Style & Colour Trophy 2022: Ο διεθνής διαγωνισμός της L’Oréal Professionnel Paris

Οι Μεγάλοι Νικητές και όλα τα looks!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Μεγάλος Ελληνικός Τελικός του Style & Colour Trophy 2022, αναδεικνύοντας τους νικητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Διεθνή Ημιτελικό τον Σεπτέμβριο και θα διεκδικήσουν μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους hair artists στον κόσμο!

Για περισσότερα από 60 χρόνια, ο επαγγελματικός διαγωνισμός Style & Colour Trophy της L‘Oréal Professionnel Paris αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς και εμβληματικούς θεσμούς της κομμωτικής βιομηχανίας. Φέτος, ο διαγωνισμός επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία στους Έλληνες κομμωτές να αναδείξουν το ταλέντο και τη δημιουργικότητα τους και να ανακαλύψουν νέες τάσεις και τεχνικές.

Ο δρόμος προς τον τελικό

Εκατοντάδες κομμωτές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της L‘Oréal Professionnel Paris και δήλωσαν συμμετοχή στον ελληνικό διαγωνισμό. Το θέμα του φετινού Style & Colour Trophy ήταν το French Edito”. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να εμπνευστούν από τη γαλλική κομψότητα και να δημιουργήσουν το δικό τους εξώφυλλο ενός premium περιοδικού μόδας, αναδεικνύοντας τα όμορφα μαλλιά μέσα από τις τεχνικές του εντυπωσιακού French Balayage και του απόλυτα κομψού French Glossing.

Η κρτική επιτροπή αξιολόγησε τις δημιουργίες και ανέδειξε τους 6 φιναλίστ που διαγωνίστηκαν στον Μεγάλο Ελληνικό Τελικό: Τίμος Γουγούσης, Άννα Ελτζίδου, Φώτης Μεστουσάκης, Κωνσταντίνος Σουβατζής, Ιωάννα Τζίγκα-Λεονάρδος Μαργέλος, Στέφανος Ξανθόπουλος – Κατερίνα Αδαμίδου.

Στον Μεγάλο Ελληνικό Τελικό, οι 6 φιναλίστ κλήθηκαν να δημιουργήσουν σε 4,5 ώρες και να παρουσιάσουν στην κριτική επιτροπή ένα total look “French Edito” το οποίο περιλάμβανε την επιμέλεια των μαλλιών σε χρώμα & χτένισμα, καθώς και του αντίστοιχου make-up και fashion styling.

Οι 4 κριτές, Νατάσα Μπεγνή, Διευθύντρια Εκπαίδευσης στη L‘Oréal Professional Products, Στaμάτης Καραΐσκος, Καλλιτεχνικός Διευθυντής Haute Coiffure Francaise Ελλάδος, Ελένη Στασινοπούλου, Δημοσιογράφος Μόδας και  Διευθύντρια Έκδοσης του περιοδικού Madame Figaro και Μιχάλης Πάντος, Fashion Stylist, αξιολόγησαν τις τελικές δημιουργίες σε συνδυασμό με την εξειδίκευση του κάθε κομμωτή και την ικανότητα του να εμπνέει, να επηρεάζει και να υποστηρίζει κάθε γυναίκα να ανακαλύψει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

Θέλετε να παρακολουθήσετε τον Μεγάλο Ελληνικό Τελικό; Μπείτε στο YouΤube της LOréal Professionnel Paris: https://www.youtube.com/watch?v=ngWHTTcfgRY  

Οι νικητές

Μεγάλοι νικητές αναδείχθηκαν οι Ιωάννα ΤζίγκαΛεονάρδος Μαργέλος που δημιούργησαν ένα σύγχρονο και λαμπερό French Balayage σε άφρο μαλλιά, εντυπωσιάζοντας τους κριτές με την τεχνική και το άψογο αποτέλεσμα. Η Ιωάννα Τζίγκα και ο Λεονάρδος Μαργέλος θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Διεθνή Ημιτελικό το Σεπτέμβριο με στόχο να φτάσουν στον Διεθνή Τελικό του Διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2022 και τα αποτελέσματα του οποίου θα προβληθούν live στο επεισόδιο του Run Le Hair Show τον Δεκέμβριο!

Τη 2η θέση καθώς και το Βραβείο Κοινού κατέκτησε το δίδυμο Στέφανος Ξανθόπουλος & Κατερίνα Αδαμίδου, ενώ την 3η θέση έλαβε ο Κωνσταντίνος Σουβατζής.

Το Style & Colour Trophy είναι o εμβληματικότερος και μακροβιότερος διεθνής επαγγελματικός διαγωνισμός. Απόλυτα καινοτόμος, όπως ακριβώς και το πνεύμα του ιδρυτή της LOréal Professionnel Paris Ευγένιου Σουελέρ, ο διαγωνισμός εδώ και 60 χρόνια αναδεικνύει το ταλέντο και δίνει την ευκαιρία σε κομμωτές σε όλο τον κόσμο να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να αναγνωριστούν. Περισσότερο απ΄όλα, όμως, μας υπενθυμίζει την αξία της κομμωτικής τέχνης και τη δύναμη που έχει να μας εμπνέει. Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που το Style & Colour Trophy επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα και έλαβε τόσο θετική ανταπόκριση από τους Έλληνες κομμωτές. Συγχαρητήρια στους νικητές που θα μας εκπροσωπήσουν στο εξωτερικό και θα μας κάνουν υπερήφανους!», δηλώνει ο Γιώργος Ματέλλας, Brand Business Leader LOréal Professionnel Paris.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την πλατφόρμα: https://styleandcolourtrophy.lorealprofessionnel.com/country/gr

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION