THE YOUTH HAIRSTYLES

View Gallery 15 Photos

Οι νέες τάσεις στο ανδρικό hairstyle στοχεύουν στη νέα γενιά, με το κουλ στυλ. Με αυτόν τον τρόπο αναδύεται η ξεχωριστή τάση της ατομικότητας, που παίζει με κύματα, έντονα μήκη, καθαρό πρόσωπο και υφές που υποστηρίζουν τη φυσικότητα του λουκ. Η γενειάδα μπορεί να μπει για λίγο στην άκρη, καθώς τα καινούργια χτενίσματα στοχεύουν στη μίνιμαλ οπτική η οποία, σε συνδυασμό με τα νέα λουκς, αναδεικνύει τη νεανικότητα του ανδρικού προσώπου.

BRAIDED STYLE

Η μόδα της πλεξούδας έχει σταματήσει να είναι γυναικεία υπόθεση εδώ και καιρό. Πλέον έχει γίνει η κουλ λεπτομέρεια του ανδρικού λουκ. Η πλάγια πλεξούδα ξεκινάει από το μπροστινό μέρος και αποτελεί άποψη. Αν έχεις μάκρος στο μπροστινό μέρος, πρέπει να τη δοκιμάσεις.

 

CAESAR’S

Το τύπου Caesar’s κούρεμα παίζει με το μεσαίο μήκος στο μπροστινό μέρος, ενώ στα πλάγια δεσπόζει το μεσαίο. Το συνολικό στυλ αντανακλά μια νέα τάση, αυτή της νέας εποχής. Οι νέοι δεν φοβούνται να επιχειρήσουν κάτι διαφορετικό και το καινοτόμο caesar’s αντιπροσωπεύει αυτή την άποψη.

 

CURLY FRINGE

Οι μπούκλες έχουν απελευθερωθεί και πλέον χαρίζουν μοναδικά, ανδρικά λουκς. Οι πλούσιες μπούκλες έχουν δομηθεί στο πλούσιο fringe και έτσι η έμφαση επικεντρώνεται στην υφή του μαλλιών. Το σωστό styling είναι αυτό που θα αναδείξει την υφή των μαλλιών όπως πρέπει.

 

GRAPHIC WAVES

Μεσαία μήκη και μαλλιά κομμένα σε σκάλες. Το fringe έχει δομηθεί σε ελαφρά, κοντά κύματα, τα οποία διαθέτουν καινοτόμο χαρακτήρα. Το καθαρό πρόσωπο σε συνδυασμό με το λουκ, γεννούν το φρέσκο λουκ που είναι κατάλληλο για τους νεαρούς άνδρες.

 

LONG LENGTHS

Το bowl cut είναι εξελιγμένο, δυναμικό και παράλληλα νεανικό. Το στυλ παίζει με το έντονο μήκος περιμετρικά του κεφαλιού, ενώ πίσω διατηρεί κοντά μήκη. Το λουκ μπορεί να αναπροσαρμοστεί εύκολα λόγω του μάκρους και να χαρίσει διαφορετικά hairstyles.

 

MALE BANGS

Η τεχνική του κουρέματος σε σκάλες χαρίζει ανάδειξη της υφής και του στυλ. Η πλάγια φράντζα διατηρεί ασύμμετρο χαρακτήρα, ενώ το υπόλοιπο κεφάλι διαθέτει κοντά μήκη. Αυτά τα κοντά μήκη στα ψηλά σημεία του κεφαλιού, είναι το κλειδί που χαρίζει στο λουκ ύψος.

 

MASS CURLS

Οι μπούκλες του λουκ, είναι τουλάχιστον αξιοζήλευτες. Είναι λαμπερές, η υφή τους ξεχωρίζει χαρακτηριστικά, ενώ το ατημέλητο στοιχείο είναι το κύριο χαρακτηριστικό του λουκ. Το στυλ παίζει με τις σκάλες, ενώ το καθαρό πρόσωπο αναδεικνύει στο μέγιστο το hairstyle.

 

MID FADE FRINGE

Το mid fade fringe φέρει στα πλάγια το ήπιο fade, ενώ στο πάνω μέρος το δυναμικό fringe καλύπτει το μέτωπο. Το λουκ παίζει με την αντίθεση των πλαγίων και του κέντρου του κεφαλιού. Το συνολικό στυλ είναι ανατρεπτικό και μοντέρνο λουκ, για τον νεαρό άντρα που αποζητά κάτι διαφορετικό.

 

MINIMAL CAESAR’S

Το Minimal Caesar’s κούρεμα έχει δυναμική όψη και μίνιμαλ χαρακτήρα. Τα μαλλιά είναι κουρεμένα σε καθαρές γραμμές και διατηρούν κοντό μήκος. Το στυλ είναι πρακτικό και ταιριάζει ιδανικά στους άντρες που θέλουν το στυλάτο κούρεμα, αλλά αποζητούν και την πρακτικότητα.

 

NATURAL VIBES

Τα φυσικά vibes είναι εμφανή στο στυλ, καθώς η ατημέλητη υφή συνδυάζεται με το μήκος. Η χαρακτηριστική ανταύγεια είναι η λεπτομέρεια που κάνει το λουκ ξεχωριστό, ενώ το wavy fringe έχει δομηθεί με δεξιοτεχνία. Το styling είναι το κατάλληλο εργαλείο για αυτή τη δουλειά.

 

NEW AGE FRINGE

Το fringe είναι ανατρεπτικό και αντιπροσωπεύει απόλυτα το στυλ της νεάς γενιάς. Τα μήκη είναι απολαυστικά στην όψη και φέρουν έντονο ατημέλητο χαρακτήρα. Παράλληλα, το καθαρό πρόσωπο είναι αυτό που αναδεικνύει στο μέγιστο το ανατρεπτικό αυτό hairstyle.

 

SIDE SWEPT

Τα έντονα bangs ξεχωρίζουν από μακριά, καθώς η δομή τους είναι προσεγμένη και απολαυστική στην όψη. Το έντονο μήκος είναι το κλειδί για την επίτευξη του λουκ. Το στυλ εκπνέει τον αέρα της νεανικότητας, καθώς αυτό το λουκ ταιριάζει γάντι στους νεαρούς άντρες που αποζητάνε κάτι κομψό και ήπιο.

 

SLEEK AND SWEPT

Η βελούδινη υφή είναι το κύριο χαρακτηριστικό του λουκ. Τα μαλλιά έχουν δομηθεί σε sleek μορφή και φέρουν τη μίνιμαλ διάθεση. Το swept back στυλ διατηρεί τα μαλλιά χτενισμένα προς τα πίσω, όμως η χαρακτηριστική όψη του fringe είναι εμφανής.

 

TOUSLED WAVES

Το μεσαίο μάκρος κυριαρχεί σε όλο το κεφάλι και τα κύματα ξεχωρίζουν ομοιόμορφα από το σύνολο. Παράλληλα το μπροστινό μέρος φέρει κοντοκομμένα μήκη, τα οποία προσδίδουν στο στυλ κάτι το διαφορετικό. Το λουκ διαθέτει κομψό ύφος και καθημερινό χαρακτήρα.

 

ULTRA BUZZCUT

Το Ultra Buzzcut είναι από τα πιο ανατρεπτικά λουκς της ανδρικής μόδας. Οι άντρες μπορούν να το προτιμήσουν άφοβα, καθώς αυτό το «αυστηρό» στην όψη κούρεμα θα αναδείξει πλήρως τις γραμμές του προσώπου τους. Η πρακτικότητα ενός τέτοιου λουκ είναι εμφανής, όμως το ίδιο ισχύει και για την καινοτομία του.

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION