DAVINES MASK VIBRACHROM

Τι είναι η τέχνη αν δεν είναι μια κατάσταση ύπαρξης;

Η Davines δίνει την απάντηση στο ερώτημα, καθώς δημιουργία σημαίνει ύπαρξη. Η τέχνη είναι
μια κατάσταση στην οποία ο κάθε καλλιτέχνης εκφράζει τον εσωτερικό του κόσμο, με κύριο
εργαλείο αυτής της έκφρασης να είναι το χρώμα. Το χρώμα είναι η κινητήριος δύναμη της χαράς
και της αποτύπωσης των συναισθημάτων και η Davines μετατρέπει αυτή τη σκέψη σε πράξη με
την Mask Vibrachrom.

Μετά από 20 χρόνια επιτυχίας στον κόσμο του χρώματος, η Davines κάνει ακόμη ένα βήμα παρουσιάζοντας το τελευταίας γενιάς μόνιμο σύστημα βαφής μαλλιών. Η αποκλειστική τεχνολογία που κρύβεται μέσα ονομάζεται Vibrachrom, δημιουργήθηκε στα ερευνητικά εργαστήρια Davines και συνδυάζει τις καλύτερες ιδιότητες της φύσης με ιδέες από δυο ακόμη κόσμους:

Από τη φύση χρησιμοποιήθηκε εκχύλισμα πρωτεΐνης από κινόα, το οποίο αυξάνει την απορρόφηση χρώματος και εμποδίζει το ξεθώριασμα με την πάροδο του χρόνου, κλειδώνοντας το χρώμα στις ίνες των μαλλιών.
Από τον κόσμο των καλλυντικών έρχεται ένας βελτιωτικός παράγοντας φυσικής προέλευσης, πλούσιος σε Ωμέγα 9 που εγγυάται λαμπερά και ζωηρά χρώματα.
Από τον κόσμο των υφασμάτων έρχεται ένας φωσφολιπιδικός φορέας που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν σε καλλυντικά και που επιτρέπει πιο ομοιόμορφη διείσδυση χρωστικών στα μαλλιά, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο χρώμα από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.


Σεβασμός στη Δημιουργικότητα
Η Mask Vibrachrom είναι ξεχωριστή εσωτερικά, αλλά και εξωτερικά, καθώς η εμβληματική συλλογή γιορτάζει την ομορφιά γύρω μας. Η συσκευασία προβάλλει το νέο εμπνευσμένο χαρακτήρα της σειράς, ο οποίος φέρει την υπογραφή του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Davines, Angelo Seminara. Ασπρόμαυρες φωτογραφίες επιλέχθηκαν με σκοπό να τιμηθεί η καλλιτεχνική αίσθηση από την οποία προέρχεται το χρώμα. Το φως είναι αυτό που κυριαρχεί στη μαύρη και στην άσπρη κλίμακα,
που καθορίζει τα χρώματα και επιτρέπει τα σχήματα να προβληθούν. Οι φωτογραφίες έχουν σταλεί από ολες τις γωνίες της γης και όλες τους είναι ξεχωριστές.

Έντονη λάμψη, ισχυρή βελτίωση και χρώμα μεγάλης διάρκειας
Επιπλέον, η Mask Vibrachrom απλοποιεί και διευκολύνει το έργο του colorist σημαντικά, έχοντας μόνο μία αναλογία μίξης και έναν μόνο χρόνο επεξεργασίας. Το σύστημα είναι εύκολο στη χρήση και εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή τόσο για τον colorist όσο και για τον πελάτη.

Η Χρωματική Παλέτα
Τα χρώματα κλέβουν την παράσταση, δείχνοντας μας πώς να είναι κομψά με εμφανή απλότητα, δημιουργώντας νέες αποχρώσεις που είναι απλές αλλά μαγνητίζουν το βλέμμα. Οι αποχρώσεις απαντούν σε όλες τις ανάγκες και επιθυμίες των colorists, αφού υπάρχει μεγάλη ποικιλία βασισμένη σε τάσεις και νέες αποχρώσεις. Με την ανάμειξη φυσικών βάσεων με ρεφλέ αποχρώσεις Mask Vibrachrom, οι στυλίστες μπορούν να προσαρμόσουν το χρώμα, προσφέροντας τέλειο ξάνοιγμα και πλήρη κάλυψη γκρίζων μαλλιών, ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Χατζηδημητρίου Α. & Ν. Ι.Κ.Ε.
Τ. 23940 20565 & 23940 20256
Email: info@hagidimitriou.gr
www.hagidimitriou.gr, Facebook: Davines Greece

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION