The Great Guide to Stay Safe

Η καθαριότητα και η υγιεινή ήταν ανέκαθεν βασικές προϋποθέσεις
για την σωστή λειτουργεία των κομμωτηρίων. Προχωρώντας αρκετά επίπεδα προς τα πάνω και
σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής, η υγιεινή ταυτίζεται με την απολύμανση και
η καθαριότητα προασπίζει την υγεία όσο ποτέ άλλοτε.

 

Η ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΊΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΎΜΑΝΣΗΣ!


Εξοπλίζοντας το κομμωτήριο σου με τα κατάλληλα προϊόντα, ενισχύεις την σχέση εμπιστοσύνης με τους επισκέπτες σου, δίνεις την ελευθερία στους συνεργάτες σου να δουλεύουν με ασφάλεια και βάζεις τις βάσεις για μια νέα εποχή εξέλιξης και δημιουργίας. Τα προϊόντα DISICIDE, ALL 1 CLEAN, SKAI και TRIMMERCIDE είναι φιλικά στο περιβάλλον και έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς. Με καταγωγή από την Σουηδία και με πιστοποιητικό χρήσης είναι μία από τις καλύτερες επιλογές προϊόντων απολύμανσης. www.disicide.gr

 

Τα προϊόντα DISICIDE προσφέρονται και σε 2 start set, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε επαγγελματικού χώρου.


START SET DISICIDE WHITE
Περιλαμβάνει συμπυκνωμένο απολυμαντικό υγρό 1500ml, βάζο αραίωσης 1100ml, υγρά μαντηλάκια απολύμανσης και έτοιμο προς χρήση σπρέι (1000ml).

START SET DISICIDE BLUE
Περιλαμβάνει συμπυκνωμένο απολυμαντικό υγρό (1500ml), το μικρό βάζο αραίωσης 160ml (πενσάκια-τσιμπιδάκια), το μεσαίο βάζο αραίωσης 750ml (χτένες-ψαλίδια), σπρέι απολύμανσης πινέλων μακιγιάζ καθώς και το έτοιμο προς χρήση απολυμαντικό σπρέι (300ml).


DΙSICIDE ΣΠΡΈΙ READY-TO-USE
Έτοιμο για χρήση, απολυμαντικό σπρέι νοσοκομειακής ποιότητας. Αποδεδειγμένα αποτελεσματικό ενάντια σε βακτήρια και ιούς. Δρα γρήγορα και εξατμίζεται χωρίς να αφήνει λεκέδες και ίχνη πάνω στις επιφάνειες ή τα μεταλλικά αντικείμενα στα οποία χρησιμοποιείται!
Χρήση: Ψεκάστε την επιφάνεια που θέλετε να απολυμάνετε και βεβαιωθείτε ότι έχει καλυφθεί ολόκληρη επαρκώς. Αφήστε το προϊόν να δράσει για τουλάχιστον 15 λεπτά. Στεγνώστε με χαρτί ή αφήστε να στεγνώσει. Διατίθεται σε τρεις συσκευασίες: 300ml και 1000ml και 5000ml.

DΙSICIDE ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΈΝΟ 1:32
Βιοκτόνο προϊόν, που είναι φιλικό στο περιβάλλον και ασφαλές για τον χρήστη! Προσφέρει νοσοκομειακού εύρους απολύμανση και είναι αποτελεσματικό ενάντια σε βακτήρια και ιούς. Έχει σύνθεση με βάση το νερό χωρίς επικίνδυνους διαλύτες και απαλή ευχάριστη μυρωδιά. Επιπλέον, είναι εύκολο στη χρήση, οικονομικό και αποδοτικό! Περιλαμβάνει δοσομετρητή. Διαλύεται 1:32, δηλαδή 30ml συμπυκνωμένου προϊόντος σε 1000ml νερό!
Χρήση: Τοποθετήστε ψαλίδια, ξυράφια, εργαλεία και αντίστοιχο εξοπλισμό στο υγρό για τουλάχιστον 15 λεπτά. Αφαιρέστε τα, ξεπλύνετε με νερό και στεγνώστε τα με χαρτί. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιείστε φρέσκο διάλυμα κάθε μέρα! Διατίθεται σε δύο συσκευασίες: 600ml και 1500ml.


ΓΥΆΛΙΝΑ ΔΟΧΕΊΑ


Γυάλινα δοχεία απολύμανσης για το συμπυκνωμένο DΙSICIDE, με μεταλλικό
καπάκι, έμβολο ανύψωσης και αντιολισθητική βάση, σε τρία μεγέθη:
* Χωρητικότητας 1100ml για χτένες, ψαλίδια, ξυράφια και άλλα αντίστοιχα εργαλεία.
* Χωρητικότητας 750ml για πένσες, μικρότερα ψαλίδια, ξυράφια κλπ.
* Χωρητικότητας 160ml για μικρά ψαλιδάκια, τσιμπιδάκια, νυχοκόπτες και σχετικό εξοπλισμό.


TRIMMERCIDE ΣΠΡΈΙ ΚΟΠΤΙΚΏΝ
Το TRIMMERCIDE είναι σπρέι που κρατάει τα κοπτικά των κουρευτικών μηχανών καθαρά, δροσερά, με σωστή λίπανση, αποτρέποντας την διάβρωση και τη σκουριά – όλα αυτά μαζί σε ένα προϊόν!
Χρήση: Απλά ψεκάζετε στα κοπτικά και θα διατηρούνται σε άριστη κατάσταση για αρκετό καιρό. Βοηθάει στην εύκολη ολίσθηση και στην απαλή κίνηση των κοπτικών λεπίδων, παρέχοντας ακρίβεια και άνεση στο κούρεμα. Συσκευασία των 400ml.

TRIMMERCIDE OIL
Λιπαντικό λάδι για καλύτερη συντήρηση των λεπίδων και της μηχανής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα ψαλίδια. Συσκευασία 100ml.


DISICIDE WIPES
Υγρά μαντηλάκια απολύμανσης και καθαρισμού επιφανειών που δρουν αποτετελεσματικά ενάντια σε
βακτήρια και ιούς σε μόλις 2 λεπτά και χωρίς να αφήνουν λεκέδες. Συσκευασία των 100 τεμαχίων 16Χ13cm.

UNICLEAN ΜΑΝΤΗΛΆΚΙΑ
Υγρά μαντηλάκια καθαρισμού, αντίστοιχης αποτελεσματικότητας με το UNICLEAN σπρέι! Φιλικά στα χέρια καθώς διαθέτουν Aloe-Vera. Περιέχει 60 μαντηλάκια σε πρακτική, ανακυκλώσιμη συσκευασία!


ALL 1 CLEAN  UNICLEAN ΣΠΡΕΙ
Έτοιμο προς χρήση καθαριστικό σπρέι για καθάρισμα και φροντίδα στις πολυθρόνες κομμωτηρίου, τους καθρέπτες, τις γυάλινες επιφάνειες, τα εργαλεία styling και κάθε άλλη επιφάνεια. Αφαιρεί στίγματα και λεκέδες από σπρέι μαλλιών, από λακ, gel, νερό και ρύπους. Σύνθεση με βάση το νερό, χωρίς να περιέχει διαλύτες και με απαλή ευχάριστη μυρωδιά κίτρου και εσπεριδοειδών! Χρήση: Καθαρίστε απαλά υγραίνοντας μια πετσέτα με μικρο-ίνες. Διατίθεται σε τρεις συσκευασίες: 300ml και 1000ml και 5000ml.

SKAI CLEAN & CARE ΣΠΡΕΙ
Αντιστατικό καθαριστικό και συντηρητικό που προστατεύει το βινύλιο και τη δερματίνη στις πολυθρόνες κουρείου και στα άλλα έπιπλα κομμωτηρίου. Καθαρίζει την επιφάνεια και παρέχει προστασία από σκόνες και ιδρώτα, ενώ παράλληλα προλαβαίνει την αφυδάτωση που οδηγεί σε σκασίματα και ακαμψία του συνθετικού δέρματος. Χρήση: Για καλύτερο αποτέλεσμα, χρησιμοποιείστε το τουλάχιστον μια φορά το μήνα με ένα πανάκι από μικρο-ίνες. Δεν είναι κατάλληλο για γνήσιο δέρμα, nubuck  ή σουέτ. Διατίθεται σε τρεις συσκευασίες: 300ml και 1000ml και 5000ml.


MAKE-UP BRUSH CLEANER

Αντιβακτηριακό σπρέι που καθαρίζει και συντηρεί τα πινέλα του make-up με μια μόνο κίνηση! Επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής τους ενώ παράλληλα εγγυάται την αψεγάδιαστη εφαρμογή του make-up. Σύνθεση με βάση το νερό, χωρίς διαλύτες. Στεγνώνει γρήγορα και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πινέλα μακιγιάζ με φυσικές ή με συνθετικές τρίχες.
Χρήση: Ψεκάστε μια μικρή ποσότητα και τρίψτε απαλά τις τρίχες για να απλωθεί παντού. Σκουπίστε με ένα χαρτομάντιλο. Συσκευασία των 150ml.


COLOR REMOVER WIPES

Υγρά μαντηλάκια καθαρισμού υπολειμμάτων βαφής μαλλιών. Απαλό ύφασμα, βαμβακερής σύνθεσης σε ευκολόχρηστη συσκευασία. Αφαιρούν αποτελεσματικά ακόμα και τα πιο σκούρα στίγματα  και λεκέδες βαφής από το δέρμα, χωρίς έντονο τρίψιμο. Εμβαπτισμένα σε διάλυμα με βάση το νερό χωρίς να περιέχουν αμμωνία! Συσκευασία με 100 ελαφρά αρωματισμένα μαντηλάκια διατάσεων 14 x 9cm.


Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα στο www.disicide.gr

www.tsombaris.gr Μάρνη 47 Αθήνα Τηλ.: 210 5226.671 FAX: 210 5240.629

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION