HAIR CARE BAR: THE NEW HOT SPOT

 

Τα τελευταία χρόνια, στο χώρο του κοµµωτηρίου, παρατηρείται µεγάλη ζήτηση στις θεραπείες λουτήρα. Το ποσοστό, µάλιστα, των γυναικών που κάνουν focus περισσότερο στην περιποίηση και λιγότερο στο styling, έχει αυξηθεί εντυπωσιακά. Και αυτό δεν έγινε τυχαία, ούτε από τη µια στιγµή στην άλλη. Οι γυναίκες, παγκοσµίως, στρέφονται προς την ουσιαστική οµορφιά, υποστηρίζοντας µε κάθε τρόπο την υγεία τους.  Αυτό δεν θα µπορούσε να αφήσει έξω τα µαλλιά τους. Έτσι, παρατηρώντας και µόνο τις αναζητήσεις τους στο google, καταλαβαίνουµε πως οι ερωτήσεις τους αφορούν την υγεία της τρίχας, την αναδόµηση, την προστασία του χρώµατος, την ενυδάτωση ή την λάµψη. Και, φυσικά, το ενδιαφέρον τους δεν είναι θεωρητικό. Η ανάγκη τους, να βρουν το σωστό µέρος και τον κατάλληλο άνθρωπο που θα τους εξασφαλίσει υγιή, δυνατά µαλλιά, είναι µεγάλη. Και εκεί βρίσκεται και η ευκαιρία για κάθε κοµµωτήριο που αγαπά την εξέλιξη και θέλει να προσφέρει στους επισκέπτες του το καλύτερο. Δηµιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες και συµµαχώντας µε εξειδικευµένα προϊόντα, κάθε κοµµωτής, θα µπορεί να προσφέρει εξατοµικευµένες θεραπείες και να χτίσει σχέσεις εµπιστοσύνης και σεβασµού µε κάθε πελάτισσα και πελάτη του. Αν, µάλιστα, αναλογιστούµε ότι στην Ελλάδα, λόγω µεγάλης διάρκειας του καλοκαιριού, της έκθεσης στον ήλιο αλλά και της έντονης υγρασίας, τα µαλλιά ταλαιπωρούνται ακόµα πιο πολύ, θα καταλάβουµε πως ο λουτήρας αξίζει να γίνει ο µεγάλος πρωταγωνιστής σε κάθε κοµµωτήριο. Εξάλλου, οι τελευταίες έρευνες έχουν δείξει ότι οι θεραπείες λουτήρα είναι ο βασικός άξονας ανάπτυξης της κοµµωτηριακής αγοράς τα τελευταία 2 χρόνια. Συνεχής (2ψήφια) αύξηση αποκαλύπτει το νέο δρόµο που ανοίγεται στον κλάδο, ο οποίος είναι επικεντρωµένος στην ιδιαίτερη περιποίηση που θα αφήνει ικανοποιηµένη κάθε πελάτισσα. Στόχος όλων είναι να γίνει το κοµµωτήριο µε το λουτήρα του το νέο hot spot προσωπικής φροντίδας. Είναι στο χέρι µας να το καταφέρουµε.


ΓΙΝΕ Ο HAIR GURU

ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΣΟΥ

Σε µια εποχή µε έντονη την τάση προάσπισης της φυσικής οµορφιάς και της υγείας, τα κοµµωτήρια µπορούν να αρπάξουν την ευκαιρία και να πάρουν τον ρόλο του hair guru. Ο λουτήρας γίνεται το µέσο ανάδειξης της φυσικής οµορφιάς των µαλλιών και η προσωπική διάγνωση σε συνδυασµό µε εξατοµικευµένες θεραπείες χτίζουν σχέσεις εµπιστοσύνης µε µεγάλη διάρκεια.


Λένε ότι ο κοµµωτής κρατάει στα χέρια του την οµορφιά µιας γυναίκας. Εξάλλου, οι κοµµωτές δεν έχουν κανένα λόγο να συµπαθούν τις ευκαιριακές σχέσεις. Είναι οι άνθρωποι που παρακολουθούν τις τάσεις, προτείνουν χρώµα και κούρεµα που συνδυάζουν την µόδα µε το προσωπικό στυλ του καθένα, αφουγκράζονται τις ειδικές ανάγκες αλλά και τις συνήθειες, συµβουλεύουν και προτείνουν, συµµετέχουν ενεργά στην ιεροτελεστία οµορφιάς της κάθε γυναίκας. Έτσι, χτίζουν σχέσεις εµπιστοσύνης που κρατούν για χρόνια και διασφαλίζουν την καλή φήµη του κοµµωτηρίου τους.

 

Η σηµασία της σωστής διάγνωσης

Για να µπορέσει ένας κοµµωτής να προτείνει τις σωστές θεραπείες, θα πρέπει πριν απ’ όλα να έχει µια σωστή και ολοκληρωµένη εικόνα των µαλλιών της κάθε πελάτισσας. Για να συµβεί αυτό, οφείλει να αφιερώσει χρόνο σε εκείνη και να καταγράψει τις συνήθειες της, το ιστορικό των τεχνικών εργασιών που έχει κάνει στο παρελθόν, την συµπεριφορά της τρίχας και άλλες σηµαντικές πληροφορίες, που θα τον βοηθήσουν να φτιάξει ένα ID, βάσει του οποίου θα µπορεί να προτείνει µε ακρίβεια εξατοµικευµένες θεραπείες λουτήρα και όχι µόνο. Η διαδικασία της διάγνωσης πρέπει να γίνεται σε ένα ήσυχο, συγκεκριµένο χώρο του κοµµωτηρίου για να νιώθει η πελάτισσα ότι έχει την απόλυτη προσοχή του ανθρώπου που θα εµπιστευτεί την υγεία των µαλλιών της. Ο κοµµωτής αφού εξετάσει την τρίχα και το τριχωτό, οφείλει να µελετήσει τις καθηµερινές συνήθειες της πελάτισσας, να ασχοληθεί µε το προσωπικό στυλ της, να βρει την καρδιά των ενδιαφερόντων της. Με αυτόν τον τρόπο, θα προάγει την γνωριµία µαζί της και θα µπορέσει να κερδίσει την εµπιστοσύνη της.

 

Αµοιβαίο όφελος

Η διαδικασία της διάγνωσης έχει οφέλη τόσο για τον επισκέπτη όσο και για τον κοµµωτή. Δηµιουργώντας ένα portfolio µε τα ID των πελατών, ο κοµµωτής ξέρει, ανά πάσα στιγµή, τι πρέπει να προσφέρει στον κάθε πελάτη του. Ο επισκέπτης, από την πλευρά του, αισθάνεται ότι βρίσκεται στα σωστά χέρια, έχει ένα πρόγραµµα θεραπειών που υποστηρίζουν την υγεία της τρίχας και έχει εξασφαλίσει την φυσική οµορφιά της, την υγεία και την δύναµη.

 

Δυνατότητα πολλών επιλογών

Ένα σωστά οργανωµένο κοµµωτήριο, προσφέρει στους επισκέπτες πολλές εναλλακτικές επιλογές για την περιποίηση των µαλλιών τους. Ακόµα και όταν δεν έχει χρόνο η πελάτισσα και έχει έρθει για ένα χτένισµα, ο τρόπος που θα γίνει το λούσιµο, το σύστηµα φροντίδας που θα επιλεχθεί, η διαδικασία του styling και τα προϊόντα που θα συµµετέχουν στο φορµάρισµα καθώς και τα εργαλεία που θα χρησιµοποιηθούν, έχουν τεράστια σηµασία. Φυσικά, σε κάθε περίπτωση, στόχος µας είναι να οδηγήσουµε την πελάτισσα στον λουτήρα και να την εκπαιδεύσουµε στις εξειδικευµένες θεραπείες που µπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της τρίχας και να απογειώσουν την λάµψη της. Η πελάτισσα οφείλει να ξέρει πως ακολουθώντας ένα πρόγραµµα θεραπειών µε συνέπεια, θα απολαµβάνει την υγεία των µαλλιών της, που αυτό θα την βοηθάει και στο να διατηρεί το χρώµα τους και να δηµιουργεί ακόµα και µόνη της το καλύτερο δυνατό styling.

 

Οι άσοι στο µανίκι σας

Ορισµένες προτάσεις υπηρεσιών στο λουτήρα δεν πρέπει να λείπουν για κανένα λόγο από το κοµµωτήριο σας. Είναι αυτές που θα απογειώσουν το αποτέλεσµα της δουλειάς σας αλλά και θα κερδίσουν απόλυτα την εµπιστοσύνη του πελάτη. Συγκεκριµένα:

Στην περίπτωση της βαφής µαλλιών, οι δυνατότητες έξτρα περιποίησης είναι µεγάλες. Για παράδειγµα, το «κλείδωµα του χρώµατος» που εξασφαλίζει διάρκεια στο αποτέλεσµα αλλά και µοναδική λάµψη. Πολλά κοµµωτήρια το προσφέρουν µέσα στην τιµή της βαφής για να καταλαβαίνει ο επισκέπτης την σηµαντικότητά του.

Τα πρόσθετα προϊόντα που, επίσης, µπαίνουν µέσα στην βαφή ή στα προϊόντα ξανοίγµατος και προστατεύουν τους δεσµούς της τρίχας, είναι εξαιρετικά σηµαντικά για την υγεία της.

Εκτός, όµως, από τις γυναίκες που βάφουν τα µαλλιά τους και κάθε άλλη επισκέπτρια που κάθεται στην καρέκλα του κοµµωτή για κούρεµα ή φορµάρισµα,  θα πρέπει να έχει την δυνατότητα να απολαύσει µια εξατοµικευµένη θεραπεία που θα ξυπνήσει την λάµψη στα µαλλιά, θα ενυδατώσει σε βάθος την τρίχα, θα καταπραΰνει το τριχωτό και θα επαναφέρει την υγεία συνολικά. Σε αυτή την περίπτωση, η γυναίκα θα πρέπει να έχει διάφορες επιλογές µε προτάσεις που ξεκινούν από χαµηλό budget και φτάνουν στις πιο πολυτελείς αλλά και µε διαδικασίες που άλλοτε απαιτούν πολύ χρόνο και άλλοτε ολοκληρώνονται γρήγορα.

Εξαιρετικά χρήσιµο αποδεικνύεται το πρωτόκολλο υπηρεσιών, που αποτελεί ένα πρόγραµµα θεραπειών, που γίνονται µε συνέπεια ανά τακτά χρονικά διαστήµατα. Αυτό, εκπαιδεύει τον επισκέπτη στην ανάγκη της περιποίησης στον λουτήρα, τον µαθαίνει να ζητάει το καλύτερο για τα µαλλιά του και τον βάζει στον ίδιο πνεύµα φροντίδας που έχει για το πρόσωπο ή το σώµα του.

 

Οι σωστές συµµαχίες

Το έξυπνο κοµµωτήριο ολοκληρώνει ιδανικά το προφίλ του έχοντας συνεργάτες εταιρίες µε ολοκληρωµένες προτάσεις υπηρεσιών και εξειδικευµένα προϊόντα που προσφέρουν εξατοµικευµένες λύσεις. Η Kérastase και η L’Oréal Professionnel χρόνια τώρα έχουν να παρουσιάσουν πρωτοποριακές θεραπείες και προτάσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των µαλλιών και του τριχωτού. Ένα µενού υπηρεσιών που γίνεται το δεξί χέρι κάθε κοµµωτή και υποστηρίζει όπως πρέπει τις επιθυµίες της κάθε γυναίκας και την ανάγκη της να προστατέψει την φυσική οµορφιά της.


Super menu for great hair

Την εξειδίκευση στις θεραπείες αλλά και την δυνατότητα εφαρµογής πολλών, διαφορετικών προϊόντων και υπηρεσιών την προσφέρουν δυο µεγάλα brand µε µεγάλη ιστορία στην οµορφιά των µαλλιών. H Kérastase και η L’Oréal Professionnel παίρνουν θέση γύρω από το λουτήρα και δίνουν λύση σε κάθε ανάγκη.

Πάντα δίπλα στον κοµµωτή, οι δυο µεγάλες µάρκες, δεν προσφέρουν µόνο τα καινοτόµα προϊόντα τους που έχουν µεγάλη γκάµα και καλύπτουν κάθε ανάγκη αλλά περισσότερο δίνουν την δυνατότητα σε κάθε κοµµωτή να διαχειρίζεται κάθε πελάτισσα µε ξεχωριστό τρόπο και να κάνει ακόµα πιο επαγγελµατικά και ολοκληρωµένα την δουλειά του. Σκοπός είναι να µπορεί µε απλό τρόπο να εξηγεί τις πολλές και διαφορετικές δυνατότητες φροντίδας που έχει στο κοµµωτήριο του, έτσι ώστε η πελάτισσα να επιλέγει κάθε φορά αυτό που την ικανοποιεί.

 

Όταν µια πελάτισσα γνωρίζει:

  • Τις θεραπείες λουτήρα, τα προϊόντα αλλά και τον συνδυασµό προϊόντων που υπάρχουν στην διάθεση της,
  • Τις τιµές των εναλλακτικών υπηρεσιών λουτήρα,
  • Την χρονική διάρκεια που θα απαιτηθεί για κάθε θεραπεία έτσι ώστε να προγραµµατιστεί µε ακρίβεια το ραντεβού της αλλά και
  • Τις επιλογές που της προσφέρονται για να συνεχίσει την περιποίηση και στο σπίτι,
  • Θα νιώθει ασφάλεια και θα απολαµβάνει απερίσπαστα τις µοναδικές στιγµές περιποίησης στο κοµµωτήριο.

 

Επιλογές & προτάσεις για κάθε ανάγκη

Για ένα κοµµωτήριο είναι εξαιρετικά σηµαντικό να προσφέρει εξειδικευµένες προτάσεις και να ικανοποιεί κάθε ανάγκη και κάθε επιθυµία των πελατών του. Από τη µεριά του πελάτη είναι το ίδιο σηµαντικό να έχει µια µεγάλη γκάµα επιλογών και να ξέρει πως ο κοµµωτής του είναι πάντα σε θέση να ικανοποιήσει τις ανάγκες του. Ουσιαστικά, αυτή η συνθήκη δηµιουργεί µια σχέση εµπιστοσύνης που ενισχύεται και αποδεικνύεται σε κάθε ραντεβού. Σηµαντικός άξονας είναι, επίσης, ο οικονοµικός παράγοντας. Προσφέροντας υπηρεσίες που αγκαλιάζουν όλα τα budget, ο κοµµωτής, δείχνει πως σέβεται όλους τους πελάτες του και έχει φροντίσει να τους εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα σε τιµές που µπορούν να ανταπεξέλθουν.

 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ €-€€

Μια πολύ βασική κατηγορία υπηρεσιών είναι εκείνες που εφαρμόζονται την ημέρα της βαφής. Ένας color expert γνωρίζει ότι η καλή ποιότητα μαλλιών θα του επιτρέψει να δουλέψει καλύτερα και να επιτύχει με μεγαλύτερη ευκολία το αποτέλεσμα που θέλει και τα μαλλιά που ονειρεύεται κάθε γυναίκα.

Το βαφείο ενός κομμωτηρίου συνδέεται άμεσα με την περιποίηση στο λουτήρα. Οι αυξημένες υπηρεσίες χρώματος χρειάζονται ακόμη περισσότερες υπηρεσίες στο λουτήρα είτε κατά την διάρκεια εφαρμογής του χρώματος, είτε πριν ξεκινήσει η διαδικασία, είτε μετά. Αυτό προσφέρει όφελος στο κομμωτήριο, τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο πιστότητας της πελάτισσας που εκπαιδεύεται στις θεραπείες, μαθαίνει τι είναι καλύτερο για τα μαλλιά της και φτάνει να ζητάει από μόνη της υπηρεσίες που της εξασφαλίζουν υγεία και λάμψη.

 

Προστασία & ενδυνάμωση των δεσμών της τρίχας:

Smartbond

Το Smartbond της L’Oréal Professionnel, το πρόσθετο που μπαίνει σε κάθε βαφή ή ξανοικτικό προϊόν, προστατεύει τους δεσμούς της τρίχας κατά τη διάρκεια της τεχνικής εργασίας και τους ενδυναμώνει. Το Smartbond είναι η ιδανική λύση για όλες τις γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους, αλλά και για εκείνες που δεν θέλουν να τα βάψουν ή δεν τολμούν μια απαιτητική αλλαγή χρώματος, επειδή φοβούνται την ευαισθητοποίηση.

 

Κλείδωμα Χρώματος:

  1. L’Oréal Professionnel Vitamino Color Acidic Sealer

Η λοσιόν Acidic Sealer σφραγίζει τη λάμψη, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει την τρίχα για βέλτιστη προστασία των βαμμένων μαλλιών. Εφαρμόζεται μετά το λούσιμο και την απομάκρυνση της βαφής και ξεβγάζεται αμέσως.

  1. L’Oréal Professionnel Vitamino Color Powermix

Από την ανάμειξη 2 συστατικών προκύπτει η πλούσια κρεμώδης μάσκα που προσφέρει εντατικό κλείδωμα χρώματος, για ακόμη πιο λαμπερό αποτέλεσμα στα βαμμένα μαλλιά με μεγάλη διάρκεια.

 

Σε αρκετά κομμωτήρια η αξία του Smartbond και της υπηρεσίας κλειδώματος χρώματος περιλαμβάνονται μέσα στη συνολική τιμή της βαφής, γεγονός που δείχνει ξεκάθαρα πόσο σημαντικά συστατικά τα θεωρούν για το αποτέλεσμα της δουλειάς τους οι color experts. Ακόμη, οι υπηρεσίες του λουτήρα που συνδέονται με τη βαφή εξοικειώνουν την πελάτισσα με τις θεραπείες περιποίησης των μαλλιών και είναι πιο εύκολο στη συνέχεια να αντιληφθούν την αξία μιας πιο εξατομικευμένης & premium υπηρεσίας.

 

PREMIUM ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ €€-€€€

Οι premium υπηρεσίες είναι αυτές που εξατομικεύονται ανάλογα με τις μοναδικές ανάγκες των μαλλιών της κάθε πελάτισσας. Οι προτάσεις των υπηρεσιών αυτών προκύπτουν μέσα από την απαραίτητη διάγνωση που πραγματοποιείται στο κομμωτήριο. Επίσης, οι υπηρεσίες αυτές μπορούν να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία αισθήσεων στο λουτήρα, που ανάλογα με την περίπτωση και τις ανάγκες μαλλιών μπορούν να ολοκληρωθούν σε μια επίσκεψη ή σε επανάληψη επισκέψεων.

 

Πρόταση για κάθε ανάγκη των μαλλιών:

L’Oréal Professionnel Powermix Range

Η σειρά Powermix είναι μια ολοκληρωμένη και βασική πρόταση περιποίησης, που προσφέρει γρήγορες και προσιτές για όλες τις περιπτώσεις λύσεις. Αν έπρεπε να περιγράψουμε τη σειρά Powermix με ένα μόνο επίθετο αυτό θα ήταν το «ευφυής». Εντατικές και ταυτόχρονα διαφορετικές θεραπείες που προετοιμάζονται μπροστά στα μάτια του πελάτη, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του, για να φροντίσουν βαθιά την τρίχα και να εξασφαλίσουν την λάμψη, το χρώμα, την δύναμη και την ελαστικότητά της.

 

Πολυτελής και προσωποποιημένη εμπειρία μεταμόρφωσης των μαλλιών:

Kérastase Fusio Dose

Το Fusio Dose είναι μία εξατομικευμένη τελετουργία που περιποιείται και μεταμορφώνει άμεσα τα μαλλιά, για αποτελέσματα που διαρκούν.

Τα boosters, πέντε συμπυκνωμένες συνθέσεις περιποίησης, συνδυάζονται με τα concentrates, τέσσερα πανίσχυρα ενεργά συστατικά, προσφέροντας πολλαπλούς συνδυασμούς προσωποποιημένης περιποίησης για άμεση μεταμόρφωση των μαλλιών που διαρκεί.

Τα συμπυκνώματα και τα boosters είναι στο επίκεντρο ενός συστήματος, σε ένα πραγματικό επαγγελματικό bar για τη δημιουργία των καλύτερων μιγμάτων περιποίησης, που είναι αφιερωμένο στην προσωποποιημένη περιποίηση Fusio-Dose. Η χρήση της κάμερας της Kérastase κατά τη διάγνωση είναι σημαντική για να δούμε τις μοναδικές ανάγκες μαλλιών και τριχωτού και με βάση αυτές να διαμορφώσουμε το κατάλληλο μίγμα. Το Fusio Dose αποτελεί την “ιδανική” επιλογή περιποίησης μαλλιών, στην καρδιά του κομμωτηρίου για κάθε γυναίκα, που συνδυάζει ποιότητα αποτελέσματος κι εμπειρία περιποίησης spa.


meet the expert Noemie Hue

ΟΤΑΝ ΤΟ HAIR CARE BAR ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

Συναντήσαµε τη Noemie Hue, Artistic Director του κοµµωτηρίου THE KUT by Kikeris Unique Team και συζητήσαµε µαζί της για τον σηµαντικό ρόλο της διάγνωσης των µαλλιών αλλά και τις χαλαρωτικές και ευεργετικές θεραπείες λουτήρα που εξασφαλίζουν µια δυνατή σχέση ανάµεσα στον κοµµωτή και την πελάτισσα.

Noemi, πόσα χρόνια δραστηριοποιείσαι στο χώρο του κοµµωτηρίου και τι σε κέρδισε σε αυτόν;

Η ενασχόληση µου µε τη κοµµωτική ξεκίνησε στην Γαλλία από πολύ νωρίς, καθώς είχα την τύχη να είµαι κατασταλαγµένη σαν έφηβη ως προς το επάγγελµα που θα ακολουθήσω! Η κοµµωτική µε κέρδισε από την πρώτη στιγµή για δυο λόγους, πρώτον γιατί είναι ένα επάγγελµα που διαρκώς εξελίσσεται και δε µένει στατικό και µονότονο και δεύτερον γιατί η κοµµωτική έχει να κάνει σε µεγάλο βαθµό µε το συναίσθηµα. Αλλάζοντας τα µαλλιά των ανθρώπων, αλλάζουµε την εµφάνιση και τη ψυχολογία τους. Ο στόχος µου είναι να οµορφαίνω τον κόσµο εξωτερικά και εσωτερικά, µε υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας που ακολουθούν τις παγκόσµιες τάσεις στο χώρο της µόδας, χαρίζοντας στους πελάτες µου ευχάριστη διάθεση και ένα µεγάλο χαµόγελο! Γνωρίζουµε καλά πως “being happy is never out of fashion”.

 

Με ποια διαδικασία κάνεις διάγνωση στα µαλλιά µιας πελάτισσας;

Η διάγνωση µε βοηθάει να γνωρίσω καλύτερα την πελάτισσά µου, την προσωπικότητα, το στυλ, την ψυχολογία, τα θέλω, τις ανάγκες των µαλλιών της. Χρησιµοποιώ tablet µε εξειδικευµένες εφαρµογές για να δω σε βάθος τα µαλλιά και τις ανάγκες τους, την κάµερα της Kérastase για να φτάσω σε µεγαλύτερο βάθος και φωτογραφίες για να εµπνεύσω τη γυναίκα που έχω απέναντί µου.

 

Είναι µια διαδικασία που χρειάζεται πολύ χρόνο;

Τόσο οι κοµµωτές όσο και πελάτισσες, συνήθως, υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει χρόνος για διάγνωση στην επίσκεψη. Εγώ πιστεύω ότι πάντα πρέπει να υπάρχει χρόνος. Μέσα σε 10 λεπτά µπορώ να έχω ολοκληρωµένη άποψη και να κάνω την κατάλληλη πρόταση τόσο για το χρώµα όσο και για τη συνολική περιποίηση των µαλλιών σε µια γυναίκα. Με αυτόν τον τρόπο η πελάτισσα είναι πιστή και κυρίως χαρούµενη!

 

Παρατηρείς κι εσύ µια πιο θετική διάθεση των γυναικών στις θεραπείες λουτήρα όταν τους τις προτείνεις; Οι γυναίκες έχουν αρχίσει να δείχνουν µεγαλύτερο ενδιαφέρον για την υγεία και την φυσική κατάσταση των µαλλιών τους;

Τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες ψάχνουν όλο και περισσότερο τις θεραπείες. Το ίντερνετ, άλλωστε, βοηθάει. Έρχονται µε διάθεση να µάθουν και να περιποιηθούν όλο και περισσότερο και πιο ολοκληρωµένα τα µαλλιά τους. Παρόλα αυτά, αν και έχουν την ανάγκη, δεν είναι εύκολο να γνωρίζουν τα πάντα. Για αυτό είµαστε εδώ για να τις ενηµερώσουµε για τις επιλογές και να τις κατευθύνουµε σωστά. Αν δεν προτείνεις, κανείς δεν θα δοκιµάσει. Η πρόταση οδηγεί σε δοκιµή και η θετική εµπειρία σε επανάληψη κι ευχαρίστηση. Και οι γυναίκες στην Ελλάδα το ψάχνουν ακόµη περισσότερο, καθώς τόσο οι καιρικές συνθήκες όσο και η διάθεσή τους για αλλαγές χρώµατος αυξάνουν την ευαισθητοποίηση των µαλλιών τους.

 

Το εύρος επιλογών του µενού υπηρεσιών και η προσωποποίηση κάνουν την πελάτισσα να νιώθει µεγαλύτερη φροντίδα και ασφάλεια;

Το εύρος επιλογών προσφέρει σε µια γυναίκα την ασφάλεια πως όποια κι αν είναι η ανάγκη των µαλλιών της, µπορεί να βρει τη λύση στο κοµµωτήριο. Επίσης, ο βαθµός προσωποποίησης των υπηρεσιών, δηµιουργεί την αίσθηση σε κάθε πελάτισσα, ότι η επιλογή που της προτείνει ο κοµµωτής της είναι αποκλειστικά δηµιουργηµένη για εκείνη. Έτσι, αισθάνεται µοναδική. Τέλος, οι επιλογές προσφέρουν λύσεις σε κάθε budget και αυτό διευκολύνει ακόµα περισσότερο τα πράγµατα.

 

Ο λουτήρας έχει µια ξεχωριστή θέση στο κοµµωτήριό σου. Τί είναι αυτό που θέλεις να βιώσει µια γυναίκα όταν βρίσκεται σε αυτό το σηµείο;

Ο λουτήρας είναι η στιγµή της χαλάρωσης, το αγαπηµένο σηµείο του ταξιδιού της επίσκεψης στο κοµµωτήριο. Σκοπός µας είναι να της µείνει αξέχαστο. Αυτό είναι για εµάς µια ποιοτική εµπειρία. Προτεραιότητά µας είναι η υγεία των µαλλιών αλλά και η εµπιστοσύνη που αισθάνεται µια γυναίκα σχετικά µε την βαφή της και την σωστή εφαρµογή της. Αυτή η ασφάλεια αυξάνει τη χαλάρωση και την ευχαρίστηση, κάνοντας τελικά τη συνολική εµπειρία µοναδική.

 

Οι πελάτισσες είναι δεκτικές στο πρωτόκολλο θεραπειών; Ακολουθούν µε συνέπειες τα ραντεβού τους στον λουτήρα;

Σαν µέρος της φιλοσοφίας µας να προσφέρουµε όµορφα και υγιή µαλλιά, κινούµαστε σε 2 άξονες. Έχουµε µια πλούσια παλέτα υπηρεσιών στο λουτήρα για κάθε ανάγκη και δυνατότητα, προσφέροντας παράλληλα πρωτόκολλα τελετουργιών για αποτέλεσµα µε συνέχεια. Παράλληλα, η πρόταση ολοκληρώνεται µε τα κατάλληλα προϊόντα για χρήση στο σπίτι, έτσι ώστε τόσο το αποτέλεσµα όσο και η εµπειρία να συνεχιστούν και να ενισχυθούν. Πάντα µε τις απαραίτητες οδηγίες χρήσης και συχνότητας.

 

Ποια είναι τα οφέλη µιας υπηρεσίας λουτήρα για εσένα, για την πελάτισσα, για το κοµµωτήριο;

Σαν color expert γνωρίζω ότι η καλή ποιότητα των µαλλιών µου επιτρέπει να δουλέψω καλύτερα και να δηµιουργήσω περισσότερο, για να προσφέρω σε κάθε γυναίκα τα µαλλιά που έχει ονειρευτεί. Οι αυξηµένες υπηρεσίες χρώµατος, χρειάζονται και περισσότερες υπηρεσίες περιποίησης στο λουτήρα, άρα και το όφελος για το κοµµωτήριο είναι µεγαλύτερο: τόσο σε οικονοµικό επίπεδο όσο κυρίως σε επίπεδο πιστότητας πελατισσών.

 

Ποια είναι εκείνα τα προϊόντα τα οποία θεωρείς ιδανικούς σύµµαχους στην δουλειά σου; Έχεις κάποια star products που τα έχεις ξεχωρίσει;

Είναι πολύ σηµαντικά τα προϊόντα των υπηρεσιών που συνοδεύουν το χρώµα το µαλλιών. Το Smartbond σε κάθε βαφή ή ξάνοιγµα είναι απαραίτητο, όπως επίσης και το κλείδωµα χρώµατος µε L’Oréal Professionnel Powermix Vitamino Color µετά τη βαφή. Για την απόλυτη εµπειρία περιποίησης κι αισθήσεων, χρησιµοποιώ τα προσωποποιηµένα τελετουργικά της Kérastase. Πραγµατικά οι γυναίκες έχουν αγαπήσει το Fusio Dose.

 

INFO

THE KUT by Kikeris Unique Team

(Εθνικής Αντιστάσεως 103, Ψυχικό, 210 6718185)

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION