METAL DETOX by L’Oréal Professionnel

Η επαναστατική καινοτοµία που εγγυάται βαφή, balayage και ντεκαπάζ χωρίς σπάσιµο. Η πρωτοποριακή τεχνολογία του προσφέρει 100% αξιόπιστο χρωµατικό αποτέλεσµα χωρίς να επηρεάζεται το ξάνοιγµα, µε βελτιστοποιηµένη εναπόθεση των χρωστικών.

 

Οι κομμωτές παρατηρούν σπάσιμο της τρίχας και ανομοιομορφία στο χρώμα, ακόμα και σε πελάτισσες με εξαιρετικά υγιή μαλλιά.

Μετά από 7 χρόνια ερευνών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, η L’Oréal Professionnel ανακαλύπτει ότι το σπάσιμο και το μη αξιόπιστο χρωματικό αποτέλεσμα οφείλονται στο μέταλλο που διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας και όχι στο μέταλλο που βρίσκεται στην επιφάνειά της. Κατά τη βαφή, το balayage & το ντεκαπάζ, το μέταλλο στο εσωτερικό της τρίχας αλληλεπιδρά με το οξειδωτικό οδηγώντας σε σπάσιμο και λιγότερο αξιόπιστο χρώμα.

Η L’Oréal Professionnel Paris ανέπτυξε ένα πρωτόκολλο με ένα μόριο που, χάρη στο μικρό μέγεθός του, είναι σε θέση να στοχεύει το μέταλλο στο εσωτερικό της τρίχας: τη Γλυκοαμίνη. Το νέο αυτό μόριο αποτέλεσε και τον πυρήνα της σειράς Metal Detox.

Το πρωτόκολλο αυτό μελετήθηκε ενδελεχώς από επιστήμονες και 3 διεθνείς κομμωτές, στο πλαίσιο 102 οργανοληπτικών δοκιμών και πάνω από 1000 in vivo δοκιμών. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, με τις δοκιμές να δείχνουν 87% μικρότερο κίνδυνο σπασίματος και 100% αξιόπιστο χρωματικό αποτέλεσμα, χωρίς κανέναν αντίκτυπο στο ξάνοιγμα και με βελτιστοποιημένη εναπόθεση των χρωστικών.

 

Μέταλλο στα Μαλλιά: Αίτια και Επιπτώσεις

Τα επίπεδα μετάλλου στα μαλλιά ποικίλλουν, ανάλογα με την ποιότητα του νερού και το πορώδες των μαλλιών. Το γεγονός είναι ότι το νερό που χρησιμοποιούμε στο ντους ή στον λουτήρα, ακόμα κι αν είναι εξαιρετικά καθαρό, μπορεί να περιέχει μεγάλες ποσότητες μετάλλου, κι αυτό γιατί το νερό διαβρώνει τις μεταλλικές σωληνώσεις. Με κάθε λούσιμο, αυτά τα σωματίδια μετάλλου συσσωρεύονται σταδιακά στο εσωτερικό της τρίχας.

Όσο πιο πορώδης είναι η τρίχα, τόσο μεγαλύτερη είναι αυτή η συσσώρευση, καθώς η τρίχα συμπεριφέρεται σαν σφουγγάρι. Η υπέρμετρη αυτή συσσώρευση μετάλλου δεν είναι επικίνδυνη για την υγεία μας. Ωστόσο, κατά τη διαδικασία της βαφής, του balayage και του ντεκαπάζ, λόγω της επαφής του με το οξειδωτικό, το μέταλλο -και πιο συγκεκριμένα ο χαλκός μπορεί να οδηγήσει σε σπάσιμο και μη αξιόπιστο χρωματικό αποτέλεσμα.

 

Γλυκοαμίνη: Το μόριο στην καρδιά του Metal Detox.

Η L’Oréal εντόπισε το μόριο που έχει την ικανότητα να στοχεύει το μέταλλο. Το μόριο αυτό είναι η Γλυκοαμίνη, ένας χηλικός παράγοντας με αρκετά μικρό μέγεθος ώστε να διεισδύει στην τρίχα. Αφού διεισδύσει στην τρίχα, παρουσιάζει υψηλή συνάφεια προς το μέταλλο –ακόμα κι όταν είναι ανομοιόμορφα κατανεμημένο στην τρίχα. Με άλλα λόγια, η Γλυκοαμίνη εξουδετερώνει το μέταλλο όπου κι αν βρίσκεται αυτό: μια πραγματική καινοτομία, για επαγγελματικής ποιότητας βαφή, balayage και ντεκαπάζ. Για βέλτιστη απόδοση και αποτελεσματικότητα, η συγκέντρωση Γλυκοαμίνης στο Metal Detox Pretreatment μεγιστοποιήθηκε στο 10%.

 

Πρωτόκολλο Metal Detox

Το Metal Detox είναι ένα νέο επαγγελματικό πρωτόκολλο που εξουδετερώνει το μέταλλο και αποτοξινώνει τα μαλλιά. Αυτό το πρωτόκολλο 3 βημάτων πραγματοποιείται στο κομμωτήριο, με στόχο τη διασφάλιση της υπηρεσίας της βαφής, του balayage και του ντεκαπάζ.
Βήμα 1: Θεραπεία προετοιμασίας που εξουδετερώνει το μέταλλο πριν από την υπηρεσία της βαφής, του balayage και του ντεκαπάζ.
Βήμα 2: Κρέμα καθαρισμού κατά των μετάλλων, που αποτοξινώνει τα μαλλιά μετά από την υπηρεσία.
Βήμα 3: Προστατευτική περιποίηση που προλαμβάνει την εκ νέου εναπόθεση σωματιδίων στα μαλλιά. Τα αποτελέσματα του πρωτοκόλλου είναι εντυπωσιακά, με 87% μικρότερο κίνδυνο σπασίματος και 100% αξιόπιστο χρωματικό αποτέλεσμα, χωρίς κανέναν αντίκτυπο στο ξάνοιγμα και με βελτιστοποιημένη εναπόθεση των χρωστικών. Έχουμε ήδη δοκιμάσει το πρωτόκολλο σε πάνω από 1000 πελάτισσες και αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι, επειδή η σύνθεση διεισδύει στην τρίχα, παρατείνεται η διάρκεια του χρώματος και τα μαλλιά αποκτούν εκθαμβωτική λάμψη.

Συντήρηση στο σπίτι

Ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πελάτισσα είναι και η συντήρηση στο σπίτι. Η χρήση της κρέμας καθαρισμού κατά των μετάλλων και της προστατευτικής μάσκας κατά της εναπόθεσης σωματιδίων εξασφαλίζει συνέχιση της αποτοξίνωσης και της προστασίας των μαλλιών, διατηρώντας τη ζωντάνια του χρώματος. Μετά από μια επαγγελματική υπηρεσία, η τρίχα είναι πιο πορώδης και απορροφά περισσότερα μέταλλα. Επομένως, είναι σημαντικό να συνεχιστεί η απομάκρυνση του μετάλλου από τα μαλλιά και η προστασία τους από την εκ νέου εναπόθεση σωματιδίων.

Το πρόγραμμα συντήρησης Metal Detox στο σπίτι δεν μοιάζει με κανένα άλλο στην αγορά: Η κρέμα καθαρισμού κατά των μετάλλων ανοίγει νέους δρόμους σε ό,τι αφορά την αποτελεσματικότητα και την εμπειρία εφαρμογής. Η συμπυκνωμένη της υφή δημιουργεί πλούσιο αφρό, που απλώνεται και ξεβγάζεται εύκολα. Η σύνθεσή της δεν περιέχει θειικά άλατα και είναι απαλή με τα βαμμένα, ξανοιγμένα ή με ανταύγειες μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει αποτελεσματικά τα κατάλοιπα μετάλλου. Η προστατευτική μάσκα κατά της εναπόθεσης σωματιδίων είναι μια ανάλαφρη κρέμα που θρέφει σε βάθος την τρίχα. Μειώνει το πορώδες των μαλλιών μετά από επαγγελματικές υπηρεσίες, προστατεύοντάς τα έτσι ενάντια στην εκ νέου εναπόθεση σωματιδίων.

Το άρωμα της κρέμας και της μάσκας προσφέρει την απόλυτη επαγγελματική εμπειρία. Χαρακτηρίζεται από τις αξέχαστες νότες εσπεριδοειδών στην κορυφή, που συνδυάζονται με μια μοναδική ξυλώδη βάση μόσχων. Δημιουργήθηκε από τη Frederique Terranova, μια αρωματοποιό που ειδικεύεται τόσο στα επαγγελματικά αρώματα όσο και στην υψηλή αρωματοποιία.

INFO

www.lorealprofessionnel.gr
@LorealPro #LorealProGR
www.facebook.com/lorealprofessionnel.el

 

 

 

 

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION