KERRIN VEGA: Made by Kings for Queens

Mε αφορμή τη νέα ισιωτική θεραπεία Kerrin Vega, ο διάσημος κομμωτής Garos Sekertzis έθεσε ένα απολαυστικό challenge προς τον Ιωάννη Αγγελόπουλο, τον άνθρωπο που έφερε την θεραπεία κερατίνης στην Ελλάδα: Μπορεί η Kerrin Vega να ισιώσει αποτελεσματικά ακόμα και τα πιο afro μαλλιά; H ομάδα του My Extension επισκέφθηκε το κομμωτήριο Garos την ημέρα της πρόκλησης και απαθανάτισε το challenge στα social media. Ακόμη, καταγράψαμε όλη την διαδικασία της τεχνικής, βήμα βήμα. Τελικά, είναι η θεραπεία αρκετά δυνατή για να ισιώσει ακόμη και τα πιο afro μαλλιά; Τι αποτέλεσμα χαρίζει σε εκείνα που είναι ταλαιπωρημένα; Η απάντηση στα step by step που ακολουθούν:


Πως λειτουργεί;

Η Kerrin Vega μαλακώνει τα μαλλιά με μακρόχρονιο αποτέλεσμα χωρίς την επιβλαβή επίδραση ισχυρών προϊόντων όπως αλκα – λικά συστατικά, φορμαλδεΰδη ή άλλη αλδεΰδη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε θραύση και βλάβη των μαλλιών. Με την φιλική προς το περιβάλλον ισιωτική θεραπεία που μαλακώνει τα μαλλιά, οι επαγγελματίες κομμωτές μπορούν να έχουν στα χέρια τους μία ισχυρή θεραπεία χωρίς να απελευθερώσουν χημικά αέρια στον χώρο. Η επαναστατική της τεχνολογία χωρίς τοξικά συστατικά, περιέχει ένα μοναδικό μίγμα αμινοξέων που δημιουργείται αποκλειστικά από την Kerrin, αντιδρώντας απευθείας με δισουλφιδικούς δεσμούς, προφέροντας μαλακά, εύκολα διαχειρίσιμα και ισχυρότερα μαλλιά.

 

TIPS KERRIN VEGA ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΑ & ΗΜΙΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα μόνιμα αποτελέσματα μπορούν να εφαρμοστούν σε μαλλιά που είναι σχετικά υγιή, ακόμη και αν είναι βαμμένα, αλλά αρκετά δυνατά και υγιή για να χειριστούν τη θεραπεία.

Για μόνιμα αποτελέσματα:

• Αφήνουμε πάντα περίπου το 20-30% του προϊόντος στα μαλλιά όταν ξεβγάζουμε με νερό. Αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, αλλά πρέπει να γίνεται για τον εξής λόγο: οι ίνες τρίχας πρέπει να είναι λαμπερές, μαλακές και στεγνές κατά το ίσιωμα με σίδερο μαλλιών. Μερικές φορές τα μαλλιά μπορεί να αφήνουν μια κολλώδη αίσθηση, αυτό απαιτεί ξέβγαλμα με λίγο περισσότερο νερό.

• Ποτέ μην χρησιμοποιείτε στρογγυλή βούρτσα όταν στεγνώνετε τα μαλλιά μετά το ξέβγαλμα.

• Αφήνουμε τα μαλλιά με θερμότητα για 60 λεπτά.

• Χρησιμοποιούμε επίπεδο σίδερο 230 μοιρών. Ο κομμωτής πρέπει να καταλάβει πότε είναι έτοιμη η ίνα.

• Η ελαφριά αλλαγή χρώματος είναι μια καλή ένδειξη για μόνιμα αποτελέσματα.

 

Για τα ημιμόνιμα αποτελέσματα:

• Αφήνουμε πάντα περίπου το 5-10% του προϊόντος στα μαλλιά όταν ξεβγάζουμε με νερό.

• Μετά το ξέβγαλμα, τα μαλλιά πρέπει να τεντωθούν όσο το δυνατόν πιο πολύ προκειμένου να ισιώσουν όσο πιο πολύ γίνεται με μια στρογγυλή βούρτσα και ένα πιστολάκι μαλλιών.

• Η πολύ ελαφριά αλλαγή χρώματος είναι μια καλή ένδειξη.

 

 

 

KERRIN VEGA: ΟΤΑΝ ΤΟ AFRO ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΞΙ

Δυο δύσκολοι τύποι μαλλιών, ένα afro και ένα ταλαιπωρημένο και αδύναμο look, μεταμορφώνονται από την φιλική προς το περιβάλλον θεραπεία λείανσης, Kerrin Vega.

STEP 1 ΔΙΑΓΝΩΣΗ Αφού διαγνώσαμε τον τύπο των μαλλιών, εντοπίσαμε τα προβλήματα και έτσι καταλήξαμε στην πορεία δράσης. Το μοντέλο διέθετε πάρα πολύ σγουρά, afro μαλλιά. Η ιδανική θεραπεία για το συγκεκριμένο είδος τρίχας είναι η Kerrin Vega Hair Tough & Afro Straightening Treatment.
STEP 2 ΛΟΥΣΙΜΟ, ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Το πρώτο βήμα της θεραπείας ξεκινάει με λούσιμο. Λούσαμε με με Kerrin pH Purifying Shampoo για πέντε λεπτά και ξεβγάλαμε καλά. Στη συνέχεια στεγνώσαμε τα μαλλιά στο 100%. Πήραμε το Kerrin Vega Hair Tough & Afro Straightening Treatment, το ανακινήσαμε καλά και εφαρμόσαμε τη Vega σε χωρίσματα, 0,5 εκ. από τη ρίζα, στα μήκη και τις άκρες. Ήταν σημαντικό να σιγουρευτούμε ότι τα μαλλιά είχαν αρκετό προϊόν πάνω τους.
STEP 3 ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ Αμέσως μετά πιάσαμε τα μαλλιά σε κότσο και τα τυλίξαμε με μεμβράνη. Αφήσαμε την Vega να ενεργήσει για 45-60 λεπτά, χρησιμοποιώντας θερμότητα καθ’ όλη την χρονική διάρκεια.
STEP 4 ΞΕΒΓΑΛΜΑ & ΣΤΕΓΝΩΜΑ Επόμενο βήμα ήταν να εφαρμόσουμε λίγο χλιαρό νερό στις ρίζες και να κάνουμε μασάζ στα μαλλιά αφαιρώντας λίγο από το προϊόν. Επαναλάβαμε μέχρι να μείνει ένα πολύ λεπτό στρώμα προϊόντος στα μαλλιά. Στη συνέχεια στεγνώσαμε τα μαλλιά στο 100%.
STEP 5 ΙΣΙΩΜΑ Περνάμε στην διαδικασία ισιώματος, για την οποία χρησιμοποιήσαμε επαγγελματική πρέσα μαλλιών που να φτάνει τους 230° C. Εφαρμόσαμε την πρέσα σε λεπτά χωρίσματα, αργά, από τις ρίζες προς τις άκρες ώσπου να είναι έτοιμο το χώρισμα (5–9 φορές). Στο συγκεκριμένο μοντέλο που έχει βαμμένα και ντεκαπαρισμένα μαλλιά χρησιμοποιήσαμε χαμηλότερη θερμοκρασία (180°–210° C).
STEP 6 ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΜΑΣΚΑ Αφού τα μαλλιά κρύωσαν για 5-10 λεπτά, περάσαμε σε σαμπουάν και μάσκα. Λούσαμε σχολαστικά τα μαλλιά με KERRIN KEEPIN’ SMOOTH SHAMPOO. Εφαρμόσαμε μαζί KEEPIN’ SMOOTH MASK και KEEPIN’ SMOOTH CONDITIONER και αφήσαμε να μείνουν για 5 λεπτά, ενώ στη συνέχεια ξεβγάλαμε πολύ καλά. Μετά τον λουτήρα στεγνώσαμε στο 100% τα μαλλιά.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Το τελικό αποτέλεσμα μας εξέπληξε όλους. Τα afro μαλλιά στην κυριολεξία μεταμορφώθηκαν σε μεταξένια, απαλά και απόλυτα ίσια, ενώ το φριζάρισμα εξουδετερώθηκε.

 

 

KERRIN VEGA: ΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ

Το δεύτερο challenge είχε να κάνει με τεχνικές εργασίες και ταλαιπωρημένα μαλλιά, τα οποία τελικά αναζωογονήθηκαν ενώ το χρώμα βελτιώθηκε χαρακτηριστικά.

STEP 1 ΔΙΑΓΝΩΣΗ Αφού διαγνώσαμε τον τύπο των μαλλιών, εντοπίσαμε τα προβλήματα και έτσι καταλήξαμε στην πορεία δράσης. Το μοντέλο διέθετε πολύ φριζαρισμένα μαλλιά, τα οποία ήταν αρκετά λεπτά και αδύναμα. Έτσι, χρησιμοποιήσαμε την Kerrin Vega Hair Thin & Damaged Straightening Treatment.
STEP 2 ΛΟΥΣΙΜΟ, ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Ξεκινάμε με λούσιμο. Το συγκεκριμένο μοντέλο είχε τεχνικές χρώματος και λούστηκε για 5 λεπτά με σαμπουάν με ουδέτερο ph. Στη συνέχεια στεγνώσαμε τα μαλλιά στο 100%. Πήραμε το Kerrin Vega Hair Thin & Damaged Straightening Treatment και το εφαρμόσαμε σε χωρίσματα, 0,5 εκ. από τη ρίζα, στα μήκη και τις άκρες. Σιγουρευτήκαμε ότι τα μαλλιά είχαν αρκετό προϊόν πάνω τους.
STEP 3 ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ Αμέσως μετά πιάσαμε τα μαλλιά σε κότσο και τα τυλίξαμε με μεμβράνη. Αφήσαμε την Vega να ενεργήσει για 45-60 λεπτά, χρησιμοποιώντας θερμότητα καθ’ όλη την χρονική διάρκεια.
STEP 4 ΞΕΒΓΑΛΜΑ & ΣΤΕΓΝΩΜΑ Επόμενο βήμα ήταν να εφαρμόσουμε λίγο χλιαρό νερό στις ρίζες και να κάνουμε μασάζ στα μαλλιά αφαιρώντας λίγο από το προϊόν. Επαναλάβαμε μέχρι να μείνει ένα πολύ λεπτό στρώμα προϊόντος στα μαλλιά. Στη συνέχεια στεγνώσαμε τα μαλλιά στο 100%.
STEP 5 ΙΣΙΩΜΑ Περνάμε στην διαδικασία ισιώματος, για την οποία χρησιμοποιήσαμε επαγγελματική πρέσα μαλλιών που να φτάνει τους 230° C. Εφαρμόσαμε την πρέσα σε λεπτά χωρίσματα, αργά, από τις ρίζες προς τις άκρες ώσπου να είναι έτοιμο το χώρισμα (5–9 φορές). Στο συγκεκριμένο μοντέλο που έχει βαμμένα και ντεκαπαρισμένα μαλλιά χρησιμοποιήσαμε χαμηλότερη θερμοκρασία (180°–210° C).
STEP 6 ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΜΑΣΚΑ Αφού τα μαλλιά κρύωσαν για 5-10 λεπτά, περάσαμε σε σαμπουάν και μάσκα. Λούσαμε σχολαστικά τα μαλλιά με KERRIN KEEPIN’ SMOOTH SHAMPOO. Εφαρμόσαμε μαζί KEEPIN’ SMOOTH MASK και KEEPIN’ SMOOTH CONDITIONER και αφήσαμε να μείνουν για 5 λεπτά, ενώ στη συνέχεια ξεβγάλαμε πολύ καλά. Μετά τον λουτήρα στεγνώσαμε πολύ καλά.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα μεταξένιο, απαλό, ίσιο look. Εκτός από την εμφάνιση, τα μαλλιά απέκτησαν περισσότερη δύναμη και απαλλάχτηκαν από το φριζάρισμα.

 

Όντας ανήσυχα πνεύματα και μόνιμα περιπλανώμενοι στο δρόμο της έρευνας και της βελτίωσης αποφασίσαμε να συνδυάσουμε δύο κορυφαία προϊόντα τα οποία έχουν κοινή δράση σε αρκετά πεδία. Kerrin Vega & B3 Brazilian bond builder Ενισχύοντας την φυτική,προηγμένης σύνθεσης Formula της kerrin Vega με το b3 Brazilian bond builder έκπληκτοι διαπιστώσαμε τα εξής:

• Διπλή αναδομητική δράση ικανή να αποκαταστήσει τη φθορά και των πιο ταλαιπωρημένων μαλλιών.

• Ενισχύει τους μαλακτικούς παράγοντες της Kerrin Vega με ενυδατικά στοιχεία ικανά να δώσουν σώμα αλλά και πιο λεία υφή στο περιτρίχιο.

• Λειτουργεί θερμοπροστατευτικα για να μπορέσει ο τεχνίτης να δουλέψει στη σωστή θερμοκρασία αλλά και με το σωστό αργό τέμπο ούτως ώστε και να ενεργοποιηθεί σωστά η θεραπεία αλλά και να επέλθει υψηλότατο ποσοστό λείανσης και λάμψης.

• Συμβάλλει στη βελτίωση της υφής του προϊόντος κατά το πέρασμα αποτρέποντας το «γάτζωμα»των μωβ χρωστικών της Vega (απαραίτητα για να αποτρέψουν το κιτρίνισμα από τον συνδυασμό αμινοξέων θερμοκρασίας)στα πιο πορώδη σημεία των μαλλιών.

• Καθιστούν τα μαλλιά δεκτικότερα στη θεραπεία καθώς παρατηρούμε μεγαλύτερη απορροφητικότητα του προϊόντος λόγω των πιο υγιών και πιο δομημένων δισουλφιδικων δεσμών( οι οποίοι με τη σειρά τους θα μετουσιωθούν μόνιμα από την Vega με γνώμονα την απόδοση των μαλλιών στην πιο ίσια και λαμπερή τους μορφή)

• Μαλλιά ικανά να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα τα μη εξειδικευμένα προϊόντα και τη UV ακτινοβολία,προετοιμασμένα να δεχτούν την τεχνική χρώματος του αγαπημένου σας κομμωτή συμβάλλοντας στο μέγιστο της διάρκειας αυτής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: www.angelopouloshair.gr, Τατοϊού 75 & Χαριλάου Τρικούπη, Κηφισιά 14564 Τηλ.: 2106200830 info@angelopouloshair.gr

 

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION