L’OREAL PROFESSIONNEL: Βalayage «à la française»!

Δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις: το FRENCH BALAYAGE είναι η πιο συναρπαστική εκδοχή του balayage, με τις γυναίκες να λατρεύουν το απολύτως φυσικό του αποτέλεσμα, κάνοντάς το περιζήτητο trend στα κομμωτήρια όλου του πλανήτη. Και το ιδανικό “οπλοστάσιο” για το τέλεια εκτελεσμένο French Balayage, χωρίς σπάσιμο της τρίχας και με αξιόπιστο χρώμα που διαρκεί, το παρέχει η καινοτομική σειρά προϊόντων METAL DETOX.

 

To French Balayage είναι η υπηρεσία balayage της L’Oréal Professionnel Paris, και τo συνδημιούργησαν καταξιωμένοι επαγγελματίες, όπως η Γαλλίδα κομμώτρια Charlotte Catherin. Είναι μια τεχνική 2 βημάτων, κατάλληλη για όλες τις βάσεις μαλλιών, ακόμα και τις πιο σκούρες,
συνδυάζοντας το τέλεια εκτελεσμένο ξάνοιγμα με ένα θρεπτικό gloss για εξουδετέρωση των ζεστών τόνων και προσθήκη λάμψης.

Τα αποτελέσματα που μπορείς να πετύχεις με αυτό, πολλά: απαλό και φωτεινό look, εκλεπτυσμένο και πιο σέξι, χωρίς ευδιάκριτες γραμμές, ή ακόμα και ένα πιο edgy και τολμηρό.

 


Επαγγελματική τεχνική 2 βημάτων, για όλους τους τύπους
balayage.

Αναλυτικά, η  τεχνική 2 βημάτων, που πρέπει να εφαρμόζεται αποκλειστικά από επαγγελματίες κομμωτές.

BHMA 1

(Τέλειο ξάνοιγμα με την Blond Studio)

Μια ολοκληρωμένη συλλογή εργαλείων για εκτέλεση όλων των τεχνικών ξανοίγματος σε οποιαδήποτε βάση, και επίτευξη όποιου τύπου balayage επιθυμεί η πελάτισσα.

BHMA 2

(Θρεπτικό gloss για εξουδετέρωση των ζεστών τόνων με την Dia Light)

Το Θρεπτικό Gloss Dia Light εγγυάται εξουδετέρωση των ζεστών τόνων και εκθαμβωτική λάμψη, χάρη στη σύνθεσή του με όξινο pH, χωρίς αμμωνία και την τζελ-κρεμώδη του. Δεν ευαισθητοποιεί τα μαλλιά – αντιθέτως, προσφέρει 30% περισσότερη θρέψη και σφραγίζει το περιτρίχιο μετά το ξάνοιγμα. Με μια μοναδική, εκτεταμένη παλέτα εξουδετέρωσης, καλύπτει από τις πιο σκούρες μέχρι και τις πιο ανοιχτές βάσεις.


Απαλό & Φωτεινό


Blond Studio 7 Clay Powder και Dia Light 8.21, για διακριτική μεταμόρφωση.

Σέξι, χωρίς γραμμές


Blond Studio 8 Bonder Inside και αποχρώσεις Dia Light 9.13 και 10.23, για ορατή μεταμόρφωση.

Τολμηρό & ποτέ ζεστό


Επιτυγχάνεται με το Blond Studio 9 και τις αποχρώσεις Dia Light 9.13 + 9.21 και 10.13 + 10.21, για ριζική μεταμόρφωση.

 

Η νέα επαγγελματική συλλογή ξανοικτικών προϊόντων, για τέλεια εκτελεσμένο French Balayage

NEW BLOND

Η αποκλειστική επαγγελματική σειρά της L’Oréal Professionnel Paris για το ξάνοιγμα ανανεώθηκε, με 100% ανακυκλωμένο βαζάκι, με πιο ευανάγνωστο μπροστινό μέρος και με αυτοκόλλητα στα καπάκια που κάνει πιο εύκολη την ανάγνωση των βασικών πληροφοριών από όλες τις γωνίες. Επίσης, κάθε πούδρα έχει άλλη απόχρωση, από το πιο ανοιχτό στο πιο σκούρο, ώστε ο κομμωτής να μπορεί να ξεχωρίζει εύκολα τα προϊόντα.

 

BLOND STUDIO 7 CLAY

Περιέχοντας 19% άργιλο και καθόλου αμμωνία, είναι ιδανικό για balayage χωρίς αλουμινόχαρτα και θερμότητα. Λόγω της ελαστικής του υφής, απλώνεται εύκολα, και διαθέτει νέο ντελικάτο άρωμα για πιο ευχάριστη εμπειρία εφαρμογής. Εξασφαλίζει ξάνοιγμα μέχρι και κατά 7 επίπεδα, και είναι ιδανικό για τέλειο μπλεντάρισμα του balayage χωρίς ευδιάκριτες γραμμές. Είναι η τέλεια ξανοικτική πούδρα για αρχάριους στο balayage (κομμωτές και καταναλώτριες), για διακριτική μεταμόρφωση των μαλλιών.

BLOND STUDIO 8 BONDER

Προσφέρει ξάνοιγμα μέχρι και κατά 8 επίπεδα, και έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε σύμπλοκο Κιτρικού Οξέος και Γλυκίνης για προστασία των δεσμών της τρίχας και μαλλιά που παραμένουν δυνατά. Επιταχύνει την υπηρεσία κατά 15 λεπτά. Αυτή η ξανοικτική πούδρα πολλαπλών τεχνικών είναι ιδανική τόσο για φυσικά όσο και για βαμμένα μαλλιά, ενώ η χαμηλής πτητικότητας υφή της εξασφαλίζει καλή προσκόλληση στην τρίχα. Είναι ο τέλειος σύμμαχος για balayage σε μεσαίες και σκούρες βάσεις, για μέτρια μεταμόρφωση των μαλλιών.

 

BLOND
Πρέπει να χρησιμοποιείται με τα αντίστοιχα οξειδωτικά. Εμπλουτισμένο με τεχνολογία με βάση τα έλαια, βελτιώνει τις καλλυντικές ιδιότητες των μαλλιών. Προσφέρει ξάνοιγμα μέχρι και κατά 9 επίπεδα, με γρήγορη εκκίνηση. Είναι ιδανικό για balayage σε πολύ σκούρες βάσεις, καθώς και για ριζική μεταμόρφωση των μαλλιών.

 

Από την ίδρυσή της, το 1909, από τον χημικό Eugène Schueller, εφευρέτη της βαφής, η LOréal Professionnel Paris έχει δεσμευτεί να στέκεται δυναμικά και εμπράκτως στο πλευρό των επαγγελματιών και να προάγει την εκπαίδευση των κομμωτών. Κάνοντας ένα βήμα παραπέρα, η εταιρεία έχει θέσει στην υπηρεσία των κομμωτών απ’ όλον τον κόσμο ένα πλούσιο και εξατομικευμένο εκπαιδευτικό περιεχόμενο, μέσω της παγκόσμιας πλατφόρμας ηλεκτρονικής μάθησης, Access.

 

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION