HAIR FASHION: Hair & Make Up: A love story

Όταν συναντιούνται το σωστό hair styling με το κατάλληλο make up, η εμφάνιση απογειώνεται.

Επιμέλεια: Νέστωρ Βαρσάμης

 

Όταν πρόκειται για νυφικές εμφανίσεις, το αποτέλεσμα είναι αξέχαστο. Αυτό ακριβώς παρουσιάσαμε σε 2 Make Up Shows που διοργάνωσε η 2 Faces of PR σε έναν elegant pop up πολυχώρο στη Θεσσαλονίκη.

Την αυλαία των events άνοιξε η Make Up Trainer Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη, που εμπιστεύονται όλοι οι celebrities. Οι συμμετέχουσες παρακολούθησαν όλα τα νέα trends στο νυφικό μακιγιάζ και χτενίσματα αλλά και τις hot τάσεις που επικρατούν σε ολο τον κόσμο.

Σε μία νυφική και ειδυλλιακή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε απο το Ανθοπωλείο Fiorentino LFS ξεκίνησε η παρουσίαση με ένα δυνατό Scin Care, με προϊόντα M Cosmetics, απο τη σειρά της Μαρίας Μπεκατώρου.

Τα νυφικά χτενίσματα αντλούν έμπνευση από ο,τιδήποτε μπορεί να κυκλοφορεί ως τάση, πάντα με γνώμονα την εμπειρία και το ταλέντο του hair stylist και ασφαλώς τις ιδιαιτερότητες της κάθε νύφης.

Αυτή τη φορά η έμπνευση ήταν από τα ελληνικά νησιά και το concept του hair styling ήταν αντίστοιχο με έναν ονειρεμένο γάμο δίπλα στη θάλασσα.

Αέρινες μπούκλες που πέφτουν στους ώμους, ανάλαφρα πιασίματα και ρομαντικά waves με στέκα που αντικαθιστά το ρόλο της κουάφ περασμένων δεκαετιών, δίνοντας ένα σύγχρονο ύφος στη νύφη.

Παντρέψαμε το κλασικό με το μοντέρνο, θέλοντας να δώσουμε τον αγνό ρομαντισμό του χθες σε ένα φρέσκο αισθητικά αποτέλεσμα.

Για τον ίδιο σκοπό όλες οι τεχνικές για τα make up looks δημιουργήθηκαν με προϊόντα Elf Cosmetics του καταστήματος Bella Cosmetics και προϊόντα της εταιρείας Blery Cosmetics. Για να προσθέσουμε έναν τόνο «διακριτικής υπερβολής» τα Make Up Looks απογειώθηκαν με τις βλεφαρίδες απο την εταιρεία Elizabeth Lashes.

Οι γάμοι σε νησί μπορούν να είναι απλοί δίπλα στη θάλασσα ή πιο επιβλητικοί σε μία παραθαλάσσια έπαυλη. Σε κάθε περίπτωση το χτένισμα θα πρέπει να είναι ανάλαφρο και όχι βαρύ. Το καλοκαίρι και η θάλασσα αναδεικνύουν τον χαλαρό εαυτό μας, άρα είτε beach party είτε pool party καλό είναι να επιλέξουμε ένα look που δε θα μας κουράσει, στυλιζαρισμένο μεν αλλά με έναν αέρα ρομαντισμού.

Η νύφη μας έχει να επιλέξει είτε δουλεμένους ανάλαφρους κυματισμούς που πέφτουν ελεύθεροι στους ώμους, είτε σε πιο σοφιστικέ look με μαλλιά πιασμένα μεν αλλά με μία τελείως διακριτική παρουσία των προϊόντων styling.

Τα χτενίσματα που επιλέξαμε συνδυάστηκαν ιδανικά με νυφικά της Rich Girl Boudoir.

 

Ο σχεδιασμός και υλοποίηση των εκδηλώσεων ηταν επιμέλεια της The 2 Faces of PR. Τα πνευματικά δικαιώματα χρήσης των φωτογραφιών που συνοδεύουν το άρθρο, ανήκουν στην The 2 Faces of PR
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συνεργάτες:
Εvent Planning & Implementing : @the2facesofPR
Hair styling: @nestoryannakis
Digital concept: @white_imc @evasiaba
Floral Design: @fiorentino_lfs
Bridal dress: @richgirlboudoir
Make up artist : @roula_dimitriadou-tsaliki @elsaprotopsalti
Venue: The 2 faces of PR

 

 

 

 

Ο Νέστωρ Βαρσάμης
είναι κομμωτής,
βραβευμένος με
δεκάδες τίτλους και
διακρίσεις στον εθνικό
και διεθνή χώρο της
κομμωτικής τέχνης
και εκπαιδευτής πάνω
στην κομμωτική
τέχνη και το styling
στην ακαδημία του
NYA στο κέντρο
της Θεσσαλονίκης.
Για επικοινωνία
μαζί του θα τον
βρείτε στο email:
nestorvarsamis@
gmail.com

 

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION