρεις, όμως, με ακρίβεια αν αξίζει να γίνεις βίγκαν για έναν μήνα, όπως το ίδιο θα κάνουν πολλά μέλη της οικογένειας της Aveda, ρίξε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα και θα ενθουσιαστείς με τα αποτελέσματα!

 

Συστατικά με καθαρή συνείδηση
Η Aveda είναι η εταιρία που εδώ και χρόνια προσφέρει τον πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο περιποίησης των μαλλιών μας. Τα προϊόντα της είναι 90% φυσικά κατά μέσο όρο χρησιμοποιώντας το πρότυπο ISO. Διατηρεί αυστηρά πρωτόκολλα παραγωγής και σύνθεσης για κάθε φόρμουλα προϊόντος και μια λίστα από συστατικά που δε χρησιμοποιεί ποτέ, η οποία περιλαμβάνει: parabens, ορυκτέλαιο, βενζινοκίνη, παραφίνη, φορμαλδεΰδη & δότες φορμαλδεΰδης, θειϊκό λαυριλικό νάτριο & θειϊκό νάτριο, οξυβενζόνη, βενζόλιο, ρετινυλοπολυτικό, μικροκρυσταλλικό κερί, χάντρες πολυαιθυλενίου, triclosan, triclocarbon, λανολίνη, καρμίνη, ταλκ και συνθετικό άρωμα.

Η Aveda είναι η πρώτη εταιρεία ομορφιάς που κατασκευάζει τα προϊόντα της χρησιμοποιώντας 100% αιολική ενέργεια στην κύρια εγκατάσταση της μέσω ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και αντισταθμίσεις άνθρακα. Το νέο ηλιακό πάρκο της Aveda παρέχει το 50% της ετήσιας ζήτησης της μονάδας παραγωγής και θα αντισταθμίσει περισσότερους από 1.100 μετρικούς τόνους CO2 ετησίως. Η Aveda είναι η πρώτη εταιρία προϊόντων ομορφιάς που χρησιμοποιεί 100% ανακυκλωμένο PCR πλαστικό για τις συσκευασίες της και όταν δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει PCR, έχει αρχίσει να ενσωματώνει βιοπλαστικό που προέρχεται από ζαχαροκάλαμο. Η Aveda είναι όλα αυτά που θέλουμε να γίνουμε για να υπάρχουμε στο μέλλον, σε ένα πλανήτη υγιή και σε έναν κόσμο που υπάρχει σεβασμός και αγάπη.

Η νέα Global Advocate της Aveda για τα θέματα βιωσιμότητας είναι η Arizona Muse και αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά. H Arizona Muse είναι μοντέλο παγκοσμίου φήμης και ακτιβίστρια για το κλίμα. Έχει αφοσιωθεί στο θέμα της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας από το 2016, αφού συνειδητοποίησε ότι, ως μοντέλο, δεν γνώριζε τα ρούχα που φορούσε και βοηθούσε να πωληθούν, από πού προέρχονταν. Από τότε, έχει εμβαθύνει τις γνώσεις της και ενημερώνεται συνεχώς σχετικά με την κλιματική κρίση που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας, μαθαίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί, ενώ πρόσφατα άρχισε να εφαρμόζει αυτή τη γνώση ως σύμβουλος αειφορίας, βοηθώντας fashion brands να μεταβούν σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

«Πιστεύω, με όλη μου την καρδιά, πως δεν χρειάζεται να συμβιβάζεσαι σε ποιότητα και απόδοση, όταν αφορά στα προϊόντα ομορφιάς και η Aveda προσφέρει ακριβώς αυτή την ιδανική λύση. H ανακήρυξή μου ως Global Advocate για τη Βιωσιμότητα είναι μεγάλη τιμή για εμένα και είμαι περήφανη που συνεργάζομαι με ένα brand με το οποίο μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Καθώς αγαπώ να αλλάζω το στυλ των μαλλιών μου, ανυπομονώ στη διάρκεια της συνεργασίας μας να δημιουργήσω μαζί με την Aveda μερικά νέα looks!»
-Arizona Muse

 

Η Αveda με τα “πράσινα” μπουκαλάκια και την μεγάλη ενσυναίσθηση
Οι εγκαταστάσεις της Aveda είναι καταπράσινες και έχουν πολλές, όμορφες εκπλήξεις για τους επισκέπτες της. Δεν μπορούμε και δεν θα θέλαμε να τις ονομάσουμε εργοστάσιο, γι’ αυτό και προτιμούμε όλοι να τις αποκαλούμε σπίτι. Εξάλλου, είναι πραγματικά ένα καταπράσινο σπίτι, με κήπο 140 στρεμμάτων που έχει πιστοποιηθεί από το National Wildlife Federation. Εκτός από τα γραφεία, τα εργαστήρια και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις μπορεί κανείς να βρει αποικίες μελισσών, βιολογικές καλλιέργειες, βιότοπο άγριας πανίδας, αλλά και ηλεκτρική φόρτιση οχημάτων.

 

 

* Για περισσότερες πληροφορίες στο www.aveda.gr και στο τηλέφωνο 2106786100

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION