THE UN/DEFINABLE SEBMAN

Η νέα σειρά SEB MAN από την Sebastian Professional έρχεται να «ταράξει τα νερά», καθώς ανοίγει μια νέα εποχή στο κεφάλαιο του ανδρικού grooming.

Η νέα ανδρική σειρά SEB MAN της Sebastian Professional είναι η μοναδική, επαγγελματική σειρά που έχει καταφέρει να συλλάβει πλήρως την έννοια του «σύγχρονου άντρα». Οι εποχές αλλάζουν, μαζί της αλλάζουν οι άνθρωποι και αυτοί είναι που δίνουν στις έννοιες νέα σημασία. Σήμερα ο σύγχρονος άντρας έχει την ανάγκη να απεγκλωβιστεί από στερεότυπα και η SEB MAN έχει έρθει για να αναθεωρήσει την έννοια της αρρενωπότητας και να θέσει νέα θεμέλια στο κεφάλαιο του ανδρικού grooming.

Σύγχρονος άντρας λοιπόν, είναι εκείνος που κατέχει πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Είναι παραπάνω από γιος, εργαζόμενος, ή εργοδότης. Είναι πολύπλευρος, έχει προσωπικό στυλ, είναι πολυάσχολος, έχει δική του άποψη και επιθυμίες. Η έννοια της αρρενωπότητας έχει και αυτή αλλάξει, ξεφεύγοντας από αυστηρούς κανόνες και κλισέ και αυτό γιατί η ανδρική ταυτότητα εξελίσσεται και αποκτά τον δικό της χαρακτήρα. Η νέα σειρά SEB MAN αγκαλιάζει την νέα ανδρική ταυτότητα και αναδεικνύει τον πολύπλευρο χαρακτήρα του άντρα του, δίχως να τον περιορίζει σε στερεότυπα.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ \ SEB MAN Brand Ambassador

Ο SEB MAN Brand Ambassador της Ελλάδας δεν είναι άλλος από τον Σταμάτη Κανελλόπουλο. Barber, κομμωτής, σύζυγος, πατέρας και επιχειρηματίας, ο Σταμάτης Κανελλόπουλος είναι γνωστός στον χώρο λόγω των πολλών ετών εμπειρίας του, αλλά και της δουλειάς του. Επιπλέον, είναι ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου 5th Avenue, όπως και του barbershop Manifesto Barber. Ο ίδιος μας δίνει τους 4 καλύτερους λόγους που άντρες και επαγγελματίες, αξίζουν να βάλουν το SEB MAN στη ζωή τους.

  1. ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ

Αυτό που ξεχωρίζει το SEB MAN από τα άλλα σύγχρονα brands περιποίησης είναι η μοναδική ευαισθητοποίηση ότι οι νεαροί άντρες του σήμερα δεν επιθυμούν να καθορίζονται από ένα ρόλο.

 

  1. ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΕΣ & BARBERS

Οι επαγγελματίες θα επωφεληθούν από τη φιλοσοφία της σειράς SEB MAN, από την ευελιξία των προϊόντων αλλά και από την ποιότητα τους.

 

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ BRAND

Τα προϊόντα της σειράς SEB MAN εμπνέουν τον άνδρα να ανακαλύψει την προσωπική του ταυτότητα και κυρίως τις δυνατότητές του.

 

  1. ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Τα προϊόντα SEB MAN είναι εμπλουτισμένα με γκουαρανά, ένα φυτό γνωστό ως φυσική πηγή ενέργειας. Το άρωμά του έχει συστατικά όπως κόκκινο πιπέρι, περγαμόντο και κεχριμπάρι και το αποτέλεσμα είναι ένα ξυλώδες ανατολίτικο πικάντικο άρωμα.


WORLD OF SEB MEN

Στο επίκεντρο της εκστρατείας της σειράς SEB ΜΑΝ, βρίσκονται άντρες οι οποίοι αντιπροσωπεύουν την φιλοσοφία και δίνουν τον ακριβή ορισμό του τί εστί να είσαι άντρας SEB MAN. Μόλις τους γνωρίσετε είναι βέβαιο ότι θα ταυτιστείτε με τον πολυάσχολο, αλλά και πλούσιο τρόπο ζωής τους.

BILLY HUXLEY

ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ \ STYLE ICON \ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ \ ΜΟΝΤΕΛΟ \ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ \ ΘΕΡΜΟΑΙΜΟΣ \ ΠΑΤΕΡΑΣ \ PARTY ANIMAL \ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ \ ΧΑΛΑΡΟΣ \ TATTOO ARTIST \ ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΑΛΕΝΤΩΝ

 

MATTHIAS DANDOIS

ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ \ ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ \ ΗΘΟΠΟΙΟΣ \ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ \ ΘΕΙΟΣ \ FREESTYLER \ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ \ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΗΣ \ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ \ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΤΑΤΟΥΑΖ

 

DENNY BALMACEDA

BLOGGER \ ΣΤΥΛΙΣΤΑΣ \ TRENDSETTER \ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ROAD TRIP \ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ \ DANDY \ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ \ SKATER \ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ \ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ VINTAGE ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ


 

AIDEN XYDIS \ SEB MAN Global Creative artist

Ο Aiden Xydis είναι Barber, λάτρης των ψηφιακών μέσων, tattoo artist, αλλά και ο νέος Global Creative artist του SEB MAN. Γνωστός για τις δημιουργικές αλλαγές του, ο Aiden ενσαρκώνει τον un\defined τρόπο ζωής. Η νεαρή του ηλικία και οι φρέσκες ιδέες του θέτουν τα θεμέλια για μια νέα εποχή στην ανδρική περιποίηση των μαλλιών, το styling και το grooming. Ο ίδιος έχει περάσει από την ακαδημία της Vidal Sassoon, από το ΒΙΒΑ Education στην Μελβούρνη, ενώ έχει λάβει και προσωπική εκπαίδευση από τον Global Artistic Director της Sebastian Professional, Shay Dempsey

 

SEB MAN GROOMING LINE

FOR THE SLASHERS

H SEB MAN παρουσιάζει μια νέα σειρά που αποτελείται από Haircare, styling και grooming, σχεδιασμένη ειδικά για τους άντρες που αρνούνται να μπουν σε καλούπια. Ο άντρας του σήμερα είναι πολύπλευρος και μπορεί να χαρακτηριστεί ως Slasher. Η ζωή του είναι γεμάτη, δραστήρια, ο ίδιος είναι πολυάσχολος και για αυτό χρειάζεται μια σειρά προϊόντων η οποία θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Επιπλέον είναι βέβαιο ότι οι επαγγελματίες θα βρουν στη νέα σειρά SEB MAN από την Sebastian Professional, την προϊοντική υπεροχή που αποζητούν.

 

Τι σημαίνει Slasher;

Ο Slasher είναι παιδί της πόλης, δραστήριος, έχει στυλ και ανήκει στην γενιά των «slashers», που έχουν πολλές δουλειές και ενασχολήσεις ταυτόχρονα. Αυτός ο άντρας απαιτεί άνεση, απλότητα και ποιότητα ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται πιο άμεσα στην πολυάσχολη καθημερινότητά του.

 

Ακολουθήστε το SEB MAN στο Instagram: @sebmanofficial
Μάθετε περισσότερα στο www.sebastianprofessional.com

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION