WELLA EDUCATION, Η γνώση είναι δύναμη

O νέος προορισμός εκπαίδευσης βρίσκεται στο διαδίκτυο και ακούει στο όνομα WELLA Education. Η εκπαίδευση δεν ήταν πιο εύκολη και αποδοτική. Κάθε επαγγελματίας και μαθητευόμενος μπορεί να εγγραφεί δωρεάν στο www.wella.gr/education και να «βουτήξει» στις διαδραστικές ενότητες και στην ποικιλλία των step-by-step βίντεο. Η νέα εποχή της εκπαίδευσης της Wella είναι εδώ δεν προσφέρει μόνο γνώσεις, αλλά και ευελιξία στον τρόπο μάθησης, με στόχο τη βελτίωση κάθε κομμωτή.

 

WELLA NEWS: Η NEA πλατφόρμα εκπαίδευσης, αποκλειστικά από την WELLA, είναι LIVE! Φτιάξτε το δικό σας πλάνο εκπαίδευσης για εσάς και την ομάδα σας με διαδραστικά σεμινάρια, step by step videos και πλούσιο περιεχόμενο από τα Wella Brands. Δημιουργήστε σήμερα κιόλας δωρεάν τον λογαριασμό σας στο www.wella.gr/education! #WellaHair #WellaEducation #WellaFamily

Nai-post ni Wella Professionals noong Miyerkules, Abril 26, 2017

 


Ανέδειξε τη δεξιοτεχνία σου

Στη σημερινή πραγματικότητα, όπου ο χρόνος είναι περιορισμένος και ο ανταγωνισμός σκληρός, πρέπει να επενδύσουμε κάθε λεπτό με σύνεση. Η Εκπαίδευση της Wella, παρέχει μια νέα, ευέλικτη και διασκεδαστική προσέγγιση στην εκπαίδευση κομμωτικής που μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικά επίπεδα εκμάθησης και επίπεδα δεξιοτήτων. Είναι κατάλληλο για όλους τους κομμωτές και ιδιαίτερα εκείνους που συνεχώς «αναζητούν» την εξέλιξη!

Ο νέος online προορισμός εκπαίδευσης της Wella βοηθά τους κομμωτές να κερδίζουν νέες δημιουργικές δεξιότητες με άμεσο τρόπο. Εκτός από τα in studio σεμινάρια και την άμεση επαφή με τους εκπαιδευτές της Wella, οι κομμωτές μπορούν πλέον να έχουν άμεση πρόσβαση σε διαδραστικά σεμινάρια και step-by-step videos, για παράδειγμα στο διάλειμμα τους, ή στο δρόμο προς τη δουλειά μέσω του κινητού τους τηλεφώνου.

 

Προσάρμοσε την εκπαίδευση σου στο δικό σου στυλ

Εξειδικευμένα σεμινάρια είναι διαθέσιμα με την κίνηση ενός δάχτυλου, χάρη στη νέα μεθοδολογία “Intelligent Play” που είναι ενσωματωμένη σε ολόκληρη την e-learning πλατφόρμα εκπαίδευσης της Wella και εξελίσσει τη διαδικασία εκμάθησης.

Το σύγχρονο online πρόγραμμα, σχεδιασμένο σε συνδημιουργία με το παγκοσμίου φήμης Kineo από την City & Guilds, περιλαμβάνει στάδια «πριν», «κατά τη διάρκεια» και «μετά» που ταιριάζουν σε διαφορετικά επίπεδα ειδίκευσης, εμπειρίας, ακόμη και στυλ εκμάθησης. Η εκπαιδευτική προσέγγιση “challenge and support” της online πλατφόρμας Wella Education, δίνει στους κομμωτές τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο «ταχύτητες» εκπαίδευσης μέσω του μενού επιλογών – μπορείτε είτε να μεταβείτε σε ένα συναρπαστικό κουίζ αμέσως, είτε να πάρετε τα πράγματα πιο αργά, παρακολουθώντας πρώτα μια σειρά από σεμινάρια.

Ο εύκολος διαχωρισμός των επιμέρους ενοτήτων, επιτρέπει στους χρήστες να σταματούν και να ξεκινούν τα σεμινάρια που τους ενδιαφέρουν, τη στιγμή που επιθυμούν, με πλήρη ευελιξία. Μπορούν επίσης να δημιουργήσουν τη δική τους playlist σεμιναρίων, να αποκτήσουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο και να παρακολουθούν την πρόοδό τους μέσω της online πλατφόρμας.

 

Ανάπτυξη του Κομμωτηρίου

Η γνώση είναι δύναμη και η εκπαίδευση της Wella βοηθά τους κομμωτές να γίνουν οι καλύτεροι στο είδος τους, καθώς αναπτύσουν την επιχείρησή τους, ενώ παράλληλα διατηρούν ικανοποιημένους τους πελάτες του. Με τον νέο online προορισμό εκπαίδευσης της Wella, το να είστε ενημερωμένοι πάνω στις τελευταίες τάσεις και τεχνικές είναι πιο εύκολο από ποτέ!

Ο ιδιοκτήτης ή ο manager ενός κομμωτηρίου μπορεί να αναθέτει σεμινάρια στην ομάδα του, για να τους βοηθήσει να εξελιχθούν ως επαγγελματίες, αλλά και να χτίσουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες του κομμωτηρίου.

Το επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης και υποστήριξης από τη Wella, είναι αποδεδειγμένα επιτυχημένο. Αρπάξτε την ευκαιρία για να αναπτύξετε την επιχείριση σας, να αυξήσετε τον τζίρο σας και όλα αυτά με περισσότερο χρόνο για απεριόριστη δημιουργικότητα! Ο σύγχρονος, δημιουργικός και ευέλικτος online προορισμός εκπαίδευσης της Wella, καθιστά την εκπαίδευση πιο ελκυστική, τις πληροφορίες άμεσα προσβάσιμες και τις νέες δεξιότητες άμεσα εφαρμόσιμες.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ONLINE ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ WELLA ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ: www.wella.gr/education

 

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION