Instant Hair Diagnosis by DHI

Για πρώτη φορά, δωρεάν διάγνωση της τριχόπτωσης on line σε λίγα λεπτά!

 

H εντυπωσιακή Έλλη Παπαγγελή προχώρησε σε επιδιόρθωση hairline με την τεχνική Direct Hair Implantation.

Ένα πρωτοποριακό σύστημα διάγνωσης της τριχόπτωσης που πραγματοποιείται online χωρίς να απαιτείται παρουσία του ασθενή στην κλινική ή τον γιατρό, παρουσίασε πρόσφατα το DHI Global Medical Group. Πρόκειται για το Instant Hair Diagnosis που διαρκεί ελάχιστα λεπτά και αποτελεί μια παγκόσμια καινοτομία που αλλάζει ριζικά τα δεδομένα!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι ειδικοί της DHI, το νέο σύστημα Online Διάγνωσης της τριχόπτωσης είναι εξαιρετικά απλό και δίνει στον ασθενή τη δυνατότητα να εξετασθεί από εξειδικευμένο ιατρό αλλά και να λάβει ολοκληρωμένη θεραπευτική πρόταση, με ένα μόνο κλικ και μάλιστα, εντελώς δωρεάν!

«Πρόκειται για ένα μοναδικό σύστημα που ουσιαστικά, αλλάζει όλα όσα ξέραμε για τη διάγνωση της τριχόπτωσης αφού γλυτώνει τον ασθενή από χρόνο, κόπο και χρήματα. Πλέον, όλοι όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα αραίωσης στα μαλλιά τους, μπορούν να προχωρήσουν σε εμπεριστατωμένη διάγνωση μέσω κινητού ή υπολογιστή, από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου τους» αναφέρουν οι ειδικοί της DHI και εξηγούν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το νέο σύστημα.

«Η διαδικασία είναι πολύ απλή και ολοκληρώνεται μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Ο ασθενής μας στέλνει τέσσερις φωτογραφίες των μαλλιών του μέσω κινητού, υπολογιστή ή tablet. Οι φωτογραφίες του εξετάζονται άμεσα από εξειδικευμένο ιατρό που ειδικεύεται στη διάγνωση και θεραπεία της τριχόπτωσης. Λίγα λεπτά αργότερα, ο ασθενής λαμβάνει απαντητικό μήνυμα που αφορά την διάγνωση της τριχόπτωσης του αλλά και ολοκληρωμένη θεραπευτική πρόταση αποκλειστικά για την περίπτωση του. Έτσι, χωρίς καμία χρέωση και υποχρέωση, αποκτά σαφή εικόνα του προβλήματος που αντιμετωπίζει και παράλληλα, γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να αντιμετωπίσει την τριχόπτωση αποτελεσματικά και οριστικά».

Η σημασία της διάγνωσης

Ο έγκαιρος εντοπισμός των αιτιών που προκαλούν την τριχόπτωση είναι καθοριστικός για την αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά και για την προστασία των υπαρχόντων μαλλιών από μελλοντική, μη αναστρέψιμη εξασθένιση.

Στα κέντρα της DHI, η διάγνωση αποτελεί τη βάση για την επιτυχή και οριστική θεραπεία της τριχόπτωσης. Για τον λόγο αυτό, η επιστημονική ομάδα της DHI σε συνεργασία με κορυφαίους επιστήμονες της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχουν αναπτύξει το κορυφαίο σύστημα διάγνωσης της τριχόπτωσης που παρέχει ολοκληρωμένη, εξατομικευμένη και σε βάθος διάγνωση για όλους τους τύπους της αλωπεκίας, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες που υποφέρουν από τριχόπτωση.

Πρόκειται για το διαγνωστικό σύστημα DSA που προσδιορίζει τόσο τα αίτια της πάθησης όσο και την πιθανή, μελλοντική εξέλιξη της. Άλλωστε, η τριχόπτωση μπορεί να παρουσιαστεί σε διαφορετικές μορφές και εξαιτίας πολλών διαφορετικών αίτιων όπως η κληρονομικότητα, το άγχος και η κακή διατροφή.

Η DHI συνεργάζεται με Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια και πληθώρα επιστημόνων, όπως δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς, ενδοκρινολόγους και ψυχολόγους και προσφέρει για πρώτη φορά παγκοσμίως ένα τόσο προηγμένο και αναλυτικό σύστημα διάγνωσης το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από καινοτόμα τεστ όπως τα Stress Analysis, DNA Hair Biology Analysis, Hair Protein Test και Alopecia Test.

Τώρα, με το νέο Instant Hair Diagnosis, η διάγνωση της τριχόπτωσης γίνεται πιο απλή από ποτέ και ολοκληρώνεται σε λίγα λεπτά, χωρίς κανένα κόστος!

 

DHI: Το αποτέλεσμα μετράει!

Το DHI Global Medical Group ιδρύθηκε το 1970 από τον Κωνσταντίνο Π. Γιώτη και αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στη Διάγνωση και Θεραπεία της τριχόπτωσης, με 75 υπερσύγχρονα κέντρα σε όλο τον κόσμο και πάνω από 250.000 ικανοποιημένους ασθενείς.

Ο ιδρυτής της DHI έχει χαρακτηρισθεί ως «ο άνθρωπος που άλλαξε τον κόσμο της μεταμόσχευσης μαλλιών» ενώ τον περασμένο Ιούνιο, βραβεύτηκε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών για την πολυετή προσφορά στη Διάγνωση και Αντιμετώπιση της Αλωπεκίας και των παθήσεων του τριχωτού.

Σήμερα, 49 χρόνια από την ίδρυση της, η DHI θεωρείται ο παγκόσμιος ηγέτης στη διάγνωση, πρόληψη και θεραπεία της τριχόπτωσης ενώ η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών Direct Hair Implantation είναι η μοναδική που διδάσκεται σε ακαδημαϊκό επίπεδο από δημόσια ευρωπαϊκά πανεπιστήμια.

 

DHI Αθήνας

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 30

Τηλεφωνικό κέντρο: 2109211630

Email: info@dhiglobal.com

www.dhi.gr

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION