HAIR SOLUTIONS: ΦΩΤΕΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Η λάμψη, καθώς και η φωτεινότητα των μαλλιών, έχουν γίνει ένα σημαντικό ζητούμενο από τις γυναίκες και όχι άδικα. Η λαμπερή όψη προάγει την υγεία των μαλλιών, αναδεικνύει και πολλές φορές βελτιώνει το χρώμα, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει μια πολυτελή, προσεγμένη εμφάνιση.

Τα θαμπά μαλλιά αποτελούν πλέον παρελθόν. Τα κομμωτήρια, οι εταιρίες, οι επαγγελματίες, αλλά και οι γυναίκες θεωρούν ότι η λάμψη αποτελεί ένα απαραίτητο συστατικό της ομορφιάς, για αυτό και κάνουν ότι μπορούν για να την κατακτήσουν. Εκτός όμως από τις θεραπείες λάμψης του κομμωτηρίου, οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν και άλλους τρόπους για να αναδείξουν την λάμψη των μαλλιών τους και αυτός δεν είναι άλλος από μια σωστή ρουτίνα περιποίησης.

 

ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ

Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο λεπτά είναι τα μαλλιά, τόσο μικρότερη αντοχή έχουν στην θερμότητα. Αν τα μαλλιά σας είναι πολύ λεπτά, τότε φροντίστε να κρατάτε τις θερμοκρασίες κάτω από τους 148 βαθμούς! Αντίθετα, οι γυναίκες με πυκνά μαλλιά μπορούν να ξεπεράσουν την θερμοκρασία και να ισιώνουν τα μαλλιά τους σε θερμοκρασία 160 βαθμών. Αν σας ακούγονται μικρά τα νούμερα, τότε θυμηθείτε: όσο λιγότερη θερμότητα, τόσο πιο λαμπερά και υγιή τα μαλλιά. Το θάμπωμα πολλές φορές προκύπτει από το επαναλαμβανόμενος styling και από το γεγονός ότι η τρίχα δεν έχει χρόνο να ξεκουραστεί.

 

ΣΥΧΝΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ

Η ψαλίδα και οι κατεστραμμένες άκρες προκαλούν θαμπάδα. Το καλύτερο λοιπόν, που έχετε να κάνετε είναι συχνές επισκέψεις για τριμάρισμα και φρεσκάρισμα του κουρέματος, γύρω στις 3 με 4 φορές τον χρόνο (η συχνότητα εξαρτάται και από το κούρεμα σας). Το βέβαιο είναι ότι η λάμψη απαιτεί φροντίδα. Αν τα μαλλιά σας τείνουν να αποκτούν γρήγορα ψαλίδα, τότε δοκιμάστε προϊόντα με ευεργετικά συστατικά όπως το έλαιο από αβοκάντο. Τα έλαια ενδυναμώνουν την τρίχα από το εσωτερικό και σφραγίζουν την ενυδάτωση, κάνοντας την λεία και λαμπερή.

ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΤΡΙΧΩΤΟ

Τα υγιή μαλλιά ξεκινούν και από το υγιές τριχωτό. Δεν αρκούν μόνο τα επαγγελματικά προϊόντα ή μια συστηματική ρουτίνα περιποίησης. Η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση και κυρίως στην υγεία των μαλλιών. Βιταμίνες και προβιοτικά μπορούν να γίνουν πιστοί σας σύμμαχοι. Μάλιστα, τα προβιοτικά είναι απαραίτητα για τη δημιουργία καλών βακτηριδίων στον οργανισμό, τα οποία χαρίζουν ισορροπία σε όλο το ανοσοποιητικό σύστημα, από την κορυφή μέχρι και τα νύχια.

 

ΣΩΣΤΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Τα ποιοτικά εργαλεία μπορούν να κάνουν όλη την διαφορά. Το καθημερινό χτένισμα, το ίσιωμα και το styling με εργαλεία επηρεάζουν την τρίχα και σταδιακά την αποδυναμώνουν. Τα ποιοτικά εργαλεία χαρίζουν την εγγύηση στην ποιότητα των υλικών, αλλά και στην κατασκευή τους. Όσο αφορά στις βούρτσες, οι φυσικές που φτιάχνονται από μίξη τριχών αγριογούρουνου και νάιλον, αποτελούν την καλύτερη επιλογή. Οι φυσικές τρίχες έχουν την ικανότητα να συλλέγουν τα έλαια του τριχωτού και να τα αναδιανέμουν σε όλο το κεφάλι, κάτι που βοηθάει πολύ στην αύξηση της λάμψης των μαλλιών.

 

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Ο λόγος που τα μαλλιά μπορούν να είναι λαμπερά, είναι επειδή έχουν την ικανότητα να απορροφούν νερό και να το κλειδώνουν μέσα τους. Τα θαμπά μαλλιά είναι ξηρά και πάσχουν από έλλειψη ενυδάτωσης. Και όταν μιλάμε για ενυδάτωση, τότε μιλάμε και για μια εντατική ρουτίνα φροντίδας. Επενδύστε σε σαμπουάν, μάσκες, conditioners και έλαια με ευεργετικά συστατικά. Η ρουτίνα περιποίησης, εφόσον γίνεται συστατικά, φροντίδα τα μαλλιά και τα βοηθάει να ανακάμψουν. Μόλις η τρίχα ξεκινήσει να δυναμώνει και να απορροφά όλα τα απαραίτητα συστατικά, τότε είναι σε θέση να αναδείξει την λάμψη της.

 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΦΗΣ

Η κατάλληλη απόχρωση, η βαφή αλλά και το είδος της, αποτελούν ακόμη έναν τρόπο για να αποκτήσετε λάμψη, με μεγάλη διάρκεια. Οι σύγχρονες βαφές έχουν την ικανότητα όχι μόνο να χαρίζουν το επιθυμητό χρώμα, αλλά να αναδεικνύουν φωτεινότητα, λάμψη και παράλληλα να θρέφουν τα μαλλιά μετά από κάθε συνεδρία coloring. Συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας για να μάθετε για τα brands του κομμωτηρίου που υπόσχονται έντονη λάμψη και κάντε την καλύτερη επιλογή.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Η επαγγελματική βαφή Illumina Color από την Wella Professionals αποτελείται από μία σειρά καθαρών, φυσικών αποχρώσεων, που προσφέρουν στα μαλλιά εκπληκτική λάμψη από μέσα, κάτω από οποιοδήποτε φως. Η πρωτοποριακή σύνθεσή της προσφέρει 100% κάλυψη των λευκών και ομοιόμορφο αποτέλεσμα, δίνοντας τα υψηλότερα αποτελέσματα μόνιμης βαφής, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην υγεία των μαλλιών.

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION