STAR SIGNS: Προβλέψεις Ιουλίου

Τι μυστικά κρύβουν τα άστρα για τον Ιούλιο; Ποια ζώδια ευνοούνται και ποια πρέπει να προσέχουν λίγο περισσότερο;

 

Από τη Βαλεντίνη Βασιλειάδου

 

 

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Ότι κι αν κάνεις αυτόν τον μήνα, θα το πετύχεις. Οι πλανήτες συνωμοτούν, για να πετύχεις τους στόχους σου. Ξαφνικά θα σου έρθουν από το πουθενά μερικές απαντήσεις, σε κάποια παλιά ζητήματα που σε απασχολούσαν και σε καταστάσεις που ήταν προβληματικές. Είναι η ιδανικό διάστημα για να λάβεις έξυπνα μέτρα και να θωρακίσεις τον εαυτό σου. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,22,36,49.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Φρόντισε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου αυτόν τον μήνα γιατί στο τέλος, με τους ρυθμούς που δουλεύεις, θα εξαντληθείς. Μπορεί να έχουν συσσωρευτεί αρκετές υποχρεώσεις, που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, αλλά από ευκαιρίες, άλλο τίποτα!!! Αρκεί να τις αρπάξεις και θα δεις το μέλλον σου να πηγαίνει πολύ καλά. Η δυναμικότητά σου είναι στα ύψη, το ίδιο και οι ιδέες που θα έχεις. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,13,25,38.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06 Θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές αυτόν τον μήνα στην καθημερινότητά σου. Άλλωστε εσύ είσαι από τα άτομα που ξέρουν πάντα πιο είναι το σωστό για τον εαυτό τους, αλλά και για τους άλλους. Άριστες προοπτικές ανοίγονται τώρα μπροστά σου, για αυτό φρόντισε την κατάλληλη στιγμή να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,14,23,42.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07 Αυτόν τον μήνα θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τη συμπεριφορά σου και θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στο πώς θα βελτιωθεί. Θα εδραιώσεις κάποιες σημαντικές επαφές, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η δραστηριότητά σου θα τραβάει την προσοχή των άλλων και κάποιοι από αυτούς θα σε ευνοήσουν. Μπορείς να κάνεις πολλά στη δουλειά σου και θα έχεις ιδέες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, ενώ αναζητάς και νέες πηγές εσόδων. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 4,19,26,47.

ΛΕΩΝ 23/07 – 23/08 Πρέπει να κινηθείς αυτόν τον μήνα δυναμικά προς την κατεύθυνση που επιθυμείς και να μην υποχωρήσεις σε τίποτε. Ο δυναμισμός σου θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και με την αποφασιστικότητά σου, θα ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Φρόντισε να κάνεις ένα μικρό απολογισμό των ημερών και μην ξεχάσεις να πεις ένα μπράβο στον εαυτό σου, για όλα αυτά που κατάφερες. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…10,19,25,38.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/08 – 22/09 Η επιτυχία είναι δική σου. Ξεκινάει μια περίοδος που όλα θα αλλάζουν κι εσύ θα παρακολουθείς τις εξελίξεις που έρχονται. Όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μπορέσεις να χειριστείς τις καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς ότι σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται αρκετός προγραμματισμός και μεθοδικότητα. Στη δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να τελειώνεις με θέματα που έχουν μείνει στην μέση. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,15,26,33.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10 Κάποιες κινήσεις που μπορεί να κάνεις για κάποιες υποθέσεις που συναντούν εμπόδια στην ολοκλήρωσή τους, πρέπει να ξεχαστούν άμεσα και τη θέση τους να πάρουν η υπομονή, ο προγραμματισμός και η ψυχραιμία. Κινήσου έξυπνα και θα δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται, με τον καλύτερο τρόπο. Η δυναμικότητα που θα έχεις στη δουλειά σου θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…19,25,36,41.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11 Κάποιοι αυτόν τον μήνα πιστεύουν ότι μπορούν να διακόψουν την πορεία σου προς την κορυφή, αλλά δυστυχώς για αυτούς, θα μείνουν με την χαρά. Μέσω διαφόρων δοκιμασιών θα προσπαθήσουν να σε εμποδίσουν και να σε καθυστερήσουν από την επίτευξη των στόχων σου. Εσύ θα πρέπει να εμπιστευτείς τις δυνάμεις σου και να προτάξεις τα θέλω σου, ώστε να τα καταφέρεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στη δουλειά σου ξεκινά μια περίοδος γεμάτη συζητήσεις και σχέδια. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,11,25,48.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12 Πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις, που σε απασχολούν. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και μην ανακατεύεσαι σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Σχεδίασε μεθοδικά το πρόγραμμά σου κι άρχισε να υλοποιείς τους στόχους σου, που θα σου φέρουν την επιτυχία. Στη δουλειά σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια, που ήταν σε στασιμότητα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…10,23,32,47.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19 /01 Καλό θα είναι να είσαι ψύχραιμος, σε ότι ανεπιθύμητο κι αν προκύψει. Δεν πρέπει να εκνευριστείς, για να μην κάνεις λανθασμένες κινήσεις. Έχεις θέσει γερές βάσεις και κάποια μικροπροβλήματα δεν μπορούν να ανακόψουν την πορεία της επιτυχίας σου. Αρκεί να κάνεις υπομονή και να επιμένεις στο δρόμο που έχεις χαράξει. Στη δουλειά σου, οι συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…20,33,41,45.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1 – 19/02 Ξεκινάει μια νέα περίοδος στη ζωή σου, και παρουσιάζονται νέες εξελίξεις και ευκαιρίες στις υποθέσεις που σε απασχολούν. Έχεις πολλές δυνατότητες, που θα πρέπει κάποια στιγμή να τις αξιοποιήσεις, για να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν σημαντική ανοδική πορεία. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…11,22,38,41.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03 Η αστάθεια και η ασάφεια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του μήνα για εσένα. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και ταυτόχρονα να φυλαχτείς, γιατί μπορεί να υπάρχουν κρυμμένες παγίδες, που δεν τις έχεις προσέξει. Με τον προγραμματισμό και την ευστροφία σου, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου πολύ εύκολα. Στη δουλειά σου, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις εδώ και καιρό. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,33,44,46.

 

ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ
ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΩΗΣ.
ΤΗΛ. 6951106266, 2314007050.

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION