KÈRASTASE CURL MANIFESTO: Manifest your greatness

Επανάσταση στην περιποίηση των σγουρών μαλλιών υπόσχεται η νέα πολυτελής σειρά CURL MANIFESTO της Kérastase, δίνοντας σε όλες τις γυναίκες με μαλλιά σπαστά ως πολύ σγουρά, τη δύναμη να γιορτάσουν τη φυσική τους ομορφιά, με περηφάνια και αυτοπεποίθηση!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΤΙΝΑ ΠΑΠΠΑ

 

Το ξέρατε ότι το 21% των γυναικών στις Η.Π.Α., το 14% στην αγορά της Δυτικής Ευρώπης, το 41% στη Βραζιλία και συνολικά το 1/3 σε ολόκληρο τον πλανήτη γεννιούνται με σπαστά ή σγουρά μαλλιά; Και αν κάποτε αυτό σήμαινε το μονόδρομο της ισιωτικής κρέμας και του ψαλιδιού, όλο και περισσότερες γυναίκες αποφασίζουν σήμερα να απαλλαγούν από όλα τα παραπάνω, και να απολαύσουν επιτέλους τα φυσικά σπαστά, σγουρά ή πολύ σγουρά μαλλιά τους, στις πασαρέλες, στις ταινίες, στα social media, στις καθημερινές κοινωνικές συναναστροφές.

Εκατομμύρια γυναίκες προτιμούν πλέον το φυσικό τους σγουρό μαλλί, προκαλώντας μια πρωτοφανή μετατόπιση στην παγκόσμια αγορά περιποίησης μαλλιών. Αυτήν τη μετατόπιση διέγνωσαν οι ειδικοί της Kérastase, και ανταποκρινόμενοι στις νέες ανάγκες της αγοράς αλλά και στην θεμελιώδη θέση του brand περί μη αποκλεισμού, έσπευσαν να σχεδιάσουν μια επαγγελματική σειρά πολυτελών προϊόντων – ωδή σε κάθε τύπο και υφή μαλλιών.

 

Λέει σχετικά η Rosa Carrico, Global Brand President της εταιρείας:
“Τα σγουρά μαλλιά είναι ο πιο απαιτητικός τύπος μαλλιών. Χρειάζονται την εντατική, στοχευμένη περιποίηση που μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω του ακλόνητου πάθους, της πρωτοποριακής επιστήμης και της επαγγελματικής εμπειρογνωμοσύνης. Ξέρουμε ότι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στις σύγχρονες γυναίκες με σγουρά μαλλιά τα υψηλότερα πρότυπα πολυτελούς περιποίησης, τόσο στο κομμωτήριο όσο και στο σπίτι.

Η Kérastase είναι η μόνη που μπορεί να αναλάβει αυτήν την πρόκληση, γιατί σύνθημά μας είναι η εντατική περιποίηση όλων των τύπων μαλλιών.”. Συγκέντρωσαν, λοιπόν, τους κορυφαίους τους ειδικούς στα σγουρά μαλλιά, “επιστήμονες που μελετούν αυτόν τον τύπο εδώ και χρόνια, προσπαθώντας να κατανοήσουν τις ανάγκες τους, αναπτύσσοντας και δοκιμάζοντας τεχνολογίες”. Σε 23 χώρες απευθύνθηκαν οι επιστήμονες της Kérastase, από τις Η.Π.Α. και τη Βραζιλία, μέχρι το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία, αναλύοντας όλους τους τύπους σγουρών μαλλιών, ώστε να κατανοήσουν τι είναι αυτό που τα κάνει τόσο απαιτητικά και ιδιαίτερα.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας:
• Τα σγουρά μαλλιά είναι από τη φύση τους πιο ξηρά και πιο πορώδη.
• Η τρίχα είναι πιο λεπτή και πιο εύθραυστη, με υψηλότερο κίνδυνο να σπάσει.
• Το σπειροειδές σχήμα δεν επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή των προϊόντων περιποίησης, από τις ρίζες ως τις άκρες.

 

Τα παραπάνω δημιουργούν τις εξής προκλήσεις:
• Λόγω της έλλειψης ενυδάτωσης, υπάρχει μεγαλύτερη τάση για ανεπιθύμητο φριζάρισμα.
• Η αυξημένη υγρασία του περιβάλλοντος κάνει τα σγουρά μαλλιά να μπερδεύονται και να φριζάρουν πιο εύκολα.
• Το σχήμα της μπούκλας είναι δύσκολο να διατηρηθεί.
• Προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα σχεδιασμέ[1]να για αυτόν τον τύπο μαλλιών βαραίνουν τις μπούκλες.

“Θεωρήσαμε επίσης σημαντικό να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και με ειδικούς έξω από τον οργανισμό μας”, συνεχίζει η Rosa Carrico, “κομμωτές και υποστηρικτές που μας έδειξαν πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα και εμπλούτισαν τις γνώσεις μας. Το αποτέλεσμα ήταν η Curl Manifesto: η απόλυτη σειρά επαγγελματικής περιποίησης για κάθε τύπο σγουρών μαλλιών.”

Θα αγωνιστούμε για να αλλάξουμε τους όρους του παιχνιδιού, για να βοηθήσουμε όλες τις γυναίκες να γιορτάζουν με αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια την ομορφιά που τους χάρισε η φύση. Δημιουργήσαμε μια δυνατή καμπάνια που υμνεί την ομορφιά όλων των σγουρών μαλλιών με ένα ηχηρό μήνυμα: #ManifestYourGreatness.

Για να διασφαλίσουμε ένα μέλλον χωρίς αποκλεισμούς, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να στηρίξουμε τις μητέρες παιδιών με σγουρά μαλλιά, ώστε η επόμενη γενιά να αγκαλιάσει την πραγματική της φύση και να μεγαλώσει σε έναν κόσμο πιο θετικό απέναντι στην πολυμορφία.

Οι φιλοδοξίες μας με αυτό το λανσάρισμα είναι μεγάλες. Ως ηγέτες του κλάδου, έχουμε τη δύναμη να επιφέρουμε την αλλαγή. Και θα το κάνουμε. Δεν θα συμβεί εν μία νυκτί, και δεν θα το κάνουμε μόνοι μας. Αλλά θα το καταφέρουμε. Μαζί. Δίνοντας τη δύναμη στους κομμωτές να περιποιηθούν κάθε τύπο μαλλιών. Δίνοντας τη δύναμη στις γυναίκες να νοιώθουν υπέροχα με την ομορφιά τους. Δείξτε το μεγαλείο σας.”

Διαβάζοντας περισσότερα για τα Curl Manifesto είναι σαφές ότι η καινοτομία της επιστήμης συναντά όντως την πολυτέλεια, αφού η σύνθεσή της αποτελείται από υψηλής ποιότητας συστατικά, που σκοπό έχουν να θρέψουν και ενδυναμώνουν τις μπούκλες, χωρίς να αλλοιώσουν την υφή και την ομορφιά τους.

 

Σε 3 άξονες “δουλεύουν” τα 8 προϊόντα της σειράς:
• Ενδυνάμωση – Με Ceramide
Τι το κάνει ιδιαίτερο; Αναπτύχθηκε και κατοχυρώθηκε μετά από 4 χρόνια ερευνών
Πως δρα; Το βιομιμητικό ceramide μιμείται τη φυσική συνδετική ουσία που βρίσκεται βαθιά στο φλοιό της τρίχας.
Έτσι, τα σγουρά μαλλιά ανακτούν τη δύναμη και την ελαστικότητά τους, ενώ ταυτόχρονα προστατεύονται από τους επιθετικούς παράγοντες του περιβάλλοντος.

• Ενυδάτωση – Με μέλι Manuka
Τι το κάνει ιδιαίτερο; Είναι ένα πανίσχυρο, φυσικό θρεπτικό συστατικό, αποκλειστικά από τη Νέα Ζηλανδία.
Πως δρα; Το (πολύτιμο) μέλι Manuka είναι πλούσιο σε μικροθρεπτικά συστατικά που κρατάνε την απαραίτητη υγρασία και αποκαθιστούν τον φυσικό όγκο των μαλλιών, κάνοντάς τα πιο δυνατά απέναντι στο σπάσιμο.

• Σμίλευση – Με Γλυκερίνη
Τι την κάνει ιδιαίτερη; Είναι ένα ισχυρό ενυδατικό, μαλακτικό και προστατευτικό συστατικό.
Πως δρα; Η γλυκερίνη είναι φυτικής προέλευσης και διαθέτει εξαιρετικές υγροσκοπικές ιδιότητες.
Έτσι, συμβάλλει στην ενυδάτωση της τρίχας και στην ομοιόμορφη κατανομή των προϊόντων περιποίησης σε όλο το μήκος της τρίχας, για τέλεια σχηματισμένες μπούκλες.

Μια έξτρα διάσταση πολυτέλειας δίνει στα προϊόντα της σειράς και το εξαιρετικό, φίνο άρωμά τους, από πέταλα τουμπερόζας και με δροσερούς τόνους πλουμέριας, σε απόλυτη αρμονία με τους λευκούς μόσχους και τη γλύκα του μελιού, με τελικό αποτέλεσμα ένα ζεστό, λουλουδάτο άρωμα που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη ταυτότητά του.

 

ΤΑ 8 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ CURL MANIFESTO

 

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION