L’Oréal Water Saver: Η “beauty-tech” καινοτομία που θα σώσει τον πλανήτη!

Το L’Oréal Water Saver, ένα βιώσιμο σύστημα περιποίησης μαλλιών για το κομμωτήριο και τη ρουτίνα ομορφιάς στο σπίτι, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την ελβετική εταιρεία περιβαλλοντικής καινοτομίας Gjosa. Το σύστημα αντιπροσωπεύει ένα νέο τρόπο λουσίματος και φροντίδας των μαλλιών: έναν τρόπο που εξοικονομεί νερό ενώ παράλληλα βελτιώνει την αίσθηση πολυτέλειας και αποτελεσματικότητας μέσω προηγμένης τεχνολογίας.

 

 

Για πολλές γενιές, η επίσκεψη στον λουτήρα του κομμωτηρίου για το λούσιμο των μαλλιών ήταν ένα αγαπημένο τελετουργικό ομορφιάς – και με το L’Oréal Water Saver, θα είναι πλέον καλύτερο και για τον πλανήτη. Το L’Oréal Water Saver μειώνει τη χρήση νερού έως και 80%. Το σύστημά του μεταμορφώνει την παραδοσιακή εμπειρία λουσίματος των μαλλιών συνδυάζοντας τεχνολογία υψηλής βελτιστοποίησης νερού με ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα περιποίησης μαλλιών από τη L’Oréal Professionnel και την Kérastase, που ρέουν μαζί με τη ροή του νερού.

«Στη L’Oréal πιστεύουμε ότι είναι ευθύνη μας να αναλάβουμε το ρόλο μας για τη διατήρηση των φυσικών πόρων της γης. Κάθε σταγόνα νερού είναι πολύτιμη και η νέα τεχνολογία μας κάνει κάθε σταγόνα νερού να μετράει», δήλωσε ο Nicolas Hieronimus, Deputy CEO, του Ομίλου LOréal. «Το L’Oréal Water Saver αντιπροσωπεύει την επόμενη φάση της φιλοδοξίας μας για την τεχνολογία ομορφιάς – αυτή που προσφέρει μια εξαιρετική εξατομικευμένη εμπειρία ομορφιάς, ενώ ενσωματώνει τη δέσμευσή μας για βιωσιμότητα σε κάθε πτυχή της δραστηριοποίησής μας.»

Το L’Oréal Water Saver δημιουργήθηκε μέσω μιας συνεργασίας μεταξύ του L’Oréal Technology Incubator και της Ελβετικής εταιρείας περιβαλλοντικής καινοτομίας Gjosa. Το αποτέλεσμα είναι ένα πρώτο στο είδος του προϊόν, που ενσωματώνει την πολυετή κληρονομιά της L’Oréal στην τεχνογνωσία της δημιουργίας, με την τεχνολογία βελτιστοποίησης χρήσης νερού της Gjosa, η οποία εφαρμόζει την αρχή της κλασματοποίησης που χρησιμοποιείται σε κινητήρες πυραύλων για τις ροές νερού. Τα σταγονίδια νερού συγκρούονται σύμφωνα με μια καθορισμένη κατεύθυνση και ομοιόμορφη κατανομή. Αυτό μειώνει το μέγεθός τους και αυξάνει την ταχύτητά τους, διασφαλίζοντας ότι κάθε σταγόνα νερού χρησιμοποιείται στη διαδικασία λουσίματος των μαλλιών, κάνοντας τα σαμπουάν, τα μαλακτικά και άλλες θεραπείες ευκολότερο να ξεπλυθούν.

 

Τα πρωτοποριακά προϊοντικά χαρακτηριστικά της συσκευής L’Oréal Water Saver περιλαμβάνουν:

  • Υψηλή ταχύτητα νερού και 80% μείωση νερού σε σύγκριση με το τυπικό λούσιμο μαλλιών: η πλατφόρμα L’Oréal Water Saver χρησιμοποιεί δύο λίτρα ανά λεπτό, σε σύγκριση με τα οικιακά στάνταρ των οκτώ λίτρων και χωρίς ανιχνεύσιμη διαφορά στην πίεση.

 

  • Πατενταρισμένο Cloud Cleansing – μια ολοκαίνουργια εμπειρία περιποίησης μαλλιών: με την έγχυση ειδικά σχεδιασμένων, πολύ μικρών συστάσεων περιποίησης μαλλιών απευθείας στη ροή του νερού, το L’Oréal Water Saver δημιουργεί σταγονίδια 10 φορές μικρότερα, για καλύτερη απορρόφηση και ταχύτερο ξέβγαλμα.

 

  • Πίνακας δεδομένων και αναφορά αντικτύπου: Τα δεδομένα εξοικονόμησης νερού και κόστους παρακολουθούνται σε ένα συνοδευτικό ταμπλό που παρέχει στους ιδιοκτήτες του κομμωτηρίου ένα ιστορικό θεραπειών εκτός από την παρακολούθηση της μείωσης του νερού, της ενέργειας και του κόστους.

 

«Το έργο μας στο L’Oréal Technology Incubator την τελευταία δεκαετία έχει επικεντρωθεί στο να συγχωνεύσει την ομορφιά με την τεχνολογία. Στόχος μας είναι να προκαλέσουμε τον εαυτό μας να επανεφεύρουμε τις εμπειρίες ομορφιάς που γνωρίζουμε για να δημιουργήσουμε καλύτερες, πιο αποτελεσματικές και πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες για τους καταναλωτές μας. Το L’Oréal Water Saver υποστηρίζεται από προηγμένη τεχνολογία – αλλά αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι ότι βελτιώνει την υπάρχουσα εμπειρία περιποίησης μαλλιών των καταναλωτών μας και τους ενθουσιάζει», δήλωσε ο Guive Balooch, επικεφαλής του L’Oréal Technology Incubator.

 

«Το L’Oréal Water Saver είναι το αποτέλεσμα μιας υποδειγματικής αποκλειστικής συνεργασίας, η οποία ενώνει μια πολυετή κληρονομιά καινοτομίας στον τομέα της περιποίησης μαλλιών με τεχνολογία αιχμής. Αντιπροσωπεύει έναν νέο τύπο βιώσιμης εμπειρίας για τους καταναλωτές, και ανυπομονούμε να δούμε να εφαρμόζεται σε όλο τον κόσμο », δήλωσε ο Amin Abdulla, συνιδρυτής της Gjosa.

 

Η εμπειρία περιποίησης μαλλιών L’Oréal Water Saver είναι διαθέσιμη τώρα σε επιλεγμένα κομμωτήρια L’Oréal στη Νέα Υόρκη και το Παρίσι. Η παγκόσμια διάθεση θα ακολουθήσει από το 2021 έως το 2022. Τα επόμενα χρόνια, το L’Oréal Water Saver αναμένεται να βρίσκεται σε χιλιάδες κομμωτήρια, οπότε θα έχει τη δυνατότητα για αξιοσημείωτη εξοικονόμηση νερού – έως και ένα δισεκατομμύριο γαλόνια νερού ανά έτος. Μια εύκολη στη χρήση συσκευή ντους για το σπίτι θα παρουσιαστεί αργότερα.

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION