L’OREAL PROFESSIONEL: Το Balayage στα Γαλλικά!

Η L’Oreal Professionnel δίνει την ευκαιρία σε κάθε γυναίκα να αποκτήσει λαμπερό, παλλόμενο balayage, όποια κι αν είναι η χρωματική βάση των μαλλιών της. Το λες και σπουδαία νέα!

 

French Balayage
Στη συνείδησή μας ό,τι είναι γαλλικό, είναι και κομψό. Όταν ακούσαμε για το French alayage, ξέραμε ήδη ότι μιλάμε για κάτι που θα είναι άρτιο, μελετημένο στη λεπτομέρεια και εντελώς φυσικό. Εξάλλου, η L’ Oreal Professionnel δεν μας έχει συνηθίσει σε τίποτα λιγότερο.

Το «à la française» που θα αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο
Δεν είναι όλα τα balayage ίδια. Αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, θα θυμηθούμε άπειρες κακοτεχνίες που έχουν γίνει στο όνομά του. Έντονες γραμμές, μεγάλο contrast που έκανε το αποτέλεσμα να φαίνεται ψεύτικο και ξένο στο σύνολο των μαλλιών και άτσαλες αποχρώσεις, είχαν προσφέρει μια λάθος εντύπωση γι’ αυτή την τεχνική, που έδειχνε από την αρχή τις καλές της προσθέσεις αλλά δεν είχε βρει ακόμα τον τρόπο να αναδειχθεί σωστά.


Βέβαια, οι γυναίκες από την αρχή αγάπησαν την ιδέα να έχουν τέλειες, φυσικές ανταύγειες και χρώμα που θα χαρίσει λάμψη και κίνηση στα μαλλιά τους. Γι’ αυτό, πολύ σύντομα, το balayage έγινε πρώτο στις προτιμήσεις τους. Στην αρχή, η τεχνική αφορούσε στις ξανθές αποχρώσεις. Μετά, οι κομμωτές, άρχισαν τους πειραματισμούς στις καστανές και η balayage απογειώθηκε. Φυσικά, δεν ήταν όλοι οι κομμωτές ίδιοι και δεν μπορούσαν όλοι να πετύχουν το ιδανικό αποτέλεσμα. Το τέλειο μπλεντάρισμα με τις απαλές αντιθέσεις, τη φυσική λάμψη και το άψογο φινίρισμα ήταν πάντα για λίγους ή έστω για εκείνους που γνώρισαν και αφέθηκαν στο French Balayage της L’ Oreal Professionnel: Μια υπηρεσία δύο βημάτων που υπόσχεται και μπορεί να προσφέρει το επιθυμητό look σε οποιαδήποτε χρωματική βάση –ακόμα και σε πολύ σκούρα καστανά μαλλιά.

 

ΤΑ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Η επιτυχία ενός balayage οφείλεται στην εξουδετέρωση, τη λάμψη και την άψογη εφαρμογή. Στο French Balayage της L’Oreal Professionnel, η διαδικασία περιλαμβάνει δύο έξυπνα βήματα. Στο πρώτο, η Blond Studio προσφέρει το ξάνοιγμα που απαιτείται για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και στο δεύτερο, η Dia Light εξουδετερώνει το χρώμα της βάσης και απογειώνει την λάμψη. Αποτέλεσμα της συνέργειας των δύο αυτών προϊόντων είναι το τέλειο γαλλικό balayage, το τέλειο φυσικό χρώμα για κάθε γυναίκα!

 

ΒΗΜΑ 1: BALAYAGE ΜΕ ΤΗΝ BLOND STUDIO
Οι expert του balayage και πολύτιμοι συνεργάτες της L’Oreal Professionnel, δημιούργησαν πέντε νέες τεχνικές, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε γυναίκα, ακόμα και στις καστανές, προσφέροντας κάθε φορά ένα μοναδικό αποτέλεσμα που παίζει με το φως και διαφοροποιείται μοναδικά. Οι πέντε τεχνικές:
• free-weave,
• gradual lightening,
• shadow blend,
• backcomb slicing,
• seamless
προσφέρουν τέλειο, αψεγάδιαστο ντεγκραντέ φινίρισμα από τις ρίζες ως τις άκρες και η εφαρμογή τους ξεκινάει με ξάνοιγμα και την τεχνική painting με το χέρι. Έτσι, τα μαλλιά αποκτούν φωτεινές ζώνες, γίνονται πολυδιάστατα και έχουν τις αντιθέσεις που χρειάζονται για να παραμείνουν φυσικά και όμορφα.

ΒΗΜΑ 2: GLOSS ΜΕ ΤΗΝ DIA LIGHT

Όλοι ξέρουν πως το επιτυχημένο balayage έχει εξουδετερωμένους τους θερμούς τόνους. Η Dia Light προσφέρει το ιδανικό gloss, που αντιμετωπίζει ακόμα και τις πιο σκούρες βάσεις. Έτσι, βοηθάει σημαντικά στην τελειοποίηση του αποτελέσματος και αποτελεί μονόδρομο για όλους εκείνους που δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο.
Η Dia Light διαθέτει προηγμένη τεχνολογία όξινης τζελ-κρέμας για εξουδετέρωση και gloss γαλλικού στιλ σε ξανοιγμένα μαλλιά κάθε τύπου. Με σύνθεση χαμηλού pH, εξισορροπεί τα μαλλιά μετά από οποιαδήποτε διαδικασία ξανοίγματος προσφέροντας στην τρίχα εξαιρετικά λαμπερό φινίρισμα και 30% βαθύτερη περιποίηση*. Με λίγα λόγια, θα μπορούσαμε να πούμε ότι για τις γυναίκες, το French Balayage είναι η επιτομή του χρώματος και για τους κομμωτές, είναι η αντανάκλαση της εμπειρογνωμοσύνης τους.
*Σύμφωνα με οργανοληπτικές δοκιμές.

 

ΝΕΟ BLOND STUDIO 8 BONDER INSIDE

Για Ξάνθισμα & Ενίσχυση των Δεσμών της Τρίχας σε 1 βήμα

Στην ήδη επιτυχημένη και αγαπημένη όλων των έμπειρων κομμωτών σειρά Blond Studio, ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα προϊόν. Πρόκειται για το Blond Studio 8 Bonder Inside, μια ξανοικτική σκόνη πολλαπλών χρήσεων, τέλεια για όλες τις τεχνικές balayage και ιδανική για κάθε τύπο μαλλιών. Με το Blond Studio 8 Bonder Inside, οι επαγγελματίες έχουν στη διάθεσή τους ένα προϊόν 2 σε 1, έτοιμο προς χρήση, που ξανοίγει τα μαλλιά μέχρι και κατά 8 επίπεδα. Η σύνθεση εμπεριέχει ένα σύμπλοκο με την υψηλότερη* περιεκτικότητα σε κιτρικό οξύ και γλυκίνη, το οποίο προστατεύει τους δεσμούς της τρίχας και κρατά τα μαλλιά δυνατά κατά το ξάνοιγμα. Αυτή η σύνθεση 2 σε 1 είναι έτοιμη προς χρήση, χωρίς να χρειάζεται προσθήκη παράγοντα ενίσχυσης των δεσμών της τρίχας, για πιο γρήγορη υπηρεσία balayage μέχρι και κατά 15 λεπτά Αποτελεί ιδανική επιλογή για όλους τους επαγγελματίες και για οποιαδήποτε υπηρεσία ξανοίγματος. Οι κομμωτές και οι πελάτισσες που το δοκίμασαν δεν το αλλάζουν!
*Σύμφωνα με οργανοληπτικές δοκιμές

 

ΒΡΕΣ ΣΤΗΝ ACCESS ΤΙΣ 5 SUPER ΤΕΧΝΙΚΕΣ!
Οι κομμωτές μπορούν να μάθουν τις διαφορετικές τεχνικές της L’Oréal Professionnel και να γίνουν ειδικοί στο French Balayage παρακολουθώντας τα σχετικά βίντεο στην πλατφόρμα Access Pro.

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION