NEW YEAR’S STARS: Ετήσιες προβλέψεις Ζωδίων 2022

Η Βαλεντίνη Βασιλειάδου διαβάζει τα άστρα για ολόκληρη τη νέα χρονιά και το κάνει αποκλειστικά για το MyExtension! 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Η χρονιά αυτή σας βοηθά να δείτε τη ζωή πιο καθαρά και πιο ρεαλιστικά. Ο τομέας των οικονομικών όπως και ενδεχόμενες περιουσιακές εκκρεμότητες πρέπει να αντιμετωπιστεί με σύνεση και προνοητικότητα. Τον Μάιο και τον Νοέμβριο μην κάνετε τίποτα που θα έβαζε σε δοκιμασία την οικονομική σας ασφάλεια.

Στον αισθηματικό τομέα αρχίζει μια καινούρια περίοδος, από τις αρχές Μαΐου η οποία μπορεί να σας οδηγήσει σε μια βαθιά ικανοποίηση, φροντίστε να κάνετε τις σωστές επιλογές και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Το 2022 θα φέρει μια μεγάλη αλλαγή στην εργασία, στον ψυχισμό σας, ή στις ιδέες σας. Μια καινούρια σχέση, ένα ταξίδι, μια νομική διευθέτηση, ή ένας κύκλος καινούριων σπουδών, είναι τα βασικά δώρα αυτής της χρονιάς για εσάς. Η υγεία σας παραμένει καλή και η διάθεσή σας αισιόδοξη.

Συμβουλή Βαλεντίνης… Φροντίστε αυτήν την χρονιά τις οικονομικές υποχρεώσεις του περιελθόντος και προσέξτε να μην αδικήσετε ανθρώπους που σας βοήθησαν!

Τυχεροί αριθμοί…4,12,28,33.

 


ΤΑΥΡΟΣ

Το 2022 είναι μια χρονιά αρκετά αποφασιστική για τη ζωή σας και πρέπει να φανείτε δυνατοί και συνετοί στις δυσκολίες που σας επιφυλάσσει. Ο τομέας των σχέσεων και ο τομέας της καριέρας μπαίνουν στο στόχαστρο του πεπρωμένου περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Από σας εξαρτάται αν βγείτε κερδισμένοι! Τα προβλήματά σας δεν θα είναι αξεπέραστα, αλλά θα απαιτήσουν σωστή κρίση και ρεαλιστική αντιμετώπιση.

Παρά τις δυσκολίες που θα προκύψουν θα μεσολαβήσουν σύντομες, ευνοϊκές περίοδοι για σπουδές και καινούριες γνωριμίες. Μη διστάσετε να προχωρήσετε σε νέες δραστηριότητες, αλλά μην εγκαταλείπετε το σίγουρο για το εντυπωσιακό. Το πλανητικό σκηνικό ίσως φέρει ανατροπές, και μικρές αντιπαραθέσεις, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στον τομέα των σχέσεων με τους άλλους. Προσπαθήστε να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη και μεριμνήστε καλύτερα για την ασφάλεια των χρημάτων σας.

Συμβουλή Βαλεντίνης… Η ζωή δεν είναι μόνο χρήματα και ακίνητα. Αυτήν την χρονιά σας συμβουλεύω να δώσετε αγάπη στον εαυτό και στους γύρω σας και φροντίδα!

Τυχεροί αριθμοί…9,11,26,45.

 


ΔΙΔΥΜΟΙ

Το 2022 θα συντονίσετε καλύτερα τις δραστηριότητες και τους αγώνες σας για μια μεγαλύτερη επαγγελματική και κοινωνική αναγνώριση. Οι συνθήκες που θα αναπτυχθούν θα σας βοηθήσουν να καθιερώσετε καινούριες απόψεις για πολλά και για πολλούς.

Ο δρόμος σας συνεχίζει να είναι δύσκολος, αλλά περισσότερο δημιουργικός. Δύσκολος λίγο γιατί τώρα πραγματοποιούνται πρακτικά τα αιτήματα του παρελθόντος και αυτό δεν γίνεται χωρίς αντιξοότητες και δημιουργικός γιατί τώρα θα δείτε να ανοίγονται νέοι δρόμοι για εσάς.

Φροντίστε την οικονομική σας ανακούφιση και προσέξτε στην επιλογή των ενδιαφερόντων, αλλά και των ανθρώπων που θα κάνετε.

Συμβουλή Βαλεντίνης… Σας περιμένουν αναπάντεχα γεγονότα αυτήν την χρονιά και ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε!

Τυχεροί αριθμοί…5,19,22,43.

 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2022 προβλέπεται χρονιά επεκτάσεων και μεγάλων αποφάσεων για τους περισσότερους. Τολμήστε καινούρια ξεκινήματα και αξιοποιήστε τον χαμένο χρόνο.

Αλλαγές είναι απαραίτητο να γίνουν στην εργασία. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες υπερασπιστείτε το αντικείμενο που εκπροσωπείτε.

 Για όσους έκλεισε ένας κύκλος πολλών ετών, δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε κάτι καινούριο και πιο τολμηρό. Φυλαχτείτε τις περιόδους των εκλείψεων τον Μάιο και τον Νοέμβριο προσέχοντας τότε περισσότερο την υγεία και την ασφάλεια των χρημάτων σας.

Βρείτε νέους τρόπους να καταναλώσετε το δυναμισμό σας. Μη φοβηθείτε να αναλάβετε μεγάλες ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα γιατί η ανταμοιβή θα είναι ανάλογη.

Συμβουλή Βαλεντίνης… Η νέα χρονιά σας φέρνει νέες γνωριμίες αλλά και επιστροφές του παρελθόντος. Σκεφθείτε με σύνεση και λογική τι θα αποφασίσετε!

Τυχεροί αριθμοί…8,12,21,47.

 


ΛΕΩΝ

Το 2022, οι αγώνες σας θα συνεχιστούν και οι γενικότερες περιστάσεις θα επέμβουν αρκετές φορές μεταρρυθμιστικά στη ζωή σας. Ωστόσο είναι μια χρονιά δημιουργική για όλους εσάς που είστε πλέον αποφασισμένοι να υπερασπιστείτε ό,τι αγαπάτε και ό,τι χρειάζεστε.

Το 2021 σας κούρασε αρκετές φορές. Ωστόσο βρήκατε το κουράγιο να συνεχίσετε τους αγώνες σας και να υποσκελίσετε τις αντιξοότητες και αυτό το πετύχατε γιατί λόγω χαρακτήρα πιστεύετε, ότι οι κόποι που καταβάλλετε δεν είναι ποτέ μάταιοι.

Μην παίζετε επικίνδυνα παιχνίδια με τα οικονομικά σας και μη δημιουργείτε νέα χρεωστικά υπόλοιπα! Όσοι ασχοληθείτε με αγοραπωλησίες, πραγματοποιήστε τις με έξυπνο τρόπο. Όσοι μπορείτε, κλείστε ή περιορίστε χρόνιες οικονομικές εκκρεμότητες.

Συμβουλή Βαλεντίνης… Την νέα χρονιά κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας. Διώξτε την ανασφάλεια αλλά και τους τοξικούς από τον περίγυρο σας. Εκτιμήστε αυτά που έχετε χωρίς να φοβάστε!

Τυχεροί αριθμοί…9,14,26,38.

 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδιαφέρουσα προβλέπεται η χρονιά για εσάς. Έρχεται να ανανεώσει τα αποθέματα αισιοδοξίας που έχουν περιοριστεί, αλλά και να ενισχύσει την υπομονή σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι το ενδεχόμενο παγίδας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας με τους άλλους.

Εκείνο που θα χαρακτηρίσει επίσης τη χρονιά αυτή είναι η χρησιμότητά σας στον κοινωνικό σας περίγυρο. Θα παίξετε σημαντικό ρόλο στο να βοηθήσετε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και να κάνετε καινοτομίες στον επαγγελματικό τομέα. Πολλοί θα συνειδητοποιήσετε αυτή τη χρονιά ότι έχετε γεννηθεί για μεγάλες αποστολές και είστε πολύ χρήσιμοι για να βοηθήσετε στις ανάγκες του ευρύτερου περιβάλλοντός σας.

Αξιοποιήστε λοιπόν τις δυνατότητες που ιδιοσυγκρασιακά διαθέτετε και χαρείτε τη ζεστασιά της ανθρώπινης σχέσης στον έρωτα, στη φιλία, στη συναναστροφή και στην εργασία.

Συμβουλή Βαλεντίνης… Η νέα χρονιά σας φέρνει πολλή δουλειά. Γι αυτό ανασκουμπωθείτε και μην γκρινιάζετε. Γιατί είναι μια καλή χρονιά για σας!

Τυχεροί αριθμοί…5,17,26,33.

 


ΖΥΓΟΣ

Τα γεγονότα και οι περιστάσεις αυτής της χρονιάς θα σας επηρεάσουν περισσότερο ψυχολογικά. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι σχέσεις σας με αγαπημένα σας πρόσωπα και η δημιουργική σας δραστηριότητα.

Η καθημερινότητά σας θα είναι αγωνιστική και ορισμένες φορές δύσκολη και κουραστική, αλλά με το πέρασμα των μηνών, τα αποτελέσματα που θα εισπράττετε θα αξίζουν τον κόπο που έχετε καταβάλλει. 

Το πέρασμα του Δία από τους Ιχθύς θα επηρεάσει πολύ τις συνθήκες εργασίας και θα σας βοηθήσει να κάνετε αλλαγές και καινοτομίες που θεωρούνται απαραίτητες.

Επίσης θα συμβάλλει στην αλλαγή του σκηνικού της καθημερινότητάς σας και θα φέρει χρήσιμους ανθρώπους κοντά σας, ευεργετικούς για την επαγγελματική σας προκοπή.

Οικογενειακά, θα υπάρξουν βελτιώσεις, όπως και στις συνθήκες διαβίωσης σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. 

Συμβουλή Βαλεντίνης… Μια χρονιά γεμάτη ευκαιρίες, εκπλήξεις, νέες συνεργασίες αλλά και νέους έρωτες! Η τύχη με τον μέρος σας. Γι αυτό απολαύστε όλα όσα δικαιούστε μετά από μια σχετικά δύσκολή χρονιά.

Τυχεροί αριθμοί…3,14,28,42.

 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2022 είναι χρονιά κλειδί για την επόμενη τετραετία. Θα δοκιμάσει τα συναισθήματά σας και θα κουράσει το σώμα σας, αλλά θα σας δώσει επαναλαμβανόμενες ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία στον εαυτό σας και στους άλλους.

Τόσο τους πρώτους, όσο και τους καλοκαιρινούς μήνες, θα μπορέσετε να αντλήσετε από μέσα σας τεράστια αποθέματα αντοχής.

Στα οικονομικά αρχίζετε να βγαίνετε από δύσκολες καταστάσεις. Για έναν ακόμα χρόνο εφαρμόστε την τακτική της λιτότητας και κυρίως φροντίστε τις υποχρεώσεις σας στον δημόσιο τομέα και στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Η ένταση δεν θα λείψει και αυτήν την χρονιά, για αυτό φροντίστε την υγεία και τις επιδόσεις σας. Συνειδητοποιήστε ότι είστε πιο ώριμοι από ποτέ και ότι ξέρετε τι θέλετε! Αυτό θα συμβάλλει να αποδειχτείτε περισσότερο δυνατοί και να μπορείτε να κερδίζετε τόσο στις μάχες, όσο και στη καταστολή των αντιξοοτήτων.

 Συμβουλή Βαλεντίνης… Θα δείτε τελικά ποιοι είναι οι αληθινοί άνθρωποι που σας αγαπούν και σας στηρίζουν και θα απομακρύνετε όλους αυτούς που μέχρι τώρα δίνατε χωρίς ανταπόκριση.

Τυχεροί αριθμοί…8,12,26,37.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2022 είναι μια χρονιά που θα σας βοηθήσει να κάνετε μεγάλες αναπροσαρμογές στη ζωή σας. Μετά από τον τερματισμό δύο χρόνων εκλείψεων που σας επιβάρυναν στους βασικούς τομείς και παρά το δύσκολο κλίμα αυτής της χρονιάς, για εσάς προβλέπεται πιο ευχάριστη και πιο δημιουργική.

Συνειδητοποιήστε ότι αυτή η χρονιά σας βοηθά να βάλετε νέες βάσεις για το μέλλον. Οι δεσμευμένοι να προετοιμάσετε έναν απόγονο, οι φιλόδοξοι να αναμετρηθείτε σε μεγάλους ανταγωνισμούς και να κερδίσετε και όσοι είστε φίλοι της περιπέτειας, να αρχίσετε ξανά τα ταξίδια, ή ένα νέο κύκλο εκπαίδευσης σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει πολύ.

Πολλοί θα αλλάξετε τόπο διαμονής, ή τρόπο διαβίωσης. Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα θα έχουν μια αντανάκλαση από τα καλά που θα συμβούν από νέους συνεργάτες που θα έρθουν στον κύκλο σας.

Συμβουλή Βαλεντίνης… Σημαντική χρονιά και αλλαγές στην ζωή σας. Πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα εκτινάξουν το επάγγελμα στα ύψη της επιτυχίας. Μια χρονιά γεμάτη επαγγελματικές επιτυχίες και νέες συνεργασίες!

 Τυχεροί αριθμοί…9,21,36,45.

 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Το ξεκίνημα αυτής της χρονιάς θα είναι επεισοδιακό. Θα έχει όμως και πολλά ευχάριστα περιστατικά. 

Σχέσεις που τις σημάδεψε η παρεξήγηση μπορούν να αποκατασταθούν, μια αιφνίδια γνωριμία θα παίξει σημαντικό ρόλο και τέλος η ανακάλυψη αργά ή γρήγορα ενός καινούριου επαγγελματικού ενδιαφέροντος, θα σας αποδείξουν ότι μέσα σας υπάρχουν δυνάμεις, καλές προθέσεις και άφθονη δημιουργικότητα.

Προσέξτε όμως την εκδοχή μιας εξαπάτησης αν κινηθείτε παρορμητικά ή αν πλημμυρίσετε από ενθουσιασμό.

Στα αισθηματικά, η ατμόσφαιρα θα βελτιωθεί αρκετά. Δεν είστε εσείς που θα κάνετε την προσπάθεια για αυτό το αποτέλεσμα. Θα το φροντίσουν οι περιστάσεις που καθοδηγούνται φέτος από ένα ευεργετικότερο πεπρωμένο. 

Συμβουλή Βαλεντίνης… Να είστε ευγενικοί με τους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας φροντίζουν γιατί κάνεις δεν είναι δεδομένος.

Τυχεροί αριθμοί…5,14,26,44.

 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Το 2022 είναι μια χρονιά παρόμοια με αυτήν που πέρασε. Θα πρέπει να αγωνιστείτε με επιμονή και υπομονή, με προσοχή και προνοητικότητα για να διατηρήσετε τα κεκτημένα, αλλά και για να συνεχίσετε τον αγώνα αποφεύγοντας λάθη και απώλειες.

Τα γεγονότα και η συμπεριφορά των άλλων θα σας ευαισθητοποιήσουν σε μεγάλο βαθμό, επηρεάζοντας την υγεία και τον ψυχισμό σας.

Στο χέρι σας είναι να ξεπεραστούν όλα αυτά, γι αυτό μην εμμένετε σε συνήθειες και τακτικές που δεν αποδίδουν πια, αφού το αύριο δεν έχει πλέον καμία σχέση με το χτες! 

Τερματίζοντας τον κύκλο της αυτή η χρονιά θα κάνετε έναν ικανοποιητικό απολογισμό, όχι τόσο για αυτά που θα έχετε αποκτήσει, όσο για αυτά που θα έχετε καταφέρει.

Συμβουλή Βαλεντίνης… Επωφεληθείτε την εύνοια των πλανητών και κινηθείτε σωστά στον επαγγελματικό σας χώρο γιατί σας περιμένει η επιτυχία που τόσο λαχταράτε …

Τυχεροί αριθμοί…6,13,28,45.

 


ΙΧΘΥΕΣ

Το 2022 βρίσκει τον Δία στο ζώδιο σας, ο οποίος θα φέρει για τους περισσότερους, έναν αισιόδοξο άνεμο, τόσο σε προσωπικά θέματα, όσο και στο χώρο των δραστηριοτήτων σας.

Έτσι, η αρχή του 2022 θα είναι αγωνιστική, αλλά θα σας στηρίξει στις προσδοκίες σας και θα φέρει κοντά σας χρήσιμους ανθρώπους.

 Καινούρια ενδιαφέροντα και ιδέες θα αναπτυχθούν στον επαγγελματικό τομέα, αρκεί να είστε πιο οργανωμένοι.

Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, μην επηρεάζεστε από τη γνώμη τρίτων και μην ξεχνάτε ότι οι μεγάλοι στόχοι απαιτούν θυσίες.

Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό δαιμόνιο που έχετε βαθιά κρυμμένο μέσα σας. Μαζί με αυτό, να έχετε σε καθημερινή χρήση και τη γνωστή σας διαίσθηση! Στα αισθηματικά, μια σχέση μπορεί να ανανεωθεί από ένα γεγονός, μια καινούρια να αρχίσει, ενώ στις επαγγελματικές συνεργασίες, μια πρόταση να σας ανοίξει έναν δρόμο προς τη διάκριση.

Συμβουλή Βαλεντίνης… Η μόνη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω αγαπημένα μου ψαράκια είναι να απολαύσετε τον Δια που έρχεται αυτήν την χρονιά στο σπίτι σας και να ζήσετε την μεγάλη αγάπη που σας φέρνει!

Τυχεροί αριθμοί…4,19,28,47.

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION