INTERIOR ZONE: Ταξίδι στα κομμωτήρια του κόσμου

Ταξιδεύουμε σε διαφορετικά κομμωτήρια του πλανήτη και εστιάζουμε στην ξεχωριστή αισθητική τους. Οι επιλογές είναι πολλές και οι καλές ιδέες είναι εδώ για να σας προσφέρουν πολύτιμη έμπνευση.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ

 

Παρατηρούμε τους τρόπους με τους οποίους η εσωτερική διακόσμηση αντανακλά τη φιλοσοφία των ιδιοκτητών και ταυτόχρονα αποτελεί μια οπτική απόλαυση για τους επισκέπτες. Οι επιλογές είναι πολλές και οι καλές ιδέες είναι εδώ για να σας προσφέρουν πολύτιμη έμπνευση. Πάμε να δούμε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα…

 

 

NOIR & OR SALON DE COIFFURE, ΠΑΡΙΣΙ


Βρίσκεται στο 9ο Διαμέρισμα της Πόλης του Φωτός και αποτελεί ένα δείγμα σύγχρονης αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου. Το βλέμμα μας μαγνητίζεται από τα φουτουριστικά φωτιστικά που, ουσιαστικά, κρύβονται στο ταβάνι. Επιφάνειες που παραπέμπουν σε βροχή από χρυσάφι, δίνουν έναν πολυτελή τόνο στο κομμωτήριο, ενώ οι στρογγυλοί φωτιζόμενοι καθρέφτες κλέβουν τις εντυπώσεις. Εξαιρετική επιλογή και τα ασπρόμαυρα καθίσματα.

 

ALVAREZ SALON DE BEAUTE, ΠΑΡΙΣΙ


Παραμένουμε στο Παρίσι, μόνο που τώρα ταξιδεύουμε στο 18ο Διαμέρισμα της πόλης. Εδώ, απολαμβάνουμε τις υπηρεσίες του μεσιέ Alvarez και των συνεργατών του σε έναν χώρο αξιοζήλευτο όχι τόσο για τη διακόσμησή του, αλλά για το ταβάνι του! Το κομμωτήριο βρίσκεται στο δώμα ενός κτιρίου του 18ου αιώνα και η τζαμαρία στην οροφή επιτρέπει στους καλεσμένους να απολαμβάνουν τον παριζιάνικο ουρανό. Tres jolie!

 

SLUNDRE, ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ


Σχεδόν 10 χρόνια μετά το φονικό τσουνάμι και την καταστροφή στο πυρηνικό εργοστάσιο της πόλης, μια απόδειξη ότι η Φουκουσίμα έχει επανέλθει στην κανονικότητα αποτελεί αυτό το καταπληκτικό hair salon. Η αρχιτεκτονική ομάδα Asano ανέλαβε να διαμορφώσει τον χώρο με στόχο οι ξύλινες κατασκευές να παραπέμπουν στις κυψέλες ενός διαμαντιού. Άπλετο φυσικό φως, λουτήρες προηγμένης τεχνολογίας και το θαύμα έγινε!

 

CHRIS CHASE SALON, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ


Είναι το καμάρι της συνοικίας Chelsea στη Νέα Υόρκη και τόπος συνάντησης των celebrities της μεγαλούπολης. Περισσότεροι από 20 κομμωτές και στυλίστες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε έναν χώρο που ξεχειλίζει από πολυτέλεια και αρμονία. Τα μεταλλικά χωρίσματα με τα λουλουδένια patterns κλέβουν την παράσταση, το ίδιο και τα πρωτότυπα διαφανή καθίσματα, που συνδυάζονται άψογα με τις μοντέρνες πολυθρόνες στον χώρο αναμονής.

 

DIEGO GUERRERO HAIR SALON, ΚΟΡΝΤΟΜΠΑ


Αυτό το υπέροχο hair salon βρίσκεται στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αργεντινής και συνδυάζει με επιτυχία το παραδοσιακό με το μοντέρνο στοιχείο. Στο δάπεδο έχουν ανακαινιστεί και διατηρηθεί τα πλακάκια από τον περασμένο αιώνα, βάσει των οποίων επιλέχθηκαν τα χρώματα της διακόσμησης. Συνολικά, είναι ένας χώρος που προσφέρει έντονα την αίσθηση της οικειότητας, ακόμη κι αν τον «επισκέπτεσαι» μέσω μιας φωτογραφίας.

 

KIMOLI, ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ


Μεταμοντέρνο interior design σε ένα σαλόνι κομμωτικής που προσφέρει μεταμοντέρνα hair styles. Μια neon επιγραφή και χώροι εργασίας σε διαφορετικά επίπεδα του απόλυτα μινιμαλιστικού χώρου. Όσο χρώμα λείπει από τη λιτή διακόσμηση, τόσο χρώμα θα δείτε εάν ρίξετε μια ματιά στο Instagram του ξακουστού δανέζικου μαγαζιού. Ναι, είδαμε ροζ μαλλιά με κροκί make-up και όχι μόνο ταίριαζε, αλλά μας ξετρέλανε κιόλας!

 

 

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION