LET’S GLOW FOR NEW YEAR EVE’S PARTY!

Βρισκόμαστε λίγο πριν τις γιορτές και το μυαλό μας όλων είναι στις λαμπερές
εμφανίσεις, που θα κάνουμε στα ρεβεγιόν και όχι μόνο. Το μυστικό, φυσικά,
γι’ αυτές τις εμφανίσεις δεν είναι άλλο από την λάμψη. Και η μόνιμη βαφή
Majirel Glow είναι η πιο κατάλληλη να μας μιλήσει γι’ αυτή.

Διανύουμε την εποχή που τα κομμωτήρια έχουν πάρει φωτιά. Όλες οι γυναίκες γνωρίζουν πως προσεγμένη εμφάνιση χαρακτηρίζεται εκείνη που έχει για κορυφή ένα άψογο χρώμα και hairstyling, γι’αυτό και σπεύδουν με κάθε τρόπο να το αποκτήσουν. Το μυστικό των όμορφων μαλλιών δεν βρίσκεται μόνο στο σωστό κούρεμα ή στο ιδανικό χτένισμα. Το χρώμα αποτελεί την καθοριστική πινελιά που προβάλλει την ολική ομορφιά του τελικού αποτελέσματος. Ένα διάφανο, λαμπερό και μεστό χρώμα είναι αυτό που μπορεί να αναδείξει την κίνηση, την υγεία και την ομορφιά της τρίχας.

Η ΝΈΑ MAJIREL GLOW


Πρόκειται για την 1η Μόνιμη, Διάφανη Βαφή Μαλλιών και κυκλοφορεί σε 18, υπέροχες αποχρώσεις με έντονα, ψυχρά ρεφλέ, που όταν εφαρμοστούν πάνω μστα μαλλιά, προσφέρουν ένα διάφανο, λαμπερό αποτέλεσμα που διακρίνεται για την φυσικότητά του. Είναι, δηλαδή, αυτό που πραγματικά ζητούσαν ανέκαθεν οι γυναίκες: να έχουν ένα αποτέλεσμα που αντανακλά τέλεια το φως και είναι απίστευτα ζωντανό και παλλόμενο.
Όταν, λοιπόν, μιλάμε για την Majirel Glow, έχουμε στο νου μας, μια νέα, επαναστατική οικογένεια ψυχρών αποχρώσεων, που πρόκειται να αλλάξουν εντελώς όσα ξέρουμε για τις βαφές και να λύσουν τα χέρια των κομμωτών, που πλέον έχουν στα χέρια τους ένα δυνατό εργαλείο για να κάνουν μίξεις, να πειραματιστούν, να δοκιμάσουν και στο τέλος να απογειώσουν το χρώμα μαλλιών κάθε γυναίκας.


Οι 4 μαγικές Majirel Glow προτάσεις

  1. ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΠΕΖ ΣΑΝΤΡΕ ΛΑΜΨΗ

    Αριστερά: Μετά τη χρήση Majirel Glow, Δεξιά: Πριν τη χρήση Majirel Glow 

Ένα look που διακρίνεται για την φινέτσα του αλλά και το λαμπερό, ψυχρό χρώμα της μόκα, που θα αποδυναμώσει τη θερμή, φυσική βάση σας και θα αναδείξει τα διάφανα μπεζ, που θα φωτίσουν όλο το πρόσωπό σας. Σε αυτό το look, το μακιγιάζ ή συμβαδίζει στο ίδιο στυλ με διακριτικότητα και λάμψη στη βάση της επιδερμίδας ή κάνει την ανατροπή με ένα φλογερό κραγιόν και μαγεύει.


  1. ΑΝΟΙΧΤΗ ΝΤΟΡΕ ΣΑΝΤΡΕ ΛΑΜΨΗ

    Αριστερά: Μετά τη χρήση Majirel Glow, Δεξιά: Πριν τη χρήση Majirel Glow 

Αποδυναμώνει τα κίτρινα ρεφλέ και δίνει ακόμα περισσότερο φως στα μαλλιά. Ιδανικό για εκείνες που έχουν μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά και ψάχνουν τρόπο να εντείνουν την κίνησή τους. Συνδυάστε το look με μακιγιάζ στα χρώματα του πάγου και λόγω εποχής και λόγω έξτρα δόσης γοητείας.


  1. ΑΝΟΙΧΤΗ ΝΤΟΡΕ ΛΑΜΨΗ

Αριστερά: Μετά τη χρήση Majirel Glow, Δεξιά: Πριν τη χρήση Majirel Glow 

Ψυχρές, μπεζ αντιθέσεις σε ένα look που θυμίζει Παρίσι. Ένα διαχρονικό γαλλικό look, που θα λατρέψετε γιατί θα σας επιτρέψει να είστε ο εαυτός σας και να νιώθετε εκτυφλωτική κάτω από τα φώτα της γιορτής.  Συνδυάστε το με μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις και προσθέστε ένταση με χρώμα στα μήλα των ζυγωματικών.


  1. ΣΚΟΥΡΑ ΙΡΙΔΙΖΟΥΣΑ ΛΑΜΨΗ

    Αριστερά: Μετά τη χρήση Majirel Glow, Δεξιά: Πριν τη χρήση Majirel Glow 

Μυστηριώδες και υπέροχο. Η σκούρα βάση παραμένει σχεδόν σε όλο το μήκος με τις ανταύγειες να παίρνουν θέση στις άκρες, προσφέροντας ιδιαίτερη φωτεινότητα και απαράμιλλο στυλ. Ένα look που θα σας επιτρέψει να κάνετε εντύπωση και να πειραματιστείτε με τη σκούρα παλέτα του μακιγιάζ σας.

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION