PLAY WITH COLOR, PLAY WITH MAJIREL

Η θρυλική βαφή Majirel επαναπροσδιορίζεται και αλλάζει τα πάντα,
εκτός από την εμβληματική σύνθεση της και καλεί
όλους τους κομμωτές να παίξουν μαζί της το παιχνίδι του χρώματος.

Για να θυμούνται οι παλιοί…
Η λέξη «Majirel» πυροδοτεί αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων. Η χαρακτηριστική λέξη περιφερόταν στον πολύβουο αέρα του κομμωτηρίου ενώ περιμέναμε την μητέρα μας να τελειώσει από την βαφή. Αργότερα την ακούγαμε και στο σπίτι, όταν η μητέρα μας καλούσε ενθουσιασμένη την φίλη της για να της πει την χαρακτηριστική φράση «Την επόμενη φορά που θα πας στον κομμωτή σου να ζητήσεις να σου βάλει Majirel». Πιθανότατα μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει ούτε ένας colorist ο οποίος να μην έχει χρησιμοποιήσει τη βαφή Majirel, έστω και μια φορά.

…και να μαθαίνουν οι νέοι
Λένε ότι η αλλαγή γίνεται πάντα για καλό και πως συμβολίζει είτε μια καινούργια αρχή ή την συνέχιση μιας πετυχημένης πορείας. Για τη Majirel ισχύουν και τα δυο, καθώς η θρυλική βαφή επαναπροσδιορίζεται και αλλάζει τα πάντα – εκτός από την μοναδική σύνθεση της. Η Majirel το 2020 εισέρχεται σε μια νέα εποχή, αλλάζει εμφάνιση, γίνεται ακόμη πιο πρακτική και καλεί όλους τους κομμωτές να παίξουν μαζί της και να ανακαλύψουν την τεράστια ποικιλία αποχρώσεων της, η οποία μάλιστα ανανεώθηκε.

Η ΜΑΓΙΚΗ ΣΎΝΘΕΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΑ


Όταν βρίσκει κάποιος τη συνταγή της επιτυχίας, τότε είναι βέβαιο ότι δεν πρέπει να την αλλάξει ποτέ. Και όταν αναφερόμαστε στις βαφές των μαλλιών, τότε η σύνθεση της Majirel παίρνει τα πρωτεία. Ύστερα από το λανσάρισμα της το 1978, η Majirel απέδειξε γρήγορα την αξία της και έγινε σημείο αναφοράς στην αγορά των μόνιμων βαφών. Το μυστικό της; Η μοναδική σύνθεση της, στην οποία εδώ και χρόνια πρωταγωνιστεί το Ionène G, ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο συστατικό περιποίησης που αναπτύχθηκε από τη L’Oréal Research και παρέχει διπλή δράση. Η τεχνολογία του Ionène G προσφέρει προστασία βαθιά μέχρι το εσωτερικό της τρίχας, ενώ ταυτόχρονα λειαίνει και απαλύνει την επιφάνειά της. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ασυναγώνιστο. Τα μαλλιά αποκτούν 45% πιο ενισχυμένη περιποίηση αμέσως μετά από την υπηρεσία βαφής Majirel.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Majirel έχει κερδίσει τον τίτλο “crème de beauté”. Η απαράμιλλη απόδοση της, η μεταξένια υφή που δεν τρέχει κατά τη διάρκεια της εφαρμογής και εξασφαλίζει εκπληκτικό χρωματικό αποτέλεσμα και το γεγονός ότι τα οφέλη της γίνονται ορατά μέσα και έξω από την τρίχα, καθιστούν την Majirel ένα μοναδικό εργαλείο στον χώρο της βαφής. Οι γυναίκες που την ζητούν από τον κομμωτή τους, το κάνουν επειδή γνωρίζουν ότι η Majirel επιτυγχάνει άριστα αποτελέσματα την ημέρα της βαφής που διαρκούν και για πολύ καιρό μετέπειτα. Η Majirel προσφέρει τέλεια κάλυψη και ομοιόμορφο χρώμα και αυτό είναι κάτι που το θέλουν όλες οι πελάτισσες.

 


10 ΝΕΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ, ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ ΨΥΧΡΑ ΡΕΦΛΕ

 

Άλλο ένα στοιχείο που καθιστά τη Majirel πραγματικά εμβληματική είναι και η μεγάλη της χρωματική παλέτα. Τώρα, μπορείτε να παίξετε με μια τεράστια γκάμα 174 αποχρώσεων, στην οποία περιλαμβάνονται και 10 νέες Cool Inforced αποχρώσεις. Ανακαλύψτε νέες μπεζ και σαντρέ αποχρώσεις με ενισχυμένα ψυχρά ρεφλέ. Μπορείτε να προσφέρετε στις πελάτισσές σας αμέτρητες επιλογές, και να τις βοηθήσετε να βρουν το ιδανικό νέο look με τέλειο ψυχρό χρώμα. Οι αποχρώσεις Cool Inforced της Majirel εγγυώνται αποδυνάμωση των ανεπιθύμητων θερμών τόνων μέχρι και για 21 λουσίματα, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν εξουδετέρωση για έως και 6 εβδομάδες*.
* Οργανοληπτική δοκιμή.


ΝΕΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Ο νέος, εμπνευσμένος από την μοντέρνα αισθητική, σχεδιασμός της Majirel είναι καθαρός, μινιμαλιστικός και ιδιαίτερα κομψός. Μάλιστα το design είναι τόσο απολαυστικό που θα σας κάνει να θέλετε να οργανώσετε τα ράφια του βαφείου με απόλυτη συμμετρία.
Πέραν όμως της ομορφιάς της συσκευασίας ο σχεδιασμός βασίζεται και στην εργονομία. Με μία συσκευασία ανά χρωματική οικογένεια, και τον αριθμό της απόχρωσης τυπωμένο με λέιζερ στην μπροστά όψη, έχετε στη διάθεσή σας αμέτρητες επιλογές για να εκφράσετε όλη σας τη δημιουργικότητα. Από σαντρέ μέχρι ζεστά καστανά, κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 5-25 αποχρώσεις ανάλογα με την εκάστοτε χρωματική οικογένεια.


Έχοντας αναλύσει την εξωτερική εμφάνιση, τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε και στο εσωτερικό στο οποίο βρίσκεται το σωληνάριο. Ακόμα και αυτό έχει αλλάξει καθώς πλέον ο καινοτόμος σχεδιασμός του λαμβάνει υπόψη όλο τον πλανήτη. Τι σημαίνει αυτό; Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των πρακτικών της L’Oréal Professionnel. Από τον Οκτώβριο του 2018, ο Όμιλος L’Oréal
δεσμεύτηκε για την καταπολέμηση της ρύπανσης από τα πλαστικά, υπογράφοντας τη Νέα Παγκόσμια Δέσμευση για τη Οικονομία των Πλαστικών (New Plastics Economy Global Commitment) σε συνεργασία με το Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον.
Έτσι, το καπάκι του σωληναρίου είναι το πρώτο που κατασκευάζεται από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Το πρωτοποριακό αυτό επίτευγμα θα εξοικονομήσει 7 τόνους πλαστικού ετησίως. Μαζί με την πλαστική μεμβράνη που αφαιρέθηκε από το κουτί, η Majirel θα καταναλώνει συνολικά 20 τόνους πλαστικού λιγότερο τον χρόνο. Φυσικά, το κουτί από χαρτόνι και το σωληνάριο από αλουμίνιο είναι και αυτά ανακυκλώσιμα.


ΝΕΑ MAJIREL, ΝΕΑ KOINOTHTA

Καλωσήρθατε στην κοινότητα των κομμωτών της L’Oréal Professionnel.
Η κοινότητα κομμωτών της L’Oréal Professionnel είναι μια παγκόσμια δεξαμενή ταλέντου. Είναι πηγή έμπνευσης, καινοτομίας και μάθησης, τόσο για την ίδια τη L’Oréal Professionnel όσο και για το επάγγελμα στο σύνολό του.
Παίξτε το χαρτί της Majirel! Γίνετε κι εσείς μέλος της κοινότητας και μοιραστείτε τις καλύτερές σας ιδέες, για να γίνετε αυθεντία στη βαφή Majirel και να ξεχωρίσετε. Νέα Majirel, με τους ειδικούς στη βαφή Majirel.
• Μια ομάδα έμπειρων κομμωτών συμμετείχαν σε 4 συνεδρίες ανταλλαγής ιδεών, με στόχο την ανάπτυξη των νέων αποχρώσεων της Majirel.
• 31.900 μέλη της επαγγελματικής κοινότητάς μας στο Instagram περιέγραψαν τη Majirel με 3 λέξεις.
• 6 κομμωτές από 5 χώρες συμμετείχαν σε συντονισμένες συνεδρίες ανάπτυξης. Μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους και, έτσι, συνέβαλαν στο γράψιμο του επόμενου κεφαλαίου στην ιστορία επιτυχίας της Majirel.
Οι καλύτεροι εκπρόσωποι για τη νέα Majirel.
6 κομμωτές από διαφορετικές χώρες δοκίμασαν τη νέα Majirel που κυκλοφορεί το 2020. Να τι είπαν για την πιο πλούσια χρωματική γκάμα, τη συσκευασία, τις αποχρώσεις, και τα αποτελέσματά της:

Majirel & Style My Hair Pro πάνε μαζί
Είτε πρόκειται για μια μεγάλη είτε για μια απλή αλλαγή, το Style My Hair Pro είναι η κατάλληλη εφαρμογή μέσα από την οποία κομμωτές και γυναίκες μπορούν να δοκιμάσουν την πλούσια παλέτα αποχρώσεων της Majirel. Χάρη στην τρισδιάστατη επαυξημένη πραγματικότητα, οι χρήστες μπορούν να δουν αμέσως πώς θα φαίνεται οποιαδήποτε απόχρωση της Majirel θέλουν. Ο κομμωτής και η πελάτισσά του μπορούν μαζί να δοκιμάσουν, να αλλάξουν, να ανοίξουν ή να σκουρύνουν τα χρώματα, ώστε να βρουν την ιδανική απόχρωση και έπειτα να προχωρήσουν στην εφαρμογή της. Το Style My Hair Pro είναι επίσης και μια πηγή έμπνευσης. Τώρα, οι κομμωτές μπορούν να συνθέσουν το δικό τους mood board χρησιμοποιώντας εικόνες από τις δημιουργίες τους· αλλά και έτοιμα mood boards που παρουσιάζουν τις τελευταίες τάσεις.
Επιπλέον η έκδοση Pro εξηγεί πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το επιθυμητό look χρησιμοποιώντας τις υπάρχουσες αποχρώσεις της Majirel ή άλλες σειρές βαφών της L’Oréal Professionnel.

Τώρα που μάθατε όλα όσα πρέπει για τη Majirel… ήρθε η ώρα να παίξετε μαζί της! #playwithmajirel

ΣΑΡΩΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ
ΤΟ STYLE MY HAIR PRO

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION