TREND GUIDE: AUBURN HAIRCOLOR

Ρομαντικό και πλούσιο, το καστανοκόκκινο είναι το χρώμα με τις κόκκινες και καστανές αποχρώσεις που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες.

 

To auburn, ή αλλιώς το καστανοκόκκινο χρώμα μαλλιών, είναι η αγαπημένη απόχρωση των καστανών γυναικών και όσων αγαπούν την τάση της φυσικότητας. Παρόλο που το κόκκινο φαίνεται να είναι το κύριο χρώμα, μέσα του εμπλέκονται έντονα και οι καστανές αποχρώσεις δημιουργώντας ένα όμορφο χρώμα, το οποίο ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες. Το θετικό με το καστανοκόκκινο χρώμα είναι ότι μπορεί να συνδυαστεί με μεγάλη ποικιλία τεχνικών και αποχρώσεων, χαρίζοντας ένα πλήρως εξατομικευμένο αποτέλεσμα.

Το καστανοκόκκινο χρώμα είναι πάντα στην μόδα και προτιμάται από τις γυναίκες με καστανά, ή κόκκινα μαλλιά. Ακόμα και οι γυναίκες με μαύρα μαλλιά μπορούν να το δοκιμάσουν εφόσον θέλουν να περάσουν από την διαδικασία ξανοίγματος. Το auburn είναι ένα πολύ κολακευτικό χρώμα, καθώς περιέχει καστανές αποχρώσεις οι οποίες πατούν στην τάση της φυσικότητας και κόκκινες αποχρώσεις, οι οποίες δίνουν ζωηράδα.

Το auburn είναι μια πιο ήπια εκδοχή του έντονου κόκκινου, για αυτό και κολακεύει τις περισσότερες επιδερμίδες. Επιπλέον, ταιριάζει τόσο με κρύες, όσο και με ζεστές αποχρώσεις, καθώς αναδεικνύει το χρώμα του δέρματος. Για αυτό και αποτελεί ένα ασφαλές χρώμα με το οποίο μπορείτε να πειραματιστείτε με άνεση.

 

ΚΡΥΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

Αν το δερματότυπος της πελάτισσας τείνει προς κρύες αποχρώσεις, δηλαδή αν βλέπετε μοβ φλέβες και ροζ αποχρώσεις, τότε είναι καλύτερο να κινηθείτε με μια ουδέτερη απόχρωση καστανοκόκκινου, η οποία θα περιέχει λίγο κόκκινο, πολύ καστανό και μικρές ποσότητες πορτοκαλί ή χρυσού. Οι περισσότεροι ανοιχτόχρωμοι άνθρωποι θα βρουν την ιδανική τους απόχρωση σε ένα ανοιχτό auburn χρώμα, το οποίο θα τους κολακεύει. Αντίθετα, ένα σκουρόχρωμο καστανοκόκκινο θα φέρνει αντίθετα αποτελέσματα διότι θα φαίνεται πολύ έντονο.

 

ΖΕΣΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

Οι άνθρωποι με ζεστές αποχρώσεις συνήθως έχουν πράσινες φλέβες, ενώ το δέρμα τους περιέχει κίτρινες αποχρώσεις. Αυτές οι γυναίκες μπορούν να δοκιμάσουν όλες τις αποχρώσεις του auburn χωρίς κανένα φόβο! Μάλιστα, όσους περισσότερους χρυσούς τόνους περιέχει το καστανοκόκκινο, τόσο πιο κολακευτικό θα φαντάζει το χρώμα στις επιδερμίδες τους. Οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις του καστανοκόκκινου θα κάνουν το δέρμα να φαντάζει πιο μαυρισμένο, ενώ οι ανοιχτές θα συμπληρώνουν τους φυσικούς τόνους.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  • Αν αποφασίσετε να το δοκιμάσετε, πρώτα πρέπει να κάνετε μια συμβουλευτική με τον κομμωτή σας. Οι αποχρώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε, σε συνδυασμό με τις τεχνικές, παίζουν μεγάλο ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα.
  • Μετά από το βάψιμο των μαλλιών στο κομμωτήριο, αποφύγετε το λούσιμο για μερικές μέρες έτσι ώστε το χρώμα να μείνει περισσότερο στα μαλλιά.
  • Το καστανοκόκκινο είναι ένα χρώμα που χάνει γρήγορα την λάμψη και την έντονη απόχρωση του, για αυτό προμηθευτείτε ειδικές, επαγγελματικές μάσκες για τη συντήρηση του.
  • Κάθε φορά που θα λούζεστε θα αφαιρείται και λίγο από το χρώμα, για αυτό αποφύγετε το συχνό λούσιμο. Όσο για το σαμπουάν, πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε ένα σαμπουάν χωρίς sulfates.
  • Μην λούζεστε με καυτό νερό! Ειδικά το κόκκινο είναι ένα χρώμα που θα ξεφτίσει πολύ γρήγορα κάτω από υψηλές θερμοκρασίες, για αυτό προτιμήστε χλιαρό νερό.
  • Για ανανέωση του χρώματος στο σπίτι χρησιμοποιείστε ένα σαμπουάν ανανέωσης χρώματος με την αντίστοιχη μάσκα του, ή ακόμα καλύτερα προμηθευτείτε μια χρωμομάσκα με την απόχρωση σας, μέχρι το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο.
  • Όσο αφορά στο styling, είτε χρησιμοποιείτε εργαλεία, είτε σεσουάρ, πρέπει πάντα να απλώνετε στα μαλλιά σας ένα προϊόν προστασίας από την θερμότητα.
  • Χρησιμοποιήστε μάσκες ενίσχυσης της τρίχας με κερατίνη ή πρωτεΐνη μεταξιού για να δώσετε στα μαλλιά σας δύναμη και ενυδάτωση.
  • Μην ξεχνάτε να ανανεώσετε το χρώμα σας στο κομμωτήριο μετά από 6-8 εβδομάδες!

AUBURN INSPIRATION

AUBURN ΜΕ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ

ΑΝΟΙΧΤΟ AUBURN

ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΣΤΑΝΟ AUBURN


PRODUCT INSPIRATION

 

CLARITE Top Ten HAIR TREATMENT

Το top 10 είναι ένα θεραπευτικό προϊόν με δέκα διαφορετικά οφέλη για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Ανάμεσα σε αυτά είναι η ενυδάτωση, η προστασία από την θερμότητα, ο έλεγχος και η λάμψη των μαλλιών, αλλά και μεγάλη διάρκεια στο styling. www.giotishairexpert.gr

 

KOLESTON PERFECT ME+ VIBRANT REDS

Χαρίζει ατόφια, ισορροπημένα χρωματικά αποτελέσματα με φυσικό βάθος και λάμψη, ενώ περιέχει την τεχνολογία ME+, μέχρι και 60 φορές λιγότερο πιθανό να εμφανιστεί νέα αλλεργία στη βαφή μαλλιών. Καλύπτει 100% γκρίζα και λευκά μαλλιά και εγγυάται λιγότερη φθορά στα μαλλιά ανάμεσα στις βαφές. www.wella.com

 

FARCOM PROFESSIONAL SERI COLORSHIELD LEAVE IN CONDITIONER

Επαγγελματικό, διφασικό spray conditioner στιγμιαίας δράσης με ένα ενεργό σύστημα περιποίησης UV-Keraplex, το οποίο προστατεύει τα μαλλιά. Έχει ελαφριά σύνθεση, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένο για βαμμένα μαλλιά, καθώς προσφέρει εντατική φροντίδα. www.farcom.gr

 

KIS KERAFRESH COLOR CONDITIONER

Conditioner με φυσική κερατίνη. Ανανεώνει το χρώμα των φυσικών και βαμμένων μαλλιών. Θρέφει και δυναμώνει την τρίχα χαρίζοντας λάμψη. www.xenou.gr

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION