TALKING HEADS: Νέα από τον κόσμο των μαλλιών

Περίεργες, ευτράπελες και αξιομνημόνευτες ειδήσεις τράβηξαν την προσοχή μας και αυτόν τον μήνα. Ας τις απολαύσουμε…

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ

 

 

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ

Η Bella Hadid ξεκίνησε τη νέα χρονιά με μια σημαντική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της: Ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά της παραμένουν καστανά, προτίμησε το κόκκινο της φωτιάς και το πορτοκαλί για τα μπροστινά. Η δίχρωμη εμφάνιση που παραπέμπει ξεκάθαρα σε Ginger Spice, αποκαλύφθηκε από την ίδια την Bella μέσω selfie στις 3 Ιανουαρίου. Την ευθύνη για το εν λόγω hairstyle έχει η στυλίστρια Jessica Gillin και η colorist Jenna Perry.

 

Η ΘΑΡΡΑΛΕΑ J.LO

Λίγες ημέρες μετά την αλλαγή του χρόνου και την εντυπωσιακή της παράσταση στην Times Square της Νέας Υόρκης, η Jennifer Lopez αποφάσισε να δείξει στους εκατομμύρια followers της τη διαδικασία μακιγιάζ που ακολουθεί. Αυτό σημαίνει ότι, κοιτάζοντας την κάμερα του κινητού, της ξεβάφτηκε τελείως (!) και ξεκίνησε το make-up routine από την αρχή. Βλέποντας το video, διαπιστώσαμε ότι το πρώτο προϊόν που χρησιμοποιεί στη διαδικασία είναι booster serum, ότι όντως δεν έχει κάνει botox και ότι δείχνει υπέροχη χωρίς μακιγιάζ. Μπράβο, ρε Τζενάκι.

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΕ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΞΟΔΟ

Κακά μαντάτα για την τράπεζα μαλλιών, την πρώτη του είδους στον κόσμο, που ίδρυσε ο δερματολόγος Bessam Farjo στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, τον Οκτώβριο του 2019. Θες η πανδημία, θες η χρέωση 3.000 ευρώ για να αποθηκεύσει δείγμα από τα μαλλιά των πελατών του, το θέμα είναι ότι ο Farjo ανέστειλε τη λειτουργία της Hair Bank επ’ αόριστον. Και επειδή σε αυτήν την περίπτωση δεν προβλέπεται ανακεφαλαίωση από το Δημόσιο, προβλέπουμε ότι η επαναλειτουργία της θα καθυστερήσει.

 

ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η ραγδαία αύξηση της τηλεργασίας λόγω του Covid έχει και μία ακόμη αρνητική συνέπεια: Την απώλεια μαλλιών με ρυθμό μεγαλύτερο από το φυσιολογικό. Ο μέσος άνθρωπος μπορεί να χάσει 50 με 100 τρίχες την ημέρα, συχνά χωρίς να το παρατηρήσει. Οι εργαζόμενοι σε συνθήκες καραντίνας, όμως, ίσως χάσουν και διπλάσιο αριθμό τριχών καθώς το εργασιακό άγχος συνδυάζεται με τις συνθήκες εγκλεισμού και την έλλειψη ψυχαγωγίας.

 

MONICA FOREVER

Η πρώτη φωτογραφία που πόσταρε μέσα στο 2021 η Monica Bellucci μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει. Η 56χρονη star επέλεξε ένα απλό t-shirt σε συνδυασμό με μια μακριά φούστα για να τονίσει τη λεπτή σαν δαχτυλίδι μέση της. Τις εντυπώσεις, όμως, κλέβει το ανανεωμένο της και ιδιαίτερα λαμπερό hairstyle, με τις μακριές φιλαριστές α λα 70ς φράντζες στο ύψος των ώμων. Η γνώμη μας είναι αυτό το hair look αποτελεί δείγμα του τι ταιριάζει στις περισσότερες 40+ γυναίκες.

 

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ANYA TAYLOR-JOY

Μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς “Queen’s Gambit”, ο κόσμος ενδιαφέρεται πολύ για την καταπληκτική Anya Taylor-Joy, την πρωταγωνίστρια με το αδιανόητο στυλ και το ύφος που παγιδεύει τα βλέμματα. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η 24χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι χρησιμοποιεί μακιγιάζ μόνο όταν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ τόνισε ότι το μόνο προϊόν μαλλιών που δεν αλλάζει με τίποτα είναι το leave-in conditioner, χωρίς, όμως, να αναφέρει το brand που προτιμά. Κάτι μας λέει, όμως, ότι το συγκεκριμένο προϊόν βρίσκεται κάπου μέσα στο περιοδικό που τώρα κρατάς στα χέρια σου!

 

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION