RUN LE HAIR SHOW by L’Oréal Professionnel Paris: Μια digital εκπομπή από Επαγγελματίες για Επαγγελματίες!

Η L’Oréal Professionnel Paris παρουσιάζει το Run Le Hair Show, μια σειρά με διεθνή επεισόδια από Επαγγελματίες για Επαγγελματίες και για όσους λατρεύουν τα μαλλιά. Ένα 100% digital show, με συνεντεύξεις, τεχνικές αλλά και υπέροχες συζητήσεις με επαγγελματίες κομμωτές. 

 

Η L’Oréal Professionnel Paris, πρωτοπόρος στη βαφή των μαλλιών, επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίον συνδεόμαστε με τους επαγγελματίες κομμωτές και όλους τους λάτρεις των μαλλιών, με το RUN LE HAIR SHOW. Αυτή η πρωτοποριακή, 100% ψηφιακή εκπομπή –εν μέρει web series, και εν μέρει talk show– θα είναι αφιερωμένη στον ρόλο και τον πολιτισμικό αντίκτυπο των Επαγγελματιών στον τομέα των Μαλλιών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι οικοδεσπότες του Run Le Hair Show

Το RUN LE HAIR SHOW βρίσκεται στον πυρήνα της αποστολής της L’Oréal Professionnel Paris να στηρίζει, να συνεργάζεται, και να αναπτύσσει ισχυρές σχέσεις με τους κομμωτές, εδώ και πάνω από 110 χρόνια.

Μέσα στο τρέχον πλαίσιο του COVID, και με τα κομμωτήρια σε όλον τον κόσμο να υποχρεούνται να κατεβάσουν ρολά, οι ειδικοί των μαλλιών έχουν αποκτήσει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Περισσότερο από ποτέ, ευελπιστούμε η ψηφιακή αυτή σειρά να κινητοποιήσει και να αγγίξει την παγκόσμια κοινότητα των μαλλιών, αναβαθμίζοντας δεξιότητες και δίνοντας έμπνευση.

Η ιδέα δοκιμάστηκε ήδη από την κοινότητα των Επαγγελματιών Κομμωτών, με εντυπωσιακά αποτελέσματα: 7/10 Επαγγελματίες εξέφρασαν έντονο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν τη σειρά, και 8/10 Επαγγελματίες δήλωσαν ότι θα ήθελαν να πρωταγωνιστήσουν σε αυτή -απόδειξη ότι η ανάδειξη της αξίας της κοινότητας χαίρει πολύ μεγάλης εκτίμησης και θα συνεχίσει να έχει ισχυρό αντίκτυπο.

Κάθε επεισόδιο θα αποτελείται από 7 δυναμικές ενότητες, σχεδιασμένες να φέρουν στο προσκήνιο κάθε πτυχή του κλάδου:

• La Masterclass: Σεμινάρια πάνω στη βαφή, το ξάνοιγμα, το κούρεμα και το styling, από τους πιο λαμπρούς & τολμηρούς εκπροσώπους του κλάδου.
Tête-à-tête: Προσωπικές συνεντεύξεις με θρυλικούς Επαγγελματίες Κομμωτές.
Pro Secrets: Εξειδικευμένες συμβουλές & μυστικά, από μέλη της διεθνούς κοινότητας μαλλιών.
La Revue: Ενδελεχής ανάλυση των τάσεων –από το street style και τις πασαρέλες μέχρι την καρέκλα του κομμωτηρίου.
Le Lab: Όλες οι εξελίξεις στην επιστήμη των μαλλιών –από τη δομή της τρίχας μέχρι τις συνθέσεις των προϊόντων.
Road to le Style & Colour Trophy: Παρουσίαση της πορείας του διεθνούς διαγωνισμού της L’Oréal Professionnel για Επαγγελματίες Κομμωτές, με αποκορύφωμα το παγκόσμιο φινάλε του.
Stand for Pros: Επισήμανση θετικών δράσεων που αποτελούν πηγή έμπνευσης –από τη βιωσιμότητα των κομμωτηρίων μέχρι την υγεία των κομμωτών.

Τρεις οικοδεσπότες θα μοιραστούν τη σκηνή: ο Charlie le Mindu (Hair Designer), η Min Kim (Ειδικός στη Βαφή) και η Peggy Frey (Δημοσιογράφος Μόδας & Τάσεων). Μαζί, θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των διαφορετικών ενοτήτων, προσφέροντας μια οξυδερκή, πολύπλευρη ματιά σε κάθε θέμα.

Κάθε επεισόδιο θα μεταφραστεί επίσημα από τη L’Oréal Professionnel Paris σε 6 γλώσσες –Αγγλικά (Υπότιτλοι για Κωφούς και Βαρήκοους), Γαλλικά, Μανδαρινικά, Αραβικά, Πορτογαλικά και Ισπανικά– προς τιμήν της πολυμορφίας της κοινότητας L’Oréal Professionnel Paris. Υπότιτλοι σε άλλες γλώσσες θα είναι διαθέσιμοι μέσω της υπηρεσίας αυτόματης μετάφρασης του YouTube.

 

SAVE THE DATE

Το πρώτο επεισόδιο του RUN LE HAIR SHOW, “La Première”, θα μεταδοθεί παγκοσμίως τη 16η Μαΐου 2021 στις 8 μ.μ. ώρα Ελλάδας, μέσω Youtube και Wechat. Θα περιλαμβάνει το La Masterclass πάνω στο έντονο ξάνοιγμα σε παρουσίαση του Charlie le Mindu, τάσεις από τη διεθνή κοινότητα της μάρκας, αλλά και μια επιστημονική ανάλυση της νέας επαναστατικής καινοτομίας της L’Oréal Professionnel Paris –το Metal Detox.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα ακολουθήσουν κι άλλα επεισόδια που, εστιάζοντας σε επίκαιρα θέματα, θα δώσουν στους θεατές την έμπνευση αλλά και τις επαγγελματικές γνώσεις που χρειάζονται για να συμμετάσχουν και οι ίδιοι στο RUN LE HAIR SHOW.

Το show θα περιλαμβάνει συχνές προσκλήσεις για την κοινότητα, οι οποίες θα κοινοποιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ενθαρρύνουμε τους Επαγγελματίες Κομμωτές να υποβάλουν αίτηση, ή απλώς να μας ακολουθήσουν online για να δουν σε ζωντανή μετάδοση κάθε επεισόδιο!

Κάντε κλικ εδώ, για να εγγραφείτε στο κανάλι της L’Oréal Professionnel Paris στο Youtube και να λαμβάνετε όλες τις ειδοποιήσεις για το RUN LE HAIR SHOW.

 

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION