Ημιμόνιμο μανικιούρ: Πώς να εξασφαλίσεις το τέλειο αποτέλεσμα

  • Είναι πρακτικό, έχει ανθεκτικότητα και διάρκεια… Το ημιμόνιμο μανικιούρ όμως απαιτεί την προσοχή μας, έτσι ώστε να προσφέρεις το άψογο αποτέλεσμα που υπόσχεται.

Τα τελευταία χρόνια το ημιμόνιμο μανικιούρ – αλλά και πεντικιούρ – πρωταγωνιστεί στις υπηρεσίες που σου ζητούν οι πελάτισσες σου. Ο λόγος που το αγαπάνε τόσο πολύ δεν είναι μόνο ένας. Το ημιμόνιμο μανικιούρ κρατάει περισσότερο, τα χέρια βγαίνουν από τη λάμπα πολυμερισμού είναι ήδη στεγνά, το χρώμα είναι έντονο από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα, προστατεύει και σκληραίνει τα νύχια ώστε να μακρύνουν πιο γρήγορα και να μην σπάσουν και τους προσφέρει μια αίσθηση ελευθερίας να κάνουν οποιαδήποτε δουλειά χωρίς να φοβούνται μην χαλάσουν το μανικιούρ τους.

Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγες οι φορές που έρχεσαι αντιμέτωπη με περιπτώσεις όπου το χρώμα πετάγεται, τα νύχια έχουν σπάσει στις γωνίες ή στη διαδικασία της αφαίρεσης ξεφλουδίζουν, με αποτέλεσμα η πελάτισσα σου να νιώθει ότι κάτι δεν έχεις κάνεις σωστά εσύ.

Πώς να το αντιμετωπίσεις

Ειδικά στο ημιμόνιμο μανικιούρ επιβάλλεται η σωστή προετοιμασία. Σε περίπτωση λιπαρότητας το προϊόν δεν πρόκειται να διαρκέσει και πολύ, όσο καλά και να ακολουθήσεις την υπόλοιπη διαδικασία. Για αυτό και πρέπει να κάνεις σωστή αφυδάτωση του νυχιού και όχι αφαίρεση της λιπαρότητας μόνο με ένα απλό Buffer. Στην αγορά υπάρχουν ειδικά προϊόντα, τα οποία αφαιρούν τη λιπαρότητα και αφυδατώνουν το νύχι ώστε να το προετοιμάσουν για την εφαρμογή του ημιμόνιμου.

Ένα από αυτά που ξεχωρίσαμε είναι το Prep της Perfect Nails το οποίο αφυδατώνει και αφαιρεί τη λιπαρότητα και το Perfect Bond (acid free primer) που δημιουργεί μια κολλώδη ουσία μεταξύ φυσικού νυχιού και του υλικού ώστε να γίνει τέλεια συγκόλληση.

Εφόσον έχεις διασφαλίσει ότι έχεις κάνει τη σωστή προετοιμασία, σειρά έχει η σωστή επιλογή των ημιμόνιμων βερνικιών, ο σύμμαχος για το τέλειο αποτέλεσμα.

Πόσο μπορεί να διαφέρουν μεταξύ τους τα επαγγελματικά βερνίκια της αγοράς; Και όμως, υπάρχουν τεράστιες διαφορές και λεπτομέρειες που θα σε βοηθήσουν να γίνεις αναντικατάστατη για το πελατολόγιο σου.

Οι ειδικές συνθέσεις των εξειδικευμένων ημιμόνιμων βερνικιών που εντοπίσαμε σου δίνουν λύση για κάθε περίπτωση χωρίς να σε περιορίζουν.

Αν η πελάτισσα σου έχει αδύναμα νύχια μπορείς να επιλέξεις ένα βερνίκι που περιέχει σκληρυντικό νυχιών, όπως είναι τα ημιμόνιμα βερνίκια Lacgel. Με εγγυημένη διάρκεια  μέχρι και 14 ημέρες χωρίς φθορά ή ξεφλούδισμα. Καλύπτουν μόνο με μια στρώση, χαρίζοντας μια λαμπερή και γυαλιστερή επιφάνεια. Η τέλεια συγκόλληση τους, βοηθά να μακρύνουν τα φυσικά νύχια, προσλαμβάνοντας την ονυχοφαγία, το σπάσιμο και το ράγισμα. Αφαιρούνται γρήγορα με υγρό αφαίρεσης, αφήνοντας την επιφάνεια του νυχιού, έτοιμη για την εφαρμογή νέου χρώματος.

Τα ημιμόνιμα βερνίκια με extra pigment όπως τα Lacgel Plus+ θα γίνουν τα αγαπημένα σου, εφόσον με μια μόνο στρώση καλύπτουν ομοιόρφα χωρίς να χρειάζεται δεύτερη εφαρμογή. Η πελάτισσα σου και εσύ κερδίζετε πολύτιμο χρόνο χωρίς να κάνεις έκπτωση στο αποτέλεσμα.

Τα Lacgel Rappid είναι ότι πιο επαναστατικό έχουμε συναντήσει. Αυτά τα One step ημιμόνιμα βερνίκια, δε χρειάζονται βάση και γυαλιστικό, σου προσφέρουν άψογη κάλυψη με μια μόνο στρώση και αφαιρούνται εύκολα με καθαρό ασετόν.

Website: beauty-full.com.gr

Fb: @PerfectNailsGreece

  1. Instagram: @perfectnailsgreece


No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION