SOLO PRO NAIL ART TOOLS

Τα επαγγελματικά προϊόντα ονυχοπλαστικής της SOLO PRO, γίνονται τα καλύτερα εργαλεία για κάθε τεχνίτη νυχιών.

Η εταιρία SOLO PRO είναι μια Ελληνική εταιρία, με έδρα την Θεσσαλονίκη, η οποία ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στο χώρο του κομμωτηρίου το 2015 με κύριο αντικείμενο την παραγωγή, εμπορία και διακίνηση επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου. Σήμερα διαθέτει στην Ελληνική αγορά μια ευρεία γκάμα προϊόντων Κομμωτηρίου και Αισθητικής με το brand «SOLO PRO» όπως:

  • Βαφές
  • Προϊόντα Styling
  • Θεραπείες μαλλιών
  • Ηair Extensions
  • Κεριά
  • Επαγγελματικό εξοπλισμό κομμωτηρίων και αισθητικής
  • Ψαλίδια κουρέματος
  • Ηλεκτρικά εργαλεία κομμωτηρίου (Κουρευτικές Μηχανές, Πιστολάκια, Μασιές, Τοστιέρες κλπ)
  • Προϊόντα αισθητικής, ονυχοπλαστικής και περιποίησης σώματος

Όσο αφορά στα προϊόντα ονυχοπλαστικής, οι nail artists θα βρουν στην SOLO PRO έναν “παράδεισο” από προϊόντα περιποίησης των άκρων όπως acrygel, απορροφητήρες σκόνης, τροχούς μανικιούρ-πεντικιούρ, φουρνάκια UV – LED, αναλώσιμα, αλλά και μια πλούσια γκάμα με ημιμόνιμα βερνίκια 86 αποχρώσεων.

Όλα τα προϊόντα ονυχοπλαστικής της SOLO PRO καλύπτουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, καθώς χαρακτηρίζονται από την άριστη ποιότητα, την εύκολη εφαρμογή, την υψηλή αντοχή, αλλά και όχι μόνο.


HMIMONIMO SOLO PRO

Η πλούσια σειρά ημιμόνιμων, επαγγελματικών βερνικιών μακράς διάρκειας (έως και 4 εβδομάδες) αποτελείται από 86 χρώματα, με αποχρώσεις χειμερινές, εαρινές, αλλά και καλοκαιρινές.

Αυτό που θα εντυπωσιάσει τους τεχνίτες νυχιών είναι ότι κατά το διάσημα της παραμονής του υλικού στο νύχι, η λάμψη και το χρώμα παραμένουν αναλλοίωτα και ζωντανά, όπως ακριβώς την μέρα εφαρμογής του, χάρη στην τεχνολογία Long Lasting Light.

Τα ημιμόνιμα SOLO PRO χαρακτηρίζονται από εύκολη εφαρμογή τόσο στο φυσικό όσο και στο τεχνητό νύχι, ενώ το χρώμα δεν φθείρεται, δεν χαράζεται και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Επιπλέον, το πλατύ βουρτσάκι είναι κατασκευασμένο με τρίχα πολύ καλής ποιότητας, έτσι ώστε να μην δημιουργούνται γραμμές κατά το άπλωμα του βερνικιού. Το λευκό χρώμα της σειράς απλώνεται ομοιόμορφα και εξασφαλίζει ένα πανέμορφο αποτέλεσμα γαλλικού. Απαραίτητη η χρήση UV Lamp & LED για τον πολυμερισμό του. Χώρα προέλευσης: Γερμανία.


TOP COAT – NON WIPE DRY

Σε έναν πολύτιμο λίθο όπως το διαμάντι, την λάμψη την δίνει η κοπή. Στο ημιμόνιμο της σειράς SOLO PRO την λάμψη του διαμαντιού την δίνει το TOP COAT -NON WIPE.

Για πολλούς επαγγελματίες, το Top Coat – Non Wipe Dry είναι ίσως το καλύτερο top coat. Μια εφαρμογή του και το νύχι αλλάζει όψη. Αποκτά μια “εκτυφλωτική” λάμψη που δεν περνά απαρατήρητη από κανέναν, γιατί αιχμαλωτίζει και κάνει διάθλαση του φωτός. Κλειδώνει το χρώμα με το καλύτερο δυνατό τρόπο και φυσικά χωρίς να χρειάζεται να καθαριστεί η κολλώδη ουσία.


ACRY – GEL

Ένα καινοτόμο προϊόν με ευρεία χρήση εφαρμογής στην ονυχοπλαστική. Πρόκειται για έναν συνδυασμό gel και ακρυλικών υλικών, εμπλουτισμένο με τα καλύτερα συστατικά των δύο υλικών για βέλτιστο αποτέλεσμα αντοχής και ποιότητας υπηρεσίας.

Είναι παχύρευστο, ενώ μετά την σκλήρυνση του αποκτά υψηλή μηχανική αντοχή, ενώ είναι ιδανικό για όλους τους τύπους νυχιών και για όλα τα μήκη.

Επιπλέον είναι κατάλληλο για φυσική ενίσχυση και επιμήκυνση του νυχιού, ενώ πελάτες και τεχνίτες θα το εκτιμήσουν ακόμη περισσότερο λόγω του γεγονότος ότι είναι άοσμο και ευχάριστο στη χρήση, σε σχέση με άλλες σκόνες και υγρά του ακρυλικού. Χρόνος Πολυμερισμού: UV σε 120΄΄ & LED σε 60΄΄.

 

SOLO PRO

Ν. Μοναστηρίου 74 & Β Πάροδος Χ.Τρικούπη 8 Ελευθέριο Κορδελιό, Θεσς/νικη, 56334

www.solopro.gr

contact@solopro.gr

2310 775765

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION