HAIR LIKE SILK – Kode Professional Hair Smoothing Therapy

Η επαναστατική θεραπεία λείανσης Kode Professional Hair Smoothing Therapy έρχεται για να μετατρέψει τα μαλλιά των γυναικών σε πολυτελές μετάξι.

Είναι δυνατόν να αποκτήσετε μαλλιά απαλά σαν μετάξι; Με την θεραπεία Kode Professional Hair Smoothing αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα. H επαναστατική θεραπεία λείανσης αναδομεί σε βάθος την τρίχα και δίνει στις γυναίκες τα μαλλιά που πάντα ήθελαν, τα οποία συναγωνίζονται την απαλότητα και την λάμψη του μεταξιού.

Η Kode Professional Hair Smoothing αποτρέπει το φριζάρισμα σε όλους τους τύπους μαλλιών, ενώ καταπολεμά το σπάσιμο, αλλά και την τριχόπτωση. Επιπλέον, τα προϊόντα της σειράς Smoothing Therapy Line είναι ειδικά σχεδιασμένα για μαλλιά που έχουν υποστεί φθορές από χημικές εργασίες.

Η μαγεία της πρωτοποριακής Kode Professional Hair Smoothing βρίσκεται στην ειδική της φόρμουλα, πλούσια σε ένζυμα και πρωτεΐνες αλλά και ευεργετικά συστατικά όπως τα αντιοξειδωτικά, τα οποία εισέρχονται στην τρίχα και την ενυδατώνουν, γεμίζοντας τα κενά της και αποτρέποντας το σπάσιμο. Μετά από μια εφαρμογή της Kode Professional Hair Smoothing τα μαλλιά γίνονται απαλά, υγιή και παραμένουν λαμπερά, μαλακά και ίσια έως και 16 εβδομάδες.

Επιπλέον, η Kode Professional Hair Smoothing προστατεύει τα μαλλιά χάρη στην επαναστατική της τεχνολογία, η οποία βρίσκεται σε όλα τα προϊόντα της. Πρόκειται για μια πρωτεΐνη με μοριακή δομή, η οποία αυξάνει την αντοχή των μαλλιών μέσω ενός ειδικού συστήματος διανομής. Μέσω αυτού δημιουργούνται ωσμωτικές δυνάμεις, οι οποίες επεκτείνουν τις βασικές πρωτεϊνικές αλυσίδες στα μαλλιά. Το αποτέλεσμα είναι μαλλιά που δεν σπάνε, εντυπωσιακά, πιο λαμπερά και υγιή από κάθε άλλη ανάλογη θεραπεία.

Το δυναμικό μείγμα πρωτεϊνών επικολλάται στα μαλλιά δημιουργώντας ένα φίλμ γύρω από την τρίχα που δίνει αυξημένη δύναμη και άμεση επαναφορά στα χημικά επεξεργασμένα καθώς και στα φυσικά μαλλιά.

 


Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ EXPERTS

Ρωτήσαμε την γνώμη των ειδικών για την επαναστατική θεραπεία λείανσης Kode Professional Smoothing Therapy.

 

ΠΟΠΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ – STUDIO 9

Πλάτωνος 137, Μοσχάτο
www.studio9.gr
210 9412480
Fb: Studio9shop
Instagram: studio9shop

Σε τι διαφέρει η Kode Professional από άλλες θεραπείες κερατίνης;

Πρόκειται για μια κερατίνη 4ης γενιάς, η οποία προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και αναδόμηση της τρίχας. Αντίθετα με τις άλλες κερατίνες, τα μαλλιά διατηρούν τον όγκο και τη φυσική τους κίνηση χωρίς να βαραίνουν. Μετά την εφαρμογή της Kode Professional και το πέρας της διαδικασίας, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σε σχέση με το σχήμα και τη μορφή των μαλλιών. Επιτρέπει κάθε είδους χτένισμα χωρίς να αλλοιώνει την ποιότητα του αποτελέσματος.

 

Πως θα περιγράφατε την όλη διαδικασία της εφαρμογής; Είναι άνετη για τον πελάτη;

Η εφαρμογή της είναι πολύ άνετη και εύκολη, χωρίς καμία οσμή καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Έχουμε αντιληφθεί ότι δεν προκαλεί ενόχληση ή ερεθισμούς στον πελάτη, καθώς δεν μας έχει ζητηθεί να διακόψουμε τη διαδικασία για οποιονδήποτε λόγο, όπως συνέβαινε με προηγούμενες κερατίνες.

 

Από την εμπειρία σας, μιλήστε μας για τα αποτελέσματα της θεραπείας κερατίνης Kode Professional.

Η ενασχόλησή μας με τις κερατίνες έχει ξεκινήσει εδώ και κάποια χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που είμαστε τόσο εντυπωσιασμένοι με τα αποτελέσματα μιας κερατίνης. Η Kode Professional εξαφανίζει το φριζάρισμα, λειαίνει την τρίχα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από κάθε άλλη κερατίνη, ενώ ενδείκνυται και για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά. Βέβαια, το ποσοστό επιτυχίας της καθορίζεται σαφώς από την ανταπόκριση και την ικανοποίηση των πελατών μας.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ- MD TEAM

 

 

ΑΝΔΡΟΓΕΩ 4 ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΚΡΗΤΗ
www.mnd.gr
2810243025, 2810343798
fb: md Exclusive Salon
Instagram: md_team

Σε τι διαφέρει η Kode Professional από άλλες θεραπείες κερατίνης;

Η Kode Professional διαφέρει γιατί είναι πολύ εύκολη στην εφαρμογή της, χωρίς ανεπιθύμητες οσμές. Είναι μια θεραπεία κερατίνης 4ης γενιάς, η οποία είναι ασφαλής τόσο για τον πελάτη όσο και για τον χρήστη.

 

Πως θα περιγράφατε την όλη διαδικασία της εφαρμογής; Είναι άνετη για τον πελάτη;

Η Kode Professional πλεονεκτεί στο ότι δεν έχει δυσάρεστες οσμές, με αποτέλεσμα να είναι μια ευχάριστη διαδικασία για τον πελάτη. Επίσης, ο πελάτης λούζεται την ίδια μέρα έτσι ώστε να μη νοιώθει βαριά τα μαλλιά σε σχέση με άλλες θεραπείες κερατίνης.

 

Από την εμπειρία σας, μιλήστε μας για τα αποτελέσματα της θεραπείας κερατίνης Kode Professional.

Μετά την εφαρμογή της θεραπείας κερατίνης K.P. τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Τα μαλλιά λειαίνονται και αναδομούνται σε βάθος, ενώ τα βαμμένα μαλλιά δεν ξεθωριάζουν. Το σπάσιμο και το φριζάρισμα της τρίχας αποτελούν παρελθόν!


ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΑΝΩΤΗ- ANASTASIA GANOTI COIFFURES

 

 

Κ. Παλαιολόγου 19, Αλεξανδρούπολη
2551053253
Fb: Anastasia Ganoti
Instagram: anastasiaganoti

Σε τι διαφέρει η Kode Professional από άλλες θεραπείες κερατίνης;

Η Kode Professional λούζεται την ίδια μέρα της εφαρμογής με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν δυσάρεστες οσμές για τις πρώτες μέρες. Επίσης, δεν είναι απαραίτητη η ιδιαίτερη προσοχή που πρέπει να δώσουμε την δύσκολη περίοδο των τριών πρώτων ημερών.

 

Πως θα περιγράφατε την όλη διαδικασία της εφαρμογής; Είναι άνετη για τον πελάτη;

Σε σύγκριση με άλλες θεραπείες, η Kode Professional είναι ανεκτή επειδή ο πελάτης δεν υφίσταται τα μειονεκτήματα των άλλων θεραπειών όπως δάκρυα στα μάτια, δύσπνοια και δυσάρεστες οσμές.

 

Από την εμπειρία σας, μιλήστε μας για τα αποτελέσματα της θεραπείας κερατίνης Kode Professional.

Τα τελευταία 8 έτη εμπειρίας από την χρήση θεραπειών κερατίνης, τα αποτελέσματα της K.P είναι εκπληκτικά. Η λάμψη, η λεία όψη, η ενυδάτωση και η ενδυνάμωση των μαλλιών είναι άκρως εντυπωσιακή.


ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ – FROUFROU BEAUTY HALL & DO NOT DISTURB

1) Frou Frou beauty hall
Υψηλάντου 167, Πειραιάς.
www.frou-frou.gr
210 4296108 – 109
Fb: froufroubeautyhall
Instagram: froufrou_bh
2) Do not Disturb
Αμερικής 16, Κολωνάκι.
www.donotdisturb.gr
210 3642222
Fb: donotdisturb.gr
Instagram: donotdisturb.gr

Σε τι διαφέρει η Kode Professional από άλλες θεραπείες κερατίνης;

Η μεγάλη διαφορά της είναι ότι κατά την τοποθέτηση και εφαρμογή της
είναι άοσμη.
Πως θα περιγράφατε την όλη διαδικασία της εφαρμογής; Είναι άνετη για τον πελάτη;
Όπως αναφέραμε και παραπάνω σε σχέση με άλλες θεραπείες είναι άοσμη ως αποτέλεσμα, άρα άνετη προς τον πελάτη. Επίσης μπορεί να λουστεί την ίδια ημέρα. Προσφέρει ενυδάτωση σε βάθος, φωτεινότητα και ανάλαφρο αποτέλεσμα. Η εμπειρία της θεραπείας κερατίνης Kode Professional δίνει αυξημένη δύναμη και άμεση επαναφορά στα χημικά επεξεργασμένα, καθώς και στα φυσικά μαλλιά.

Από την εμπειρία σας, μιλήστε μας για τα αποτελέσματα της θεραπείας κερατίνης Kode Professional.
Το πιο σημαντικό στοιχείο που ξεχώρισα στην θεραπεία κερατίνης Kode είναι ότι τα μαλλιά γίνονται λεία και υγιή, χωρίς όμως να στυλιζάρονται, κάτι το όποιο δεν θα ταίριαζε στις τάσεις της εποχής. Ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους μαλλιών με το ίδιο φρέσκο αποτέλεσμα.

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΚΥΠΡΟΥ

GIOTIS HAIR EXPERT_ Λ. Φυλής 83, Αθήνα, τ: 210 8846266, f: 210 8846 267, e: tg@giotishairexpert.gr, www.giotishairexpert.gr

SFANTOS COSMETIC SUPPLIES_Ηγουμενίτσας 27, Ηράκλειο Κρήτης, τ: 2810 324235, e: sfantoscosmetics@gmail.com

www.kodeprohair.com

FB: Kodeprofessionalgr

INST: kode_professional_gr

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION