Prima Blonde Colour Course by Lemon Poppy Seed Training Services

Lemon Poppy Seed Training Services- Christiano Lanza

Το Lemon Poppy Seed Training Services, ξεκινώντας το 2017 από τη βάση, ένα συστηματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, τόσο στο κούρεμα όσο και στο χρώμα, διοργανώνει ένα σεμινάριο χρώματος σε συνεργασία με τον Christiano Lanza, στις 3,4,5/6/2018.

Το σεμινάριο Prima Blonde Colour Course παρέχει στους συμμετέχοντες κατανόηση των βασικών μεθόδων χρωματισμού. Το μάθημα περιλαμβάνει οπτικό περιεχόμενο για να  σας εξοπλίσει με τις απαραίτητες γνώσεις που σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δικιά σας εικόνα στους πελάτες σας. Αποτελείται από 3 επιδείξεις, 3 διαλέξεις και 3 διαδραστικά εργαστήρια (πρακτική εξάσκηση).

3 θεμελιώδεις μέθοδοι συγκεντρώνουν συλλογικά την ανάκλαση και την απορρόφηση του φωτός στα ξανθά μαλλιά, που κυμαίνονται από βανίλια και μέλι, σε καραμέλα. Οι ισορροπίες του τόνου του δέρματος, του χρώματος των ματιών και του τρόπου ζωής, προσφέρουν ένα πλήρες φάσμα κατάλληλων επιλογών που προσαρμόζονται για να επιτύχουν  την τέλεια αρμονία για  το κάθε συγκεκριμένο άτομο που έρχεται στο κομμωτήριο.

Οι βασικές μεταβάσεις από το σκούρο στο ανοιχτό και από το ζεστό στο ψυχρό, περικλείουν τα βασικά συστατικά για τις θεμελιώδεις μεθόδους για την επίτευξη ξανθών φιλικών προς την καθημερινή μας δουλειά στο κομμωτήριο.
Οι μέθοδοι υιοθετούν τις αρχές των 7 αντιθέσεων του χρώματος: ο Johannes Itten ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που αναγνώρισε και προσδιόρισε τις στρατηγικές για τους συνδυασμούς των χρωμάτων. Μέσα από την έρευνά του σχεδίασε επτά μεθοδολογίες για το συντονισμό των χρωμάτων χρησιμοποιώντας τις αποχρώσεις των αντιθέτων ιδιοτήτων. Αυτές οι αντιθέσεις προσθέτουν κι άλλες παραλλαγές σε σχέση με την ένταση των αποχρώσεων και το πώς βλέπουμε το χρώμα.

Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες απόκτησης κατάλληλων ξανθών από τις σύγχρονες επιρροές της κουλτούρας των διασήμων αυξάνονται συνεχώς. Τέτοια θέματα θα συζητηθούν στο σεμινάριο αυτό που αφορά τα ξανθά χρώματα και τις τεχνικές για να τα επιτύχουμε.

 

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου, θα είναι το εξής:


ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
ΚΥΡ 3/6 10:00 Εισαγωγή – Διάλεξη Μέρος 1
10:30-12:00 Επίδειξη 1 – Μοντέλο Ένα χρώμα
12:00-13:00 Διάλεξη Μέρος 2

Παρουσίαση τελικού αποτελέσματος μοντέλου

Ερωτήσεις- Απαντήσεις

13:00-14:00 Διάλειμμα
14:00-16:30 Πρακτική Εξάσκηση 1
17:30 Παρουσίαση τελικών αποτελεσμάτων

Ανακεφαλαίωση

Ερωτήσεις- ΑπαντήσειςΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Δε  4/6 10:00 Ανταύγειες, πλέξιμο, διαφάνειες – Διάλεξη Μέρος 3
10:30-12:00 Επίδειξη 2 – Μοντέλο Ανταύγειες, πλέξιμο, διαφάνειες
12:00-13:00 Ανακεφαλαίωση Διάλεξης

Ερωτήσεις- Απαντήσεις

13:00-14:00 Διάλειμμα
14:00-16:30 Πρακτική Εξάσκηση 2
17:30 Παρουσίαση τελικών αποτελεσμάτων

Ανακεφαλαίωση

Ερωτήσεις- ΑπαντήσειςΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Τρ  5/6 09:30-13:00 Πρακτική Εξάσκηση 3
13:00-14:00 Διάλειμμα
14:00-16:30 Επίδειξη 3 – Μοντέλο Δημιουργική δουλειά
17:30 Παρουσίαση τελικών αποτελεσμάτων

Ανακεφαλαίωση

Ερωτήσεις- Απαντήσεις

 

 

Εργαλεία που θα χρειαστεί να φέρει κανείς:

  • Κλιπς- κλάμμερ
  • Κομμένα Αλουμινόχαρτα
  • Γάντια μιας χρήσης
  • Χτένα με ουρά
  • Πιστολάκι
  • Βούρτσα ξεμπερδέματος
  • Βούρτσες στρογγυλές

CHRISTIANO LANZA

Διεθνώς αναγνωρισμένος εκπαιδευτής κομμωτικής, θεωρούμενος από πολλούς ότι βρίσκεται στην αιχμή της κομμωτικής σήμερα.

Το πάθος του Christiano Lanza για κομμωτική ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Το εμπνευσμένο του ταξίδι στην εκπαίδευση τον οδήγησε και στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη και συνεχίζει με υπερηφάνεια πάνω από 40 χρόνια οικογενειακών παραδόσεων.
Το 2001 ο Christiano δέχτηκε μία θέση  στην εξαιρετικά αναγνωρισμένη ακαδημία του Vidal Sassoon. Τα επιτεύγματα  στα  βραβεία  δημιουργών  και  αξιολογητών   περιελάμβαναν  και τον τίτλο του Colour Director στην συγκεκριμένη ακαδημία, τίτλος πολύ σημαντικός.

Ενώ μεγάλο μέρος του χρόνου του, δαπανιόταν στη διδασκαλία στις ακαδημίες του Λονδίνου, ο Christiano παράλληλα εκπροσώπησε την εταιρία  σε πολλά διεθνή shows και σεμινάρια, καθώς επίσης και στην ανάπτυξη συλλογών και σε βίντεο.

Από  το  2011 συνεχίζει  να  εργάζεται μαζί με τις κορυφαίες εταιρίες προϊόντων, ενεργώντας τόσο ως σύμβουλος όσο και ως Christiano Lanza Ltd.

Ενώ είναι απολύτως αφοσιωμένος σε εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, η συμβουλευτική στο χώρο του κομμωτηρίου και η ομαδική εργασία παραμένουν καθοριστικές για την επιτυχία του.

Η συνεχής καινοτομική του σκέψη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της σύγχρονης εκπαίδευσης  και  μοιράζεται  μια  μοναδική  φιλοσοφία  στη  σημασία  της  επικοινωνίας του σχήματος και του χρώματος στο σχεδιασμό των μαλλιών.

Ο Christiano Lanza είναι ένας αφοσιωμένος και παθιασμένος άνθρωπος, με μια έμφυτη κατανόηση των μαθητών όλων των πολιτισμών και των ατομικών αναγκών και κινήτρων τους. Είναι ευρέως σεβαστός για τις εξειδικευμένες γνώσεις του, καλωσορίζοντας νέους και προχωρημένους μαθητές.

 

Site:  Christiano Lanza

Facebook: Christiano Lanza Education  

Instagram: Christiano Lanza  


Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με το Lemon Poppy Seed

7 Protogenous str., Psiri, 105 54, Athens, Greece
Site: Lemon Poppy Seed
Facebook: Lemon Poppy Seed Training Services
210 32 38 270, 210 32 38 207
e-mail: training@lemonpoppyseed.gr


Powered by Wella Professionals
Supported by BMAC Scissors
Sponsored by Coffee Republic S.a.

 

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION