Nail Trends: SHADES OF SUMMER

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και μαζί του έχουν κάνει την εμφάνιση τους και οι πιο δροσερές αποχρώσεις. Γαλάζιου του ουρανού, κίτρινο που παραπέμπει σε καλοκαιρινές δύσεις, ναυτικά μπλε και γεωμετρικά μανικιούρ, είναι τα στυλ που θα σας κάνουν να καλωσορίσετε την καλοκαιρινή διάθεση στα χέρια σας.

 

ANCHOR DOWN

Η καινούργια κολεξιόν της essie, εμπνέεται από την θάλασσα! Το όμορφο ναυτικό μπλε, anchor down, έχει μια αίσθηση ανανεωμένου κλασικού χρώματος και είναι ιδανικό για όλες τις επιδερμίδες. Σκούρο και εντυπωσιακό, θα ταιριάξει τέλεια με τις καλοκαιρινές εξορμήσεις.

 

AT THE HELM

Το πανέμορφο χρώμα της essie at the helm, είναι μια διαφορετική απόχρωση του κόκκινου. Πιο ανοιχτό, πιο ζωηρό και άκρως καλοκαιρινό, είναι ταυτόσημο με τις τελευταίες τάσεις της μονοχρωμίας. Επιλέξτε το και συνδυάστε το με almond shape στυλ!

 

BON BOY-AGE

Επιβιβαστείτε, γιατί το bon boy-age σας ταξιδεύει στην θάλασσα! Η απόχρωση που αντλεί έμπνευση από τα ανοιξιάτικα παστέλ, είναι όμορφη, ανοιχτόχρωμη και καθαρή. Μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με nail art τεχνικές, ενώ φοριέται και μόνο του, προκαλώντας αντίθεση με το καλοκαιρινό μαύρισμα.

 

GEOMETRIC BLUE

Το σκούρο μπλε συνδυάζεται με το λευκό σε έναν γεωμετρικό σχεδιασμό. Το μπλε υπερισχύει, ενώ το λευκό που έχει δομηθεί σε μορφή τριγώνου στο εσωτερικό του, προκαλεί αντίθεση. Στο εσωτερικό του τριγώνου υπάρχει το φυσικό nude του νυχιού.

 

CALLIGRAPHY BLUE

Το όμορφο γαλάζιο είναι το ιδανικό χρώμα για το καλοκαίρι. Το χρώμα υπερισχύει, ενώ το λευκό κλέβει την παράσταση. Πάνω σε αυτό έχουν τοποθετηθεί stencils, τα οποία απεικονίζουν δυο καλλιγραφικά τριαντάφυλλα.

 

MATTE PINK

Το ροζ είναι από τις παιχνιδιάρικες αποχρώσεις της εποχής. Φέτος, μην το φορέσετε όμως σκέτο, αντιθέτως συνδυάστε με το ματ υφή. Το λουκ είναι ιδανικό για τα μακριά νύχια, ενώ η ματ υφή θα ταιριάξει με αρκετές ανοιχτές αποχρώσεις.

 

PINK PRINT

Ένα εντυπωσιακό λουκ από τις πρόσφατες πασαρέλες. Στην βάση των νυχιών έχει τοποθετηθεί base coat και αυτά παραμένουν γυμνά. Πάνω τους έχουν ζωγραφιστεί prints από ένα σκούρο φούξια. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα funky και ξεχωριστό.

 

SUNSET

Το ombre αποτελεί αγαπημένη τάση και φοριέται όλες τις εποχές. Τώρα το καλοκαίρι επιλέξτε να αναδείξετε την διάθεση σας επιλέγοντας κλασικούς, χρωματικούς συνδυασμούς της εποχής. Κίτρινο και τολμηρό πορτοκαλί χαρίζουν ένα τροπικό ηλιοβασίλεμα.

 

YELLOW STRIPES

Οι ανατρεπτικές τεχνικές δεν πάνε πουθενά. Συνδυάστε τις με μια ανοιχτόχρωμη απόχρωση για να αποκτήσετε μια μοντέρνα αντίθεση. Στο λουκ η βάση είναι σε σκούρο πράσινο, ενώ πάνω του έχουν ζωγραφιστεί κίτρινες, καμπυλωτές γραμμές.

 

YELLOW RAINBOW

Ανοιχτό, φωτεινό και απόλυτα καλοκαιρινό. Πρόκειται για ένα κίτρινο παστέλ, το οποίο υπερισχύει σε όλα τα δάχτυλα. Στην βάση των νυχιών έχουν τοποθετηθεί μίνι stencils, τα οποία απεικονίζουν ένα ουράνιο τόξο. Ένα ξεχωριστό μανικιούρ για εκείνες που αγαπούν το χρώμα.

 

TROPICAL BLUE

Απόλυτα καλοκαιρινό και τροπικό. Το λουκ συνδυάζει το γαλάζιο με το πράσινο. Το γαλάζιο αποτελεί την ανοιχτόχρωμη βάση και πάνω της αναδεικνύονται σε πράσινη απόχρωση τα φύλλα ενός τροπικού δέντρου. Κάπως έτσι οφείλουν να είναι τα καλοκαιρινά μανικιούρ.

 

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION